• Papichulo
    Te valamit nagyon felreertettel. Te mit hittel, hogy en miert emlitettem a Note-tal kapcsolatos kalandjaimat? En csak azt akartam alatamasztani, hogy mennyivel bonyolultabb a teljes update+root eljaras androidon, mint iOS-en.

Es akkor jossz olyan hulyesegekkel, hogy nem tudom meghatarozni a firmware verzioszamat, meg nem tudom letolteni, amikor mar a legelso hozzaszolasomban irtam, hogy pont akkor toltom le a korabbi valtozatot. Ennyire gyenge lenne a felfogasod?

"Teljesen normális, igen, mivel más fejlesztésű ROM-okról beszélünk, inkább kérdezz, mert megint csak a hozzá nem értésed világlik. Más cégek ROM-jai a saját készülékükre vs. AOKP vs. AOSP."

Ertsd mar meg, hogy egy atlagember szamara ez maga a pokol, amirol itt te beszelsz! Azt hiszed John Doe olyanokat akar hallani, hogy az "AOKP es az AOSP ROM-okkal nem kompatibilis az stock ICS ala irt TouchWiz launcher a KXJ baseband alatt"? Hihetetlen, hogy csak az esszenciajat nem erted meg a mondandomnak...

"De, aki ért hozzá, az mondja, mert nehezebb, igen!"

Most nem foglak gyozkodni teged a szakmai elomenetelemmel kapcsolatban, mert vegulis csak 30 eve programozok PIC-ektol kezdve Mainframe-ekig mindent, tehat gondold azt, hogy te mindenben tobbet tudsz nalam es meg John "f***ing" Carmacknal is!