Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ettől függetlenül aktívan olvasom a hivatalos fórumot, ahogy más játékok fórumait is lesem, mert érdekel a téma. Eleve el sem akartam kezdeni, mert úgy éreztem, hogy egy ES köntösbe bújtatott GW2-t kapok majd, és valahol igazam is lett, még akkor is ha maga a játék lényegesen jobb lett.
Örülök, hogy te így tudod mit fogok csinálni, én eddig azt hittem, ha bekerül a játékba a Justice System ,a Thieves Guild és a Dark Brotherhood akkor már csak ezek miatt is visszanézek majd. A player/guild housingról nem is beszélve. Bár értelmes pvp fejlesztésnek még híre sincs, szóval valóban csak visszalesés lenne.
Korábban visszanéztem volna, mert épp untam minden mást, de már nem voltam szívesen látott vendég a csapatban, visszakönyörögni meg nem fogom magam. Végül is nem bántam meg, azóta is csak várakozhatnék azokra a tartalmakra, amik már a start óta érdekeltek volna.