Szefmester#178
"Ezt a "tyúk vagy a tojás" kérdést nálam hiába erőlteted, mert szerintem nyilván egyszerre lett. De erre magadtól is rájöhettél volna." Értem.. szóval kovács jocó teremtett hatszáz tojást és elkezdte sorolni hogy ebben ez lesz abban meg az..másrészt te gyengeelméjű barom. A tojás hamarabb volt mint a tyúk... mert nem azt kérdeztem hogy mi volt előbb a tyúk vagy a tyúktojás. Ilyen amikor a hülyegyeker próbál okosnak látszani csak mégis megeszi a kérdésben rejlő szivatást..
"Nem biztos, hogy ebben a világban egyáltalán van esélyünk ennek a kérdésnek a megválaszolására. Lehet, hogy ennek a kutatását a jelen világ korlátai nem teszik lehetővé. És jelenleg még csak annál a kérdésnél tartunk, hogy tudományosan bizonyítható e, hogy a Föld élővilága nem jöhetett létre véletlenszerűen."
Márpedig ha nem véletlenszerűen jött létre akkor kérnénk egy nevet tőled hogy kovács jocó avagy Klknxjr nevű vízfejű szürke teremtette e az embereket. Az pedig hogy menekülsz azzal hogy ez ma nem bizonyítható még elég gáz. Az evolúciós elmélet egyre jobban bizonyítható, minden egyes kutatással, míg az isten/ufo/randomgenerátor ugyanott toporog.
Volt valami kísérlet ahol egy tudós megpróbálta létrehozni az őslevest. Nem sikerült neki, erre mi történt? Jöttek a hozzád hasonló óbégató majmok és kiröhögték hogy megbukott az elmélete. A gond mindössze csak az hogy a fickó a kísérleteit pár napig/hétig/hónapig/évig végezte egy szobánál is kissebb léptékű kísérleti anyagban. Miközben a földön volt rá pármillió év, és volt hozzá pár millió köbméter anyag.
Mégis mikor van esélyed a lottó ötösre? ha egy szelvényt veszel, vagy ha ezret?
Miközben itt próbálom neked megmagyarázni a dolgokat egyre inkább biztos vagyok benne, hogy ha be is bizonyítaná valaki hogy az istenek vagy az ufók alkották az életet te abba az elméletbe is belekötnél, mert túl hülye vagy ahhoz hogy felfogj bármi mélyebb dolgot is.
Ha valaki teremtette az életet, és ma is munkálkodik (csak a te szórakoztatásodért ugyebár) akkor mutasd már meg hogy hol is lakik.. mennék kezet fogni.