levente68#110
Sajnos, ez nagyon így van, több olyan seggnél látható iPhone, aki a bekapcsoláson túl már alig ért hozzá, pizzafuti kapta nagyitól, a sok maffiózó és gyökér, mint igazi komoly embernél, bár olyan is van sok, de közöttük is inkább azért elterjedt, mert trendi, sőt kötelező, ezen túl meg egyszerű, hisz nem geek ő sem.
Mára ebbe a kategóriába tornázta fel magát a Samsung az SGS2 és SGS3-mal, de nagyon fontos, hogy nem ettől jó, illetve jobb telefon ez az iPhone-nál.
Szeretem ezeket a majom dolgokat, mikor egymást azzal fikázzátok, hogy ha hülyék a barátaid az téged jellemez, meg hogy 5-ből négy Android-os barátod szerint szar az Android. Ez egy hibás logika annak kiderítésére, melyik a jobb. Ettől még az Android szakmai szemmel messze sokoldalúbb és kihasználhatóbb.
Ha azt nézzük, a kevés funkcióját milyen stabilan ellátja a szifon, akkor megállapíthatjuk, hogy a telefónia Trabant-ja inkább, mint az ásza. Túlzok, persze, de ahogy egy Trabant-ban nem romlik el az ABS, úgy nem lesz gondja a szifonnak az abban nem létező dolgokkal, amiből azért van néhány.
Nekem az ismeretségi körömben senki nem ért közel annyira ezekhez a dolgokhoz, mint én, mégis leginkább Android-os telefonokat látok náluk. De van iPhone-os is, sőt olyan is, akit az első sikertelen, pontosabban nem teljesen jól sikerült frissítés eltántorított és szifont vett. Nem ért hozzá, használni akar pár funkciót, annyit még a szifon is nyújt, így elvan vele, bár néhány dolgot hiányol és nincs elájulva.
Mondok egy példát, amit szeretek: WaveLauncher-rel indított widget. Hol tud ilyet a szifon? Vagy WaveLauncher-rel indított InstaCameraPro.
Aki nem tudja, mi ebben a poén, ez több réteg a kijelzőn, azt hiszem 5-ig jutottam, most nem jut eszembe, mivel.
Tehát: bármelyik alkalmazás futtatása közben, a home gombos baromság nélkül elindítasz egy ikonsort a WaveLauncher-rel egy ujjmozdulattal, az ikonsorból meg azt hiszem 12 alkalmazásikonból választhatsz és azonnal indul pl. az említett kamera widget-je, amit előre beállítottál, hogyan készítsen egy felvételt, fókuszál, ment, majd eltűnik és ott folytatod, ahol voltál. Szifonon hány plusz gombnyomás és mennyi idő kellene ehhez? Ne feledd, kilépések is számítnak, amit itt nem kell!!!! Ez csak egy példa volt....