levente68#121
"""Most nem foglak gyozkodni teged a szakmai elomenetelemmel kapcsolatban, mert vegulis csak 30 eve programozok PIC-ektol kezdve Mainframe-ekig mindent, tehat gondold azt, hogy te mindenben tobbet tudsz nalam es meg John "f***ing" Carmacknal is!"""
Kár is lenne győzködnöd a tényekkel szemben, erre meg is kértelek.
Átlagembernek a szifon hekkelése se megy, kár, hogy tőlem tudod meg, meg a layer-ekről is tőlem hallasz.
Nem, nem vagyok mindenkinél okosabb, de amit ti összehordtok, az messze alatta van az én tudásszintemnek, ha ez neked fáj, akkor is.
Sokkal nagyobb elmék szoktak itt posztolni nálam, de okosabbak is, mert ebbe a szélmalomharcba nem keverednek bele, na őrájuk felnézek, de ti az ő kommentjeiket se értékelitek, értelmezitek.
Ők egy hozzászólásban okosabbakat írnak, mint én itt egész nap és én például iszom a szavaikat. Én képben vagyok, mennyit tudok, és akitől tanulhatok, attól tanulok is.
Arra kérlek, még ismerkedj az Android világával és csak utána ossz észt, mert senkinek nem jó ez így.
Ja, még egy. Nem azt mondtam, hogy nem tudod letölteni a régebbi verziót, hanem kinevettelek azért, mert ez akkora gondot okoz, hogy idecitáltad. Ez egy szóra sem érdemes dolog, bagatell.
De segíts, nekem most van egy gondom: az egyik S2-mön ParanoidAndroid 1.1 AOSP-s ICS fut és gyönyörűen kezeli a külső BT GPS-t, sőt akár a notimat is, vagy akármelyik PC-met GPS forrásként, míg a másikra telepített JB CM10 alapú szintén Paranoid 1.9.2 nem.
Na jó, ez szemétkedés volt, de beljebb csábítanálak ebbe a gyönyörű, bár néha valóban rögös világba egy már inkább haladó problémával.
Persze, csak majd a Note hatalmas frissítése után.
Jó, megint genya voltam, igaz.
Csak annyit akarok érzékeltetni, hogy ahol te már problémát látsz, az a szint simán megvan iPhone-nál is és sokkal mélyebbre lehet hatolni, mire az másnak is problémákat tár elő. Ha 100-as skálán kéne elhelyeznem magunkat, a te gondod úgy 10-nél van, míg szerintem én kb. 40-esig juthattam, tehát semmiképp nem vagyok se guru, se zseni, de minden viszonyítás kérdése. Minél mélyebbre jutok egyébként, annál kisebb a pofám, mert egyre jobban látom, mennyit nem tudok.
Ez az alázat vezet viszont a tudáshoz, nem a nagyképű böfögések, ami itt a kommentelők súlyos részére jellemző.
Na, hajrá, tanuljunk! Én nem szégyellem...