• wraithLord
    Jó, akkor közelítsük meg máshogy a kérdést... Aki az intelligens tervezést tekinti elfogadhatónak, az miért azt tekinti elfogadhatónak? Mert szerinte az élet nem jöhet létre magától?
    De ha az élet nem jöhet létre magától, akkor mégis hogy jött létre? (Érted, most nincs "a tervező tervezőjének a tervezője" -szöveg, nehogy megzavarjon, szimplán csak élet van, mert nyilván a tervezők is élőlények.) Vagy az élet nem jött létre sehogy, hanem mindig is volt? Miért? (bár ezt már az előző "monológomban" érthetően kifejtettem... :D)

(Persze ezt az egészet most csak elméleti síkon vetettem fel, mert az evolúció létezik, ez nem kérdés... mint ahogy minden más is létezik, amit látunk, tapasztalunk, észlelünk. És az evolúció csak az élővilág diverzitására magyarázat, arra nem, hogy hogyan jött létre az élővilág...
    Arra a kérdésre pedig, hogy hogyan jött létre az élővilág, valaki létező eszközökkel keresi a választ (tudósok), valaki pedig hisz. A hitről pedig minden kommentem végén ott van a véleményem egy Dawkins idézet formájában... :D)