pifoeko#40
Valóban? Vizsgáld meg a tényeket a NASA beismerte hogy van folyékony víz a Marson ami azon a nyomásértékekn és légkörösszetételen nem létezhet mert van víz oxigén nélkül?????? Őő ja és visszatérve a sarkörre maga a NASA mondta, hogy az nem széndioxid jég hanem víz jég még a discoverin is volt. Nem a NASA mérnökeiben kell kételkedni hanem abban a kormányban ami korlátozza ezt nyílt civil tudományos egyesületet úgygondolom ezzel a NASA berkein belül mindenki tisztában van. Vagy magyarázd el nekem és mindenkinek a világon oxigén nélkül hogyan létezhet víz és a földi légkörnyomásának 1/10-én! A lényeg nem a a NASA hanem az hogy tökéletesen képesek irányítani minket már az iskolában elkezdik már ott belénk nevelik hogy az az igazság ami a tankönyvekben van és csak is az NYITOTT SZEM EMBEREK NYITOTT SZEM. Én 2 perc alatt talátam a Spirit fotóin olyat ami 100% hogy nem természetes képződmény és ez a kép mindenki számára elérhető a a NASA hivatalos weboldalán. De úgy gondolom, hogy a filmekben minden nagyon jól és érthetően ellett magyarázva. Tehát akkor te elhiszed hogyha a HOLD felszínén állsz az ég abszolult fekete (még egy feketelyuk sem abszolult fekete). Vagy azt a hülyeséget hogy a HUBBLE nem képes képeket készíteni a holdról mert túl fényes érdekes hogy a Marsról tudod képetkészíteni pedig annak albedója nagyobb. Egy kerek fényes izét kéne a képen látni nem pedig a Marsot kékfelhőkkel.