sempron07#143
Érdekes módon én még egy Android fanatikust se láttam, csak iPhone (és Mac) fanatikusokat.
Valahogy egyikükkel se tudtam szót érteni, mert csak azt szajkózták, hogy mennyire Isten telefon az, miért nem vettem akkoriban ~100.000-ért meg legalább a 3GS-t :), amikor a Motorola Defymet vettem 40.000-ért.
Kb. 10 indokot felsoroltam, amiért jobb, a válasz az volt, hogy 60.000-rel többért legalább minőséget kaptam volna, és nem csak fost.
(Idézem: "Hiába a jobb proci, nagyobb memória, kijelző, felbontás, akksi stb., az iOS a 3GS-en akkor is stabilabb." - CSAK MERT :D )
Nekem semmi bajom nem volt az iPhone-nal, de az azt istenítő értetlen és esetlegesen sznob emberek miatt megutáltam a márkát, nem elég, hogy ellene szólnak az épp érvek is.
Nem akarok én is hülye lenni.
Kapni androidos telefont pár ezer Forintért is. Ezek csak kisebb memóriával, felbontással, csak 1 magos processzorral rendelkeznek kb. mint a drágább társaik, de legalább kapni őket. Van akinek bőven elég az igényéhez.
Én ha ilyet vettem volna, nem sírnék, hogyha nem lenne kompatibilis az áruházból a legújabb 3D-s játék.
És szerintem rossz ezt felhozni iphone táborból ellenérvnek az android ellen.