sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• CS@
    Van 5 karakterem(ebből 3at kedvelek) mind 800+ mégsem érzem azt, hogy nekem ez a pénzről szólna, amit belenyomok, kb 2éve költöttem rá mert mindenáron akartam a bankárt meg a kereskedőt(így utólag a bankár sztem marha jó a kereskedő már nem). Kedvelem így ahogy van a játékot, de azért ehhez az is hozzátartozik, hogy nem játszom PCn és azt gondolom, hogy Xen ennek bizony semmilyen alternatívája nincs.
    Ma azt sajnálom, hogy annak idején a Templart úgy választottam ki, hogy mi lesz a legideálisabb neki, pedig úgy szeretném, ha Argóniai lenne, na de az már tényleg sok pénz, viszont miért nem döntöttem annakidején bölcsebben.

Nemtudom mennyit Morrowindeztél, de azért ne essünk már túlzásba atéren, hogy ott nem lehetett bármit.
    DE sőt ott lehetett csak igazán a cap limit hiánya miatt. Odasétáltam a templom elé hozzáérintettem az open100as amuletett kinyílt bevágtam egy általam főzött potiont és úgy megvertem Vivecet, hogy köpni nyelni nem tudott. Ugyanezzel a potival olyan lazán lóbáltam a Sundert meg a Keenenget, hogy Wraithguard nélkül, mint a huzat.
    A sima full exklúzív setbe rakott fullos bound armor ról nem beszélve, vagy akár ugyanez 100% chameleonnal, gond nélkül „istent” csináltak a játékosból.
    Félreértés elkerülése végett imádtam/imádom a Morrot a mai napig nekem az volt a best.