• Riddick21
    #88
    Teljesen egyetértek - bár nehezemre esik elmenni egy-egy égbekiáltó ökörség mellett -, ezért javasoltam, hogy kérdezz bátran! :)
    De megpróbálom röviden összeszedni:

    Pro:
    - elkap az a feeling, ami régen: hajt előre a játék, érzed, hogy sosem lesz vége, de mégis nyomni akarod, fejlődni, várod a következő szintet, kihívást
    - mindig ki tudsz valami célt tűzni magadnak, legyen az pénz vagy egy ellenfél legyőzése, mindig van kihívás és bár ez a rész nem tökéletes, de fejlődni fog, és így is nagyon erős
    - rengeteg lehetőség és a skill-rendszer is nagyon érdekes! végre van mire költeni a pénzt, hogy ez most kifizetődő-e az AH miatt, az más kérdés, de én pl. szinte kötelezőnek érzem kimaxolni a kovácsot és az ékszerészt is, nem szeretem, ha valami félbe van hagyva... és egyébként is rád van bízva, hogy milyen eszközökkel élsz (én egy kicsit mindennel)

    Kontra:
    - egy bő évvel korábban lett kiadva, ami ugye kb. minden Blizzard játékról elmondható, ugyanakkor mégsem igaz, hiszen ha egy évig tesztelték volna még, akkor is lenne benne kivetnivaló a játékosok szemében... szóval ez most más, mint anno a 2. résznél, amikor sokaknak még internet is alig volt és örültünk, ha megjelenik valami fasza! Most mindenki sokkal keményebben háborog és hisztizik, az igények is egész mások és sokkal sokrétűbbek. Igaz, hogy rengeteg az elégedetlenkedő, de a fejemet rá, hogy mindegyikre jut 100 olyan, aki azért nem ömleng, mert inkább játszik kedvére :)

    Szóval alkalmazkodni kell és türelemmel várni. Megkaptuk a játékot kb. 95%-os állapotában, de legalább hamarabb.