levente68#149
Eltöprengtem, miért van itt ez a felesleges szócsata és miért nincs máshol. Néhány okostelefon fórumon ott vagyok és soha nincs ilyen, hogy egy hozzá kevésbé értő ugatja meg a többit, mert aki nem ért, vagy tud valamit, az kérdez, aztán válaszolunk neki, segítünk, ő meg szépen megköszöni.
Ellenben ITT mindig ilyen narumon, meg M2 félékkel harcolunk, akik állandóan bizonyítékot kérnek, ha meg már ezerszer megkapták, akkor úgy csinálnak, mintha szóba se került volna a téma.
Le kell szögeznünk, hogy vannak szintek, melyek elérésekor egyes dolgok érthetővé, használhatóvá válnak.
Az iPhone-nal pontosan az volt a cél, hogy a mesüge user is kapjon egy kütyüt, amit elkezelget és ez sokakon segített is a WinMo után, mert egyszerűen agyilag kevesek voltak hozzá.
Ezek az emberek mára kinőtték szifongurunak magukat, hiszen a kevés és soha nem változó funkciót olyan ügyesen csinálják már, mint egy betanított majom. A baj ott kezdődik, hogy nem tudnak és nem is akarnak arról tudni, hogy a világban mi egyéb dolgok milyen szintre fejlődtek. Egy Android-os telefon mára a gyári ROM-mal ugyanolyan jól kezelhető, mint egy szifon és akinek nincs szüksége a többi funkcióra, nem kell használja.
Azok a hibák, hiányosságok, amik az Android-ot jellemezték, mára megoldást kaptak, így már nem csak funkciógazdagságban, hanem stabilitásban és röccenésmentes működésben is helytáll az Android. Annak persze, aki a barátja Android-os telefonján eltéved, valamint az autóját szervizbe kell vinnie egy izzócseréhez, ezt hiába bizonygatjuk. Aki anno arra a kérdésre, miért nem szinkronizálja WiFi-n a szifonját, mert az Android-ot simán lehet, nem tudott még értelmes választ se adni, de a fröcsögést nem hagyta abba.
Egyszerűen nem vagytok elég okosak egy valóban okos telefonhoz.
Nincs evvel baj, biztos valami másban jók vagytok, de akkor ott, azon a területen kellene a szátokat tépni.
Nem vagyok zseni, de nekem a WinMo se volt borzalom, mint nektek és elég ostoba hozzáállás megpróbálni buta tininek beállítani, akinek most van az első telefonja. Néhány telefonberhelésen túl vagyok és valószínűleg sokan még a bilit nyaldosták, mikor az elsőt piszkáltam. Nálam az első mobiltelefon a 450-es Motorola volt, tehát nem ma ismerkedem a dologgal, mint egyesek.
Nekem WinMo alatt se okozott gondot a ROM csere, szerintem roppant egyszerű volt és az Android-os telefonon se torpanok meg olyanokon, amik miatt ti annyira ördögöt kiáltotok az Android-ra.
Kár tehát egymásra vesztegetnünk az időt, amit ti nem tudtok agyilag felérni, azt éppen ezért nem is akarjátok.
Így van ez rendjén, akinek van elég sütnivalója, az Android-ot használ, aki meg zsenge értelmi képességű e téren, az iPhone-t. (Tisztelet a kivételnek, mert van, csak ők nem tépik itt a szájukat.)
Újra annyit kérek, aki buta hozzá, de tanulná, az egy odavágó fórumon keressen meg engem is akár, de mindegyik telefonnak van több jó fóruma, ahol szívesen segítenek. Persze ezt a tempót ott le kell vetkőzni, mert se XDA-n, se a magyar fórumokon az ilyen nagypofájú ostoba embereket nem tűrik meg nagyon helyesen.
Az, hogy ide behányjátok a sületlenségeiteket, senkin nem segít. Jegyezzétek meg, ha féltek megismerni az Android-ot, akkor nem is fog sikerülni, ha meg nem is akarjátok, akkor meg kár itt feszengeni, adjatok puszikát a szifcsiteknek és go to szifon.com___ ott ugyanez megy az Android esetén, hiszen fingotok nincs róla, csak egymás szájába adtok hamis dolgokat, amit aztán készpénznek vesz másik retard…