• wraithLord
    #24
    Megvilágosodtam. Szerintem sincs evolúció - avagy semmi nem alakulhat ki saját magától!
    A földi életet egy másik faj tervezte, és azt a másik fajt is egy másik faj tervezte, és azt a másik fajt is egy másik faj tervezte, és azt a másik fajt is egy másik faj tervezte...
    És itt jön a csavar a dologban! Az "első" fajt pedig nem tervezte senki, és nem is magától alakult ki. Mindig is volt. Me' má' méne' legyen! Há' nem? Há' de. Igaz? Ugye? Há mé'? Há mééé'? Há' nem? Há' de.
    Amit eddig ismerünk, a világon minden bármiféle megelőző folyamat, lehetővé tévő körülmény (tehát "ok") nélkül csak úgy van a semmiből. Ebből pedig azt a következtetést vonhatjuk le, hogy akkor nem is volt "kezdet". Minden mindig is volt, csak úgy, me' méne' legyen... Ha már nincs meg hozzá semmilyen alap, akkó' méne' lenne??? Teljesen logikus, és nem értem, mit vacakolnak holmi evolúciós baromsággal, ami logikátlan, mert valamiből nem lehet semmi, csak a semmiből lehet valami. Az ok nem vonja magával az okozatot, ezt tanuld meg édös fijam. Csak okozat van, ok nincs, nem is volt. Ejnye-bejnye...!

    Másik lehetőség, hogy az első faj saját magát tervezte... ... ...Bár ezt a tudományos elméletet még jobban ki kell dolgoznom, mert az előző elmélettel (mit elmélet, tény) ellentétben ez igencsak nehezen illik bele az általunk ismert világba.
    -----

    "Mindez egy igen kusza felmenői viszonyt rajzol ki a majmok és az emberszabásúak között..."
    Itt emberszabásúakról és emberről van szó. Lényegében az ember is emberszabású (csak adtunk magunknak külön elnevezést is), illetve az ember őse, amíg nem ember volt (tehát nem valamilyen Homo fajnak nevezték), addig az sem embernek, hanem emberszabásúnak számított.

    Kíváncsi vagyok a fejleményekre.