• Venom T
    #32
    Szerintem a kutyát sem érdekelné mit hisz, meg gondol. Simán elkönyvelné mindenki magában, vallási hitbuzgónak, konteóhívőnek, vagy szimplán hülyének, ha csak annyira csinálna magából hülyét, mint a legutóbbi fórumon.
    A fórumozók azért reagálnak rá most így, mert minden egyes hírhez ami köthető a genetikához, ezáltal az eredethez/evolúcióhoz, odaböfögi az általa hitt nagy igazságot, miszerint evolúción nem volt/nincs.
    De alátámasztani mindezidáig nem sikerült neki semmivel az elméletét, mivelhogy elmélete sincs a dolgokról, csupán a kétkedése adott.
    Az meg már abszolút a szánalmas kategória, hogy diplomás biológusokkal képes vitatkozni, mikor neki nem sok köze van a dologhoz.
    A kutatókat - akik gyakran egy élet munkásságát, de minimum hosszú évek munkáját feccölik bele egy adott publikációba - pedig pár karakterütéssel kérdőre vonja.
    Ha már ilyen önelégült p*cs valaki, akkor illene megmutatnia mit is "tud" vagy mi az amit tudni vél az igazságról a "teremtésünkkel" kapcsolatban.

    De mivel ezt nem teszi meg, simán egy fórumtrollként kezeli mindenki. Ezért nem tudom elítélni a lekezelő hangnemet vele kapcsolatban.
    Előbb-utóbb úgyis eljut majd mindenki oda, hogy teljes mértékben ignorálja.

    Gondolom az iskolában is sokat verték, és most itt áll bosszút.