• Deloi
    #6
    Azért ez az egész annyira abszurd már. Mekkora szemétség egy ártatlan embert milliókra perelni, miközben nem követett el semmit. Szerencsétlen rendezett egy nyári színházat, ahol volt wifi, mint millió másik ember, ki gondolná, hogy ebből is ilyen per lehet.

    Különben is nem értem az egészet, milyen törtvényt sértett meg, mi alapján lehet perelni mindenkit jogsértés miatt, mikor nincs semmilyen törtvény, ami tiltja amit tesznek. Ha ezek a jogvédők el akarják érni, amit akarnak, miért nem törvénymódosításra gyúrnak, miért perelgetik itt az embereket. Akkor legalább mindenki tudná, hogy törvény szerint tiltott a nyílt wifi, oszt megbüntethetnek. De amíg nincs tiltva, addig mi alapján perelnek, tényleg nem értem.

    Ha pl. a törvény nem tiltja, hogy élesre töltött fegyverrel mászkáljak, akkor megtehetem, pedig ölésre alkalmas a cucc. Nem perelhetnek be érte, pár országban szabad is. De mivel nálunk törvény szerint tiltva van, így ha ezt teszem bevihetnek a dutyiba, tiszta sor. De ez a wifis dolog röhejes.
    A szolgáltatót miért nem perelik be, az teszi csak alkalmassá a fájlcserét. És az optikai kábelt gyártó céget? Ezek a jogvédők tényleg a legalja emberek.