Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Köszi, ez a bármikor esély van rá nagyon jól hangzik :)
Viszont így meg a második mondatod nem világos :/
A Fire 10% esély 1493 as sebzésre fegyverrel támadásnál.
Az Affiction 50% esély 3508 as sebzésre „on hit” esetén.
Bár a Fire s szettem kicsit szedettvedettebb (van benne V12es is), de így ránézésre, akkor is nagyon jelentős a különbség az Affiction javára.
(csak azé lovagolok ennyit ezen a témán, mert ha vennék még 3db Affictiont, akkor meglehetne abból az 5)
A páncélokon található Mundus stonet növelő értékek több darab esetén is jól működnek?
Valamennyire összeadódnak, ha több páncélon is ez az effektem van?
(Perpill ezt se tudom tesztelni, mert ha csak egy ilyet leveszek magamról, akkor a set bonusza miatt, amúgy is változik az adott statom)
Olvasgatom rendszeresen a fórumot a problémákat a jó dolgokat, véleményeket, bugokat stb. Ezzel kapcsolatban annyit hozzátennék, hogy van a játéknak egy baromi nagy előnye, ami játékos szemmel cseppet sem előny: Konzolon(tudomtudom ez egy PCs fórum) szerintem semmilyen konkurenciája nincs ennek a játéknak. Nincs olyan, hogy na akkor most játszok egy kicsit valami más hasonló játékkal, mert egyszerűen nincs is más hasonló.