• Szefmester
    #236
    Ezt én tudom is. Nem a kialakuláson van a hangsúly. Azon van hogy szerinte valaki nem csak megalkotta az életet, hanem még a mai napig, ebben a percben is babrál a dns kódjával. És ha már valaki babrál vele, és az a valaki nem a randomgenerátor, hanem egy tudatos valaki, akkor feltételezhető hogy az a valami/valaki alkotta az életet is.

    Legalábbis erre tudok gondolni, ha megpróbálok Tau nagyon hülye fejével gondolkozni.

    Ha visszaolvasod akkor szerinte az élet változatossága nem mutációk sorozata, és a túlélőképes egyedek fennmaradása miatt van, hanem azért mert valaki nem akarja hogy unatkozzon. Ha meg valaki ilyen befolyással bír egy bolygó ökoszisztémájára akkor vélhetőleg az is alkotta meg az életet magát.

    Az evolúció számomra logikusabb még úgy is hogy az első építőelem létrejötte a legnagyobb homály az egészben. De ezt úgy képzelem el hogy megyek az utcán és köd van, és sötét, de ahogy hajnalodik egyre több és több részletet látok, de a távoli dolgokat még akkor sem, vagy csak homályosan. Az ő nézőpontjában csak sötét van és köd, az én nézőpontomban a köd kezd felszakadozni minden egyes új felfedezéssel. És amíg valaki azt nem mondja hogy "banyek.. itt csak sötét van és köd" és ezt be is bizonyítja úgy hogy minden kérdésre választ ad. Akkor majd elhiszem azt a verziót. De addig a pillanatig a a naaaagy randomgenerátorban hiszek a láthatatlan rózsaszín egyszarvú helyett.