sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• BEAST #18739
    Hol ferdítettem, vagy kamuztam? A négy utolsó versenyben maradt játék talán nem az lenne amiket említettem? :) Amúgy meg igen, írtam is, hogy a legtöbb ember leszarta a szavazást, egy két játék táborát kivéve. A hivatalos fórumokat nézve főleg a lotro és az eso rajongók voltak aktívak. Számomra az egész szavazás egy mosolyt jelentett, mert tudtam, hogy lesz olyan ember, aki a "hite" megerősítéseként tekint majd erre.

Ilyen, és ehhez hasonló, szavazások elég sűrűn vannak, például a német PC Games is 2014 legjobb mmojának szavazta meg az ESO-t, többek közt az új WoW kiegészítővel szemben. (Még szerintem is 2014 legjobbja, pedig nagyot csalódtam) Viszont még mindig nem értem, hogy jutottunk el egy jelentéktelen szavazástól, ami meglehetősen mókásan zajlott, odáig, hogy Running képzeletben már megint a szemétdombjára tűzdelgeti a győzelmi zászlaját, mert szerinte, akik nem értenek vele egyet azok "vesztettek". :D

Még mindig nem utálom az ESO-t, sőt még csak szent küldetésemnek sem tartom azt, hogy itt nagy "megmondó" legyek, csak csípi a szemem a sok szélsőséges vakítás. Akinek tetszik és élvezi a jelenlegi formájában is, annak egészségére, de nekem akkor sem fog tetszeni, hogy egyesek szerint a pár beígért/elvárt alap Elder Scrolls tartalom hiánya igazából teljesen normális/elnézhető.