Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Üdv.
Az elmúlt héten a következő probléma jelentkezik:
(Megpróbálom érthetően leírni, de nem biztos, hogy sikerül)
Ha folyamatosan nyomvatartom a támadást, akkor nem támad folyamatosan csak egyet üt és ennyi, ilyenkor a futás is olyanná válik, hogy csak addig fut amíg nyomom. Ez nagyon érezhető harc közben, mert az eddigi folyamatosság helyett most baromira szakaszossá vált az egész. Ha még folyamatban van bármilyen cselekedet, akkor nem érzékeli a gombok lenyomását csak attól a pillanattól kezdve cselekedhetek bármit is, hogy teljesen végetért az előző mozdulat(de a lenyomott gombot még ilyenkor se érzékeli csak ha a mozdulat vége után újra megnyomom).
Pl. eddig egy elsütött skill kb felénél ha lenyomtam a támadást és nyomva tartottam, akkor a skill után folyamatosan heavy attack volt, most semmi se történik.
Ha belépek a menübe és kilépek akkor kis ideig (kb.10-30mp) jól működik minden, de aztán újra előjön ez a probléma.
XOneon játszok, kontrollert frissítettem, más játékban nincs probléma, kb 4-5 napja csinálja ezt előtte jó volt.
Ha bárkinek bármi 5lete van akkor azt megköszönném.