• wraithLord
    Na, ez azért már nagyon fájdalmas/fárasztó/elképesztő/stb. "Nem merünk"? Mégis, szerinted ki vagy te? Kinek képzeled magad? De tudod mit, inkább ne válaszolj rá...nagyon nem vagyok rá kíváncsi. :D

Amúgy az elején próbáltam veled vitázni. Többször is. Sőt, azután is. Nem sikerült. Ebből arra következtettem, hogy nem lehet.
    Elsősorban azért, mert inkompetens vagy a témában, nem is kicsit. És mint azt már többen is megállapították, csak a hülyeségeidet hajtogatod. És a hülyeség is csak részben a tieid, mert azokat is különböző oldalakról kopipészteled. (Például kisiskolás genetikával foglalkozó oldalakról - amiből hülyeséget vonsz le, mert még azt sem vagy képes megérteni... További tippelt források: a www.miérthazugságazevolúció.hu, www.azevolucionistákhülyék.hu, www.darwingyengeelméjűvolt.hu stb.) Csak a kekeckedés teljesen a sajátod. De az nagyon megy.

Próbáltad már valaha is tankönyvekből (először középiskolás, azután egyetemi) megérteni az egészet? Nem hiszem. (Egyáltalán tudod, mi az a tankönyv?) És azért nem, mert igazából nem érdekel, viszont manapság divat azt hinni, hogy a biológiához mindenki ért. Tele van a net idiótábbnál idiótább oldalakkal. Kezdve azzal, hogy "a szúnyog térde kalácsa rákot okoz", azon át, hogy "tudta-e, ha a hegyikristályt menetiránnyal ellentétesen simogatja, akkor meggyógyul a szomszédnéni prosztatarákja", befejezve azzal, hogy "Darwin evolúcióelmélete hazugság, mert a galapagos szigeteki pintyek nem is az ott élő óriásteknősök egyenesági leszármazottai"... Fájdalmas és szomorú dolgok ezek.

Most is a 89-es kommentben: "Na "tudós" urak, várom a válaszokat." Ez mégis mi megint? Azt állítod, tudod, hogyan működik a tudomány. Akkor találd ki magadtól, mi van ilyenkor...

Én pedig megyek aludni, ha megengeded. :D És a jövőben sem kívánok veled "vitatkozni".