sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• BEAST #17444
    Gondolom ez szövetségenként változó lehet, én Daggerfall Covenantban kezdtem és az első 50 szintet imádtam. Ha érdekel a sztori, akkor érdekes és izgalmas a szintezés.

Az első 5 veterán szintet az elfek területein játszod, a sztori szerintem itt volt a legunalmasabb, érdekes npc se nagyon van, unalmas "szint grindelésnek" éreztem, de ekkor még bennem volt az első 50 szint hajrája, "lesz ez még jobb is"!

A következő 5 szintet a dark elfek szövetségénél töltöd, itt a sztori megint érdekes lett, sőt van egy két zseniális npc is akiket nagyon jó időről időre újra látni, de az előző 5 szint már kiölte belőlem a gyermeki ártatlanságot és egyre inkább csak azért haladok előre, mert más irány nem igazán van. Az utolsó 2 szint Craglorn területén pedig már egy kiütéssel ért fel.

Ezek az én tapasztalataim, biztos vannak olyanok akik mindenhol ugyan úgy szórakoztak/szórakoznak, de szerintem túlzásba vitték a veterán területek beállításait. Eleinte biztos jó ötletnek tűnt, hogy 5 veterán szintet, ha a sztori alapján haladsz és nem grindeled valahol az xpt, akkor kb annyi idő alatt érsz el, mint előtte 50 szintet a saját szövetségednél, de nekem nem vált be.