Tau Tang Wou#176
Az, hogy egy gyerek mikor tanul meg olvasni inkább attól függ, hogy mennyit foglalkoznak ennek a megtanításával a szülei.
Pont azt magyaráztam lentebb, hogy az ügyesebbnek levés, az nem "találmány/innováció" kategória.
"Valami komoly tanulmány is szól erről a fészekrakósdiról?"
Konkrétan van olyan madárfaj, amelyik amikor kikel a tojásból már akkor ott sincs a szüleje. Soha nem járnak össze.
Ezt a "tyúk vagy a tojás" kérdést nálam hiába erőlteted, mert szerintem nyilván egyszerre lett. De erre magadtól is rájöhettél volna.
"ha pedig véletlenül megválaszolod hogy kovács jocó írta bele a déenesbe a viselkedés kódját akkor én meg visszakérdezek hogy kovács jocóéba ki írta bele hogy istenesdit játszon?"
Nem biztos, hogy ebben a világban egyáltalán van esélyünk ennek a kérdésnek a megválaszolására. Lehet, hogy ennek a kutatását a jelen világ korlátai nem teszik lehetővé. És jelenleg még csak annál a kérdésnél tartunk, hogy tudományosan bizonyítható e, hogy a Föld élővilága nem jöhetett létre véletlenszerűen.
Szerintem nem.
Sajnos a fősodoratú tudomány művelői inkább azon erőlködnek, hogy bebizonyítsák, tudatra ébredt az anyag a Föld nevű bolygón.
De nem minden tudós áll a ti oldalatokon.