Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Szia,
A GamePass-ban a teljesen normális alapjáték található, nincs semmilyen butítás, de természetesen nem tartalmazza a fizetős kiegészítőket(sztem a Morrot sem, bár ennek jobban utána kéne olvasni).
Amennyiben olyan accountod van, amivel korábban nem használtál GamePass-t, akkor azt javaslom használd el a 14napos ingyenes próbát, ez idő alatt sztem kitapasztalod, hogy mennyire jön be, ha mégsem, akkor utána az első 1hónap GamePass csak 300forint.
Bár ez ízlés kérdése, de én egykezemen megtudom számolni mennyi olyan játék van a GamePass –ban, ami engem érdekel, de arra tökéletes, hogy ha még sose játszottál ESO –val, akkor kipróbáld. Elég hatalmas az alapjáték is nem fogod semmilyen kiegnek a hiányát érezni. Ha nem jön be nem sokat vesztettél, viszont ha tetszik, akkor sok lehetőség van, de erről majd akkor beszéljünk :) Elveszíteni semmit se fogsz, amit elértél, ha később esetleg a játék megvétele mellett döntesz.