levente68#125
Te, mondd, az ugatok-only kategóriát képviseled?
Hány programot írtam le lejjebb?
Ne kötözködj, az csak a butaságodat bizonyítja.
Ha meg olyan okos vagy, akkor mindet, sőt többet is ismersz azon programok közül és el is tudod mondani, miért nem támasztják alá, amit írok, ugye?
Kevés vagy, csak a troll szint a tied.
Papichulo, neked is ugyanezt tudom mondani, te játszod a nagyokost, ha tájékozott lennél, tudnál az ellenpéldákról és azokról, hogy némelyik fejlesztő milyen butaságokkal támasztja alá azt az egyszerű tényt, hogy a szint, amit az Android-ra programozás megkövetel, neki magas, valamint, hogy gyors és biztos profitot akar. Amivel nekem nincs is bajom, csak ne kamuzzon, mert a fajtátok meg itt irkálja a hülyeségeket miatta.
Rengeteg programozó rengeteg profi programot prezentál a PLAY áruházban, talán azért nem találjátok, mert még mindig Market néven keresitek, háháháhá
Szóval, ismét az ostobaságotokat gondoljátok bizonyítéknak a buta beírásaitokra.
Az csak az ostabaságotokra bizonyíték.
Rendesen fárasztó dolgom van pumpálós kézilámpával próbálkozni ilyen sötét veremben, még derengésig se jutni veletek, itt egy hidrogénbomba se segítene fényt gyújtani, elszívjátok azt, mint egy szupermasszív fekete lyuk, bár az egy csodálatos képződmény, ellentétben veletek. Bár az közös bennetek, hogy amit meg kibocsátotok, az rendesen veszélyes....