24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Running
    Újabb infók a jövőre nézve:
    A few noteworthy points:
    Working on BoP vs BoE (new content)
    Considering group binding the BoP drops
    Playing Housing - early phases of development
    Group finder - actively working on expanding this
    Cross-faction groups will be possible for dungeons
    Tabbed bank permissions are coming
    Blacklist for the guild
    Barber Shop is in development
    Cyrodiil Performance Issues - Top PvP priority

PVP:
    Looking beyond that, we want to get the Towns into play and give them some more meaning to the war and not just a quest hub (although the dailies will still be there). One of the topics regarding town capture is adding more respawn points via those towns... Also in discussion are AP gains in groups and the behavior it encourages/discourages as well as the rate of AP gains as a whole.

While we'd love to get banners on keeps for guilds that own them, that's still on the back burner. The rate which keeps flip is also pretty fast and we're looking at changing that. We also see requests to spend AP at keeps to make them go through the upgrades, however that's an entire redesign of the system which would take a long time to get in, so we're looking into other methods of keep upgrades within the current system for both Keeps and the Resources.

Performance is still the priority of the programmer group looking into Cyrodiil at this time, but we are getting updates that we can for the next patch.
  • Running
    Eric Wrobel, Lead Combat Designer posztja. Aki szeretné a hivatalos fórumon jelezni mely 3 skill a legbénább, az most megteheti itt > Link
  • Running
    Éles a Patch 2.2.6, amelyben végre javításra került a hosszú töltőképernyő hiba. A kommentek szerint valóban sikeres javítás volt.
  • Running
    Apró hírek:
    > Jövőhéten PC-re érkezik az első Loading Screen fix, amely a hosszú zónatöltések egy részére nyújthat megoldást
    > Q1 Thieves Guild: Hammerfell (Abah's Landing) zónával, Q2 Dark Brotherhood: Anvil és Kvatch városok (Gold Coast) területével, amely nem kapcsolódik Cyrodiil területével
    > Orsinium skálázódása egy teszt volt, valószínűleg jövőre tovább halad a sztori és a cross-faction rendszert is bővítik

Nem megerősített infók:
    DLC-k: Q3: Murkmire, Q4: Clockwork City + TRIAL, 2017 Q1: Mephala's realm+TRIAL

PVP-vel kapcsolatos infók:
    Since most of this information is scattered about the forums here's a nice condensed "short answer" list:
    Reintroducing forward camps with smaller radius', restrictive respawning within radius only and global cooldown.
    Refactoring Siege damage (again)
    Removing alliance campaign restrictions on your account
    Allowing you to unassign yourself with cooldowns
    Redo'ing the guards at the Scroll gates and putting them on the ground
    More things to spend your AP on and updating current sets to higher levels

Most, if not all, of these changes should be in the next major update (barring issues with testing).

We are also staying vigilant about improving performance in Cyrodiil. There were a few ability changes made earlier this week and we're watching the performance after those changes, but we're still digging into getting the performance better.
  • Running
    Spell breaker játszható általában. PVP buildeket nem teszek ki, mert rajtunk kívül kb 10 magyar ha pvp-zik aktívan, ők meg találnak buildet maguknak a tamriel oldalán.
  • Aloe Vera
    Hali!

Lehet félreérthetően fogalmaztam nekem nincs templar, csak a buildjeit nézegetem, minden már van. Egyébként most nézem, hogy a chill megszűnt, viszont az azura játszhatatlan, alap a 300 ms, keepeknél 500-600 ami nagyon biztató mert 160-nál már olyanokat laggzik mint a ház.

Én nem tudom ezek a ZOs-nál süketek vagy vakok, hogy az egész játékot tönkretevő lagg nem érdekli őket? Mert minden bugot pillanat alatt javítanak, de ezzel meg nem foglalkoznak.
  • Running
    Magickás, vagy staminás templar?
  • Aloe Vera
    Hát én főleg a pvp-t püfölöm.
  • Running
    Recovery-s cucc healernek van csak, illetve pvp-re kell csak, egyébként spellpower, spellcrit, weapon power, wepcrit kell. Ha magickás vagy, akkor legalább 40-41 ezer magickád van, ha staminás akkor 35+. DPS-nek nem kell recovery, mert healer vagy tank teszi az elemental drain-t, staminásoknak a templarnak van repetance.
  • Aloe Vera
    Illetve a templárnál láttam
  • Aloe Vera
    Hali!

Ahogy nézem az ajánlott cumókat nem sok reco van bennük ezt a dolgot mivel lehet kezelni? Nálam a szettben is van meg a két gyűrűben is mert egyébként elfogyok hamar ..
  • Running
    Új cikk a weboldalon: PVE Endgame képes buildek
  • Running
    A DLC utáni heti javítócsomag megérkezett:
    Patch 2.2.5
  • Running
    Egyszer próbálták tőlünk, elvileg hamar összejött a parti. Amit olvastam, ott megoszlanak a vélemények, valaki sokat várt, valaki jóval kevesebbet, mint eddig.
  • PiszkosFred
    Gyors kerdes: probalta valaki guild nelkul az "uj" LFG toolt? Mennyivel rovidult az queue mondjuk dpskent?
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.06. 12:58:20
  • Running
    Új cikk a weboldalon: Orsinium DLC - Első benyomások
    Nos, ha már említésre került az előző posztban Orsinium, akkor következzen egy kis élménybeszámoló (pro és kontra) az The Elder Scrolls Online második nagyobb DLC-jéről.
  • TDC Geronimo
    Jó lett kontroller support ma kipróbáltam. Ugyanaz, mint konzolon.
  • mikuc
    Más játékokból kiindulva nekem nem volt logikus, hogy még külön be is kell kapcsolni. :-) De a lényeg hogy megvan és nagyon jól működik.
  • Running
    De logikus, hogy alapból ki van kapcsolva, vagy nem? :D
  • mikuc
    Müködik a contoller is. A beállitásoknál be kell kapcsolni hogy használja a kontollert. Alapból ez ki van kapcsolva.
  • Running
    Aktuális hírek:
    > Az NA és EU szerver kapott már egy hotfix-et, ami javít valamit a crash-eken és a rollback-en. Jelenleg is vizsgálják a hibákat és javítani fogják azokat.
    > A jövő év első harmadában ékező Thieves Guild DLC-vel együtt érkezik az új TRIAL.
    > A guild bankokból eltűnő cuccokra is hamarosan érkezik valami
    > Maelstrom Arena Veteran Last boss videó:
  • Running
    Nem kell a hibával foglalkozni, volt már erről szó. Ha repair-t ír, nyisd meg újra a launchert, addig nyitod zárod, ameddig play nem lesz. VAGY, eso.exe-ről indítod a játékot.
  • mikuc
    Indításkor állandóan hibát is ki és újra ellenőrzi a letöltést. Utána megint elindult a játék. Ez az új patch berakott neki. Lehet törlöm az egészet és feltelepítem újra,
  • Yodu
    EStet

Kernek egy kis segitseget!

Nincs hang a jatekban ,amikor tolt be a jatek akkor meg van ,amint bejelentkezem nincs zene ,hang sincs

nem nyultam semmihez ,ha filmet nezek a gepen akkor van hang.

Koszonom
  • PiszkosFred
    Hetvegen tudom csak kiprobalni majd otthon (vagy ha kukazok egy gamepadot addig, akkor korabban), ha bugos, akkor addig remelem javitjak :) (nem fogjak, max jovo heten)
  • mikuc
    Ugye a játék már támogatja a controllert. De hogy lehet ez bekapcsolni hogy müködjön is? Mert nekem valahogy nem akarja az igazat. Látom hogy már benne van a controller beállitás de mégse érzékeli a controlleremet. (X360 controllerem van)
  • plu604
    Realm status nekem még offline, de épp most kezdte el tölteni a patchet
  • Running
    1-2 óra és elkészül az EU szerver frissítése is a 2.2.4-re. A Patch 4 gigabyte lesz. Addig is olvasnivaló: Link
  • Running
    As we prep for next week’s Orsinium launch, we wanted to give you the details on how the day’s going to go and what you can expect from maintenance.

We will be bringing both the North American and European PC/Mac megaservers offline for maintenance on Monday, November 2nd at 2:00am EST (remember daylight savings ends the day before!). We’re expecting the European megaserver to be available first, and anticipate that maintenance to take approximately eight hours. The North American megaserver maintenance will take a bit longer, upwards of approximately 12 hours. Again, these are rough estimates and are subject to change.

As you may have noticed from the initial PTS patch, the size of the update is expected to be quite large due to the new zone, lots of new VO, music, systems, and more. Remember that the DLC game pack content is included in the patch, and you’ll be able to venture into Wrothgar as soon as your download is complete. As always, we’ll post the patch notes before maintenance is complete so you have some reading material.

We look forward to bringing you the next DLC on Monday, and can’t wait for you to step foot in Orsinium!
  • Running
    Ok everyone, here's the scoop. Tonight, we suffered from a DDoS attack on the European megaservers. At this time, things appear to be steady, though we'll continue to monitor through the evening and will take any necessary action in the morning. Thanks for your patience while we worked through everything, we know this week has been frustrating but appreciate you sticking with us!
  • Running
    Még bejáratósak az új hardverek. :D
  • Johika
    Valamit csinalhattak mert most mar megy rendesen.
  • PiszkosFred
    Hja ok. Ma 8-9am korul meg ment, azt tudom, de mintha irtak volna valami restartot vagy ilyesmi, de lehet mar keverem a napokat :)
  • PiszkosFred
    Az Adventure Pack kodok nem evulnek el, barmikor fel lehet hasznalni oket. Nagyjabol (max) 700-800 forintos aron ment, annyiert meg 1-2 honapja is be lehetett szerezni.

A G2A egy digitalis piacter, nem hivatalos forgalmazo (bar van ilyen resze is, de nem hagyomanyos modon, mint mas bolt eseteben), ezert amit ott veszel, nem a G2A-tol veszed, hanem az ott arusito harmadik feltol, emiatt nincs a hivatalos viszonteladok kozott. Ahogy Running is irta, ha valami nagoyn olcson kaphato ott, akkor sanszos, hogy nem tiszta a forras es kesobb okozhat bajt. Ennek ellentmond mondjuk az, hogy en speciel 200e kornyeken koltottem mar ott kulcsokra es egyeb aprosagokra, es sosem volt meg bajom. Mas kerdes, hogy meg is nezem mindig, kitol veszek, olcso de par eladassal rendelkezoket hagyom a fenebe, inkabb a picit dragabb, de biztosan megbizhatora kattintok.

MMOGA-val egyszer befurodtem paypallal (tranzakcio megvolt, kulcs nem jott), bar a penzt visszakaptam, de azota nem probaltam ott ujra, igy nem tudom, hogy egyszeri eset volt e pechemre, vagy ilyen a szolgaltatas, szal passzolom...
  • Running
    Nincs karbantartás, simán ment a játék 1 órával ezelőtt.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2015.10.29. 10:58:48
  • Johika
    Elvileg megy a server. sikerult is 2 karakternel letudni napi dolgokat, kicsit maceras volt mar az is, de azota meghulyult a rendszer.
  • PiszkosFred
    Ma is van karbantartas, ha jol emlekszem, nem lehet, hogy az a baj?
  • Johika
    Na egyre jobb most mar, loginnal vagy az adataim rosszak szerintuk, vagy login timeout, vagy 301-es hiba. Nagyon tudnak javitani a dolgokon. :DDDD
  • plu604
    Ezt jó tudni.
    Ettől függetlenül maradok az MMOGA-s vásárlásnál, kb. ugyanannyiba kerül ott is, de megbízhatóbbnak tűnik, ahogy redditen olvastam, néha G2A-n steam kulcsot adnak - nekem nem steam verzióm van.
    Köszönöm a segítséget!
  • Johika
    Remek lett a tegnapi munkajuk, most mar legalabb karakter valtas is nagyobb szopas lett. :D