Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ritka, hogy pont Aullah-val értek egyet, de nem feltétlenül új területnek kellene jönnie, viszont amikor havonta új nagypatchet ígértek én nem éppen arra gondoltam, hogy színezés.
Tök jó dolog, tetszik meg minden, de szerintem alap dolog, kb az egyik kisebb patchben beleírhatták volna, hogy ja van színezés is. Ehelyett akkora felhajtást csinálnak körülötte, mintha már a guild/player housingot készítenék.
Amit írtál listát, nagyjából egyetértek:
-pvp skill lag fix
-pvp teljes átdolgozás (vár és supply management, értelmesebb célok, imperial city, akár aréna, hogy ne csak a zergelősdi menjen)
-ékszerés szakma (aminek megint csak alapnak kellene lennie)
-housing rendszer (a listámon kb ez az egyetlen igazán nagy content plusz, az összes többi csak hiányosságok pótlása)
- Thieves Guild és Dark Brotherhood (ha már startra nem kerültek be, legalább azt remélem, hogy olyan formában teszik bele, hogy ne csak új karakterrel legyen értelme)