• Papichulo
    "Ki a fa*zomat érdekli, hogy mit gondol a parasztok 80%-a az Androidról? "

Hat teged aztan biztosan nem. Viszont az is biztos, hogy nem marketinggel foglalkozol, mivel ha nekem az ot androidos ismerosom kozul negy azt mondja, hogy ez egy szar rendszer, egy meg dicseri, akkor annyira nem lenne ketseges a valasztasom.

"Egyébként ez ügyben a mobilszolgáltatókat és a gyártókat lehet hibáztatni, nem pedig az Android fejlesztőit."

En nem hibaztattam senkit, en a realitast vazoltam fel, ahogy a legtobb felhasznalo megeli ezt.

"És igen azt gondolom, hogy az Apple kiégett és semmi újat nem fognak tudni behozni, amit a jelenlegi Android már ne tudna."

Azt allitottad, hogy 5000 ilyen feature van. En arra kertelek, hogy ebbol emlitsd meg a 10 legfontosabba, mely nincs iOS-en. Te allitottal valamit, amit neked kell forrasokkal alatamasztani. Nem az en feladatom, hogy bizonyitsam a te kijelenteseidet.

"Utóbbihoz meg már linkeltem, tanulj meg angolul és használd a Google-t. "

Ez a ket tanacs az en relaciomban nagyon humoros. De te nem ismersz engem, en meg nem erzem ugy, hogy bizonygatnom kene neked barmit is. De ha mar ennyire remekul hasznalod az angolt, akkor ket dolgot mondanek neked: "burden of proof" es "put up or shut up" ;)