Szefmester#172
Nettó baromságok a példáid. Nos akkor lássuk
Szükséges megtanulni írni olvasni a túléléshez? NEM! Ma is vannak analfabéták akik vidáman éldegélnek. Egy madár sem tud írni olvasni mégis megél. Szóval ez a szerzett tulajdonság nem lényeges ezen a téren. DE! itt jön egy vicces rész, miszerint A gyerekek ma már az ovodában elkezdenek megtanulni írni/olvasni, és ez ma már nem egy csodagyerek képessége mint 25-30 évvel ezelőtt volt. Anno az óvodában én voltam az egyetlen nagycsoportos (2 ilyen korosztályos csoport volt ott) aki tudott olvasni. Az unokaöcséim,ma már mind a ketten tudnak olvasni úgy ahogy, és a csoportjukban nem ők az egyetlenek, pedig nem is zseniképzőbe járatják, vagy netán otthon erőltetik rájuk a dolgot. Ha pedig megnézed hogy pl 100 éve hány 6 éves tudott olvasni akkor még kissebb lesz a szám, még arányaiban is. Dehát biztos nem fejlődött semmi semmit. Nem születésétől tanulta, de ahogy te is elismerted oly módon változott az ember ami miatt ma már könnyebben tanul.
Az állatvilágban ez sokkal jobban előjön, mert ott minden tulajdonságod a túlélésed segíti vagy hátráltatja. Ott ha ügyesebb vagy akkor könnyebben túléled a hétköznapokat. A tyúkok is raknak fészket de még életemben nem láttam egy tojásból kikelt csibét fészket rakni magától. Valami komoly tanulmány is szól erről a fészekrakósdiról?
De tudod mit? Lóf*szt sem magyarázkodok egy ilyen hülyének. Hanem választ fogok KÖVETELNI! Mert a tyúk vagy tojás kérdésemre sem adtál még választ, sőt meg sem próbáltad megadni. De itt egy második kérdés!
Ki a ló**sz írta bele akkor szerinted a génekbe azt hogy az adott állat úgy viselkedjen ahogy. Ki vagy mi alkotta meg ezt? Ne kérdezgess vissza amíg a válaszadás hajlandóságát sem akarod megmutatni!
ha pedig véletlenül megválaszolod hogy kovács jocó írta bele a déenesbe a viselkedés kódját akkor én meg visszakérdezek hogy kovács jocóéba ki írta bele hogy istenesdit játszon?