Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Amikor lecseréltem a warlock setet (2 ring, 1 necklace), akkor azt hittem azzal, csak jól járhatok, hogy variálhatom az enchantokat. Elsőnek a spell cost reductiont néztem meg, ékszerenként 20-at lehet kitenni, de sajnos ha több ilyened van, már nem teljes értékkel számol a játék. A második ékszer pl már csak ~10-et ér.
Most a spell damage enchantot nézegetem. Ez 13 spell powert növel per darab, de ahogy néztem, vannak képességek amik nem egy az egyben számolják, hanem valamiféle szorzóval. Ilyen például a Crystal Shard képesség a Sorcerernél. Viszont a warlock set/és a cost reduction nélkül iszonyat gyorsan égetem el a magickát. Így hosszútávon lehet nem éri meg az a +50-100 damage.
Nagyon örülnék, ha a készítők egy kicsit informatívabbá tennék a játékot. Tudni szeretném, hogy pontosan mennyit érnek a karakterem statjai, és ha nem muszáj nem tesztelném le magam az összeset.