• levente68
    „””””
    "Aki egy Note root-olásával küzdelemben van, az nekem ne tartson oktatást kernelekről, mert mocskosul nem én szorulok rá a továbbképzésre."

De, mocskosul raszorulsz: "Before we start the root process, please check what firmware you are currently running. Here is the list of firmware versions that can be rooted directly: XXKJ1, ZSKJ6, XXKJA, XXKJ, JPKJ4, XXKK3, XXKKA, JPKK2, XBKK4, DXKK1, ZSKK1, DXKK1, XXKK9, XXKKA, DXKL3, DXKL1. If you are running one of these, then you can proceed to the rooting process. Otherwise, go on and follow the steps to downgrade your Samsung Galaxy Note to an older ROM."””
    ””””””

Háháháhá, erről beszélek, neked probléma meghatározni a ROM-od verziószámát? Vagy, ha nincs a felsoroltak között, akkor megtenni pár lépést ennek érdekében? Tényleg nem tudok vitázni veled, akár vezetés közben telepítünk páran néha, meg szarás közben, te meg ezen problémázol. Atyavilág, nem szédülsz, mikor ilyen magasságokban jársz már?
    Bakker…

„”””””””
    "Aki szerint egy Xperia ide tartozik, az annyit ért az Android világához, amennyire tellett neki ezek szerint. "

Ja, hogy mekkora hulye voltam, hogy Xperia-t vettem? Ezt akarod mondani? Persze hiszen elfelejtettem, hogy itt hosszas elotanulmanyokat kell folytatni a vasarlas elott. Ez biztos hatalmas elony az atlagember szamara...
    „””””””””

Nem mondom, hogy hülye voltál, hogy azt vettél, csak gondolom, amit mondok, hogy nem értettél hozzá és szart vettél, igen.

„””””
    ””"De tessék, hány grafikus layert tud kezelni egy szifon? Hány widget megy rajta? Egy sem. Tudsz róla, hány nagyon hasznos real-time widget létezik?"

Grafikus layer? Az micsoda? A launcher-re gondolsz? Ilyesmi nem letezik iOS-en, de szerintem szukseg sincs ra. Mivel eleg regota hasznalok android-ot, ezert tisztaban vagyok a widget-ekkel es nagyra ertekelem oket, igazan hasznosak. Ez valoban hianyzik iOS-en, bar jailbreak utan mar van ra megoldas. De igazad van, biztos ezen ket feature miatt lett ennyire nepszeru az android es eselye sincs az Apple-nek... behozhatatlan hatrany. :)””
    ”””””

Piszkosul nem vagy tisztában, mert nem vitáznál, de az előző hsz.-emben írtam erről.

„””””””
    "Senki nem mond senkinek olyat, hogy kellene egy Sense Multitask-nak például mennie akár egy Stock, akár egy AOSP, vagy AOKP ROM-on. Csak ilyen kötözködő hozzá nem értők citálnak ilyeneket, miközben ráadásul sok ilyen feature portolható simán."

Szerinted az normalis, hogy egyazon telefonon, egyazon OS-en belul portolni kell a programokat? Es ezt nevezed te felhasznalobaratnak?
    „”””””
    Teljesen normális, igen, mivel más fejlesztésű ROM-okról beszélünk, inkább kérdezz, mert megint csak a hozzá nem értésed világlik. Más cégek ROM-jai a saját készülékükre vs. AOKP vs. AOSP.

„”””””””””
    Ezenkivul senki sem mondta, hogy annyira NEHEZ lenne programozni androidra. Mindossze - ahogy en azt peldakkal is alatamsztottam - nem eri meg az idobefektetes, mivel ugyanennyi munkaval iOS-re sokkal jobban megeri fejleszteni...
    „”””””””

De, aki ért hozzá, az mondja, mert nehezebb, igen!

„”””””
    Nem tudom miert kezdted el a szemelyeskedest, de velemenyem szerint valami kisebbsegi komplexus lehet az oka... esetleg kirugtak valami OKJ tanfolyamrol? :)
    „”””
    Bár volt olyan, hogy EU támogatásos iskolában lehúztam munknélküliként poénból egy tanfolyamot, ki se rúgtak, meg bajom se volt velük, mégis néhány dolgot én magyaráztam el egy-két kvalifikált tanárnak, de ez nem motivál, ha most így nem kérdezel rá, nem is jutott volna eszembe.
    Azért személyeskedtem, mert a tudásszint, amit prezentáltok, ezt sugallja. Gyorstalpalón valami plakett, amit bekeretez és büszke rá valaki, miközben hülye maradt a tárgykörben. Láttam már ilyet és erre emlékeztet a sok tudatlan nagyképű beszólás.