Határozottan kíváncsi vagyok a kérdésemre a válaszoddal. Mert azt már eddig is tudni hogy te nagyon hülye vagy. De a kérdés a nagyonon belül mennyire is?
Sir Ny: Kérlek ne Széfmesterezz.. meglehet elírás vagy félreolvasás, de mivel léteznek módzserek ékezetes karakterek írására akkor is ha az adott helyzetben nem szerepelnek a karaktertáblában egy dolog. Példaként pár módszer: é, e', ee (régebben az ö-t oe-nek írták a telegrammokban mert nem volt ékezet és mert egyes szavaknak ékezet nélkül teljesen más ajelentése, és félreérthető lett volna). Nem kötözöködésképpen írtam, de az e és az é nem épp szomszédos billentyűk (max ha telefonról sms szerűen billentyűzöd be).
Tau: Sokan várnak választ a sok sok elhangzott kérdésre (nem csak a mostani témában), de eddig max kötözködést olvashattunk. Persze most jöhetsz azzal hogy te csak rávilágítasz az elmélet hibáira, és jössz az intelligens tervezéssel, de akkor mi meg kisujjból visszakérdezhetnénk hogy a teremtőt/tervezőt ki teremtette/tervezte.
Nem az a kérdés hogy miképp alakult ki az élet vagy hol, hanem hogy az miként változik. Az evolúció pedig erre a kérdésre ad vagy próbál választ nyújtani. Isten ugyanúgy teremthette az életet mint az ufók vagy a randomgenerátor, de az evolúció bizonyítja hogy a randomgenerátor a legvalószínűbb, majd jön a sorban az ufo, és messze lemaradva jön a nagybetűs isten.
Érdekes lenne az a vita is hogy miként alakult ki a világegyetem, de persze bárki bármit mond, mindig fel lehet tenni a "Jó, de mi volt előtte" kérdést. Te most is eddig is azt vallod hogy az evolúció csak kamu, és csak azért változatos az élővilág hogy téged szórakoztassanak.. hogy ne unatkozz. De ha a változatosságot csak ezért ismered el, akkor kíváncsiak lennénk hogy mi, vagy ki alkotta ennyire változatossá szerinted. Ha lehet név szerint említsd. Nem fogunk Kiröhögni ha istent vagy a kis szürke vízfejűt Kovács Jocónak hívnák, és egy kövér kajlafülű szakállas hülyegyerek. De tényleg nem fogunk kirohogni ha ezt írod. (legalábbis ígérjük hogy megteszünk mindent a röhögés elkerülése végett).