• levente68
    Na, erről beszéltem. Aki egy Note root-olásával küzdelemben van, az nekem ne tartson oktatást kernelekről, mert mocskosul nem én szorulok rá a továbbképzésre.
    Aki szerint egy Xperia ide tartozik, az annyit ért az Android világához, amennyire tellett neki ezek szerint. Következő lépcsőben LG telefonnal jössz, ami aztán végképp a tiltott kategória? Könnyen lehet, nézve, hogy ZTE, meg egyéb szarokkal példálóztok.
    Aki olcsót vesz, az ne csodálkozzon, nem véletlenül az. Ha iPhone-nal kapcsolatban vizsgálódunk, legyetek már annyira korrektek, hogy a prémium kategóriát nézzük, hisz azon az áron egy csúcs Android fér bele, meg esetleg tartalékba egy ócska ZTE.
    Haveromnak valóban én sem tudok, meg nem is akarok segíteni, mikor Blade-re akar olyat, ami nekem van, vicces dolgok ezek.

Milyen olyan funkciók vannak, amik nincsenek iPhone-on? Hát hányszor kell elolvasnod? De tessék, hány grafikus layert tud kezelni egy szifon? Hány widget megy rajta? Egy sem. Tudsz róla, hány nagyon hasznos real-time widget létezik?

A cikk értelmezésében is csak fikázni próbálsz, holott te nem érted, miről ír és mekkora ordas baromságot...
    Senki nem mond senkinek olyat, hogy kellene egy Sense Multitask-nak például mennie akár egy Stock, akár egy AOSP, vagy AOKP ROM-on. Csak ilyen kötözködő hozzá nem értők citálnak ilyeneket, miközben ráadásul sok ilyen feature portolható simán.

Maradjunk annyiban, volt néhány dolog, amit iOS-en láttunk először és soká nem volt Android-ra, de mára ez inkább fordítva van, ébresztő!

Programozásról meg annyit, hogy profi programozónak (bár több munkát és szakértelmet igényel az Android-ra fejlesztés) nincs komoly gondja az Android-ra programozással, aki jártas ebben, ilyet nem állít, tekintve, hogy nagyon sok ellenpélda van. Nem a Skype például, akik elsunnyoghatnak a mai napig, hanem olyan vérkomoly progik írói, akik képesek megírni azokat úgy, hogy az sok telefonon és sok Android változaton fussanak. Amiket felsoroltam, azok közül sok ilyen van.
    Akinek az Android-ra programozás ennyire elrettentően nehéz, az hagyja is, egy OKJ-s tanfolyam a mélyvízhez kevés....
    Bizonyíték erre az a rengeteg programozó a rengeteg programjával, akik ezt valami isteni tudás birtokában megoldják. Olyan itt ne osszon észt, aki ettől ennyire messze van, kérem!

Ott a Waze, később lett Android-ra valóban, de mennyivel? 1-2 hónap? Több száz telefonon mégis gyönyörűen megy? Bújjatok el, ha buták vagytok!