24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Minden kedden megjelenik a "The Tamriel Chronicle", annak a vege fele fel szoktak sorolni azokat az RP esemenyeket, amelyek nem ad hoc jelleggel jonnek letre, hanem elozetesen leszervezik. "Ott" is erdemes szetnezni.
  • Lengyel2
    Akiket esetleg érdekel néha a szerepjátszás is a TESO-ban, és Daggerfall oldalon játszanak, azoknak tudom ajánlani, hogy néha nézzenek be Stormhaven-ben a fővárosba, Wayrest-be, a helyi kocsmába. Én mostanában ahányszor voltam ott (be szoktam nézni egy italra és zenehallgatásra), mindig játszott ott két-három ember a /say és az /emote csatornán, sajnos legtöbbször németül vagy franciául, de most hétvégén belefutottam végre angolul játszókba is (sajnos csak azt értem).

Nagyon kellemes órát töltöttem ott, önmagában azon is jól szórakoztam, amit a többiek előadtak, de én is be tudtam kapcsolódni. Az egyik khajiit pl, azt játszotta, hogy sorban meg-zsebmetszi a vendégek bukszáit, miközben beszélgetéssel igyekszik elterelni a figyelmet arról, amit csinál. Egy másik heavy páncélos csaj nagyon kérdezősködött valaki után, személyleírással, mintha nyomozna. Én leültem egy NPC-s asztalhoz és közbe-közbe azt játszottam, hogy becsípve fogadást kötök az ivópartnereimmel, hogy ki merek menni a színpadra táncolni egyet (van színpad a wayrest-i kocsmában!). Meg is nyertem a fogadást. :)

Találtam a neten is bizonyítékát annak, hogy a kocsma kezd rendszeres játszó hellyé válni:

Wayrest Inn RP

Remélhetőleg a másik két alliance-nál is belefutok majd ilyen RP törzshelybe, ott még nem játszottam.
  • PiszkosFred
    Mindenfele hatso szandek nelkul mondom, szerintem add kolcson Habar Urnak par hetre az accountot. Egy uj karakterrel hadd erjen el legalabb 30-40 szintre (addigra mar nagyjabol kepben lehet mindenki), es legyen lehetosege megnezni a TES lore hogy alakul/koszon vissza a jatekban, a sztorik meseleset, alakulasat, vezeteset, illetve azok minoseget, es egyeb dolgokat.
  • TomStorm
    Nem lesz pénzem majd tovább fizetni legalábbi ilyenre nem lesz.Ezért ha v.kit érdekel az Acc. még 48 nappal az írjon.Lehet cserélem is v.tényleg jelképes összegért átadom.
    Elnézést,egyszer beírtam többet nem fogom,köszi!
  • Bandras DaSilva #16905
    Nem tudom, eddig kb csak vmi 1 órát pvpztem ebben a játékban, azt is olyan lvl 20 környékén. egyelőre arra hajtok, hogy megcsináljam a questeket meg Craglornban haladjunk. Ha minden jól megy, akkor ma vet 8 leszek, szal lassan, de haladunk.
  • Although
    Ezt szerintem nektek kell kitapasztalni, nem a cégnek közhíré tenni.
  • Szaruman
    Keveset.
  • PiszkosFred
    PVP mennyi xpt hoz veteran szinten?
  • Bandras DaSilva #16901
    Ha csinálsz egy-két veteran dungeont, azzal is bőven összejön. Banished cells a legkönnyebb, az már csinálható veteran 1-es szinten is.

Ajánlanám Craglornt is. Sima anomaly farm...ha csak egy kis xp kell...vagy ha van csapat tolhattok burial site-okat. A legtöbb public insta sem olyan nehéz. Tegnap csináltunk meg négyet és komolyabb gondot nem okoztak.

Pár xp farmoló helyet már nerfeltek, de a sima publicokból is elég jól jön.

ha egyedül vagy, fedezz fel egy anomaly helyet, aztán ha csak beállsz a tömegbe puffogtatni, akkor is körönként 5-20k xpt össze tudsz szedni.
  • MaRee
    Sajnos ez a tendencia egyre jobban előjön, magasabb szinteken meg főleg. Minden zóna public dungeonjába szoktak fram groupok indulni, ott lehet próbálkozni.
  • Running
    Itt a második teremben a tigriseket lehet ölni, valamint a hosszú folyosón. Gold és xp farm hely.
  • Toomy_Xp
    Azt szeretném kérdezni, hogy veterán szinteken, hogyan lehet jól xp-t farmolni? A veterán zonákat Rank 1-es szinten kezdtem. Most végeztem a 3. zónával így épp el kellett volna érjem a rank 4-et, de sajnos hiányzik még hozzá pár ezer xp. Nem szeretnék továbbmenni a következő területre amíg el nem érem a szintjét.
    Az eddigi veterán zónák összes quest-jét megcsináltam, az összes dolment bezártam és minden world boss-t és dungeont(kivéve a 3 group-ost) lenyomtam. Próbáltam újra csinálni a dolmeneket de azért már nem kapok xp-t. Próbáltam gyártani új (fehér)item-eket de azért sem járt xp. A mob-ok ölése minimális xp-t ad sajnos. Próbálkoztam PvP zónával is de az nem nekem való. :)
    Előre is köszönöm a tippeket!

• PiszkosFred
    Koszonom.
  • cain
    a fragmentset vylaer írta tamrielfoundryn, amikor rákérdeztek, mennyire up-to-date a buildje.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    This build is pretty outdated. I have changed things for a while now, but have been too busy to update this thread. I don’t want to post anything currently because patch 1.2 is going to change many aspects of the sorcerer build, such as our beloved Crystal Fragments. As far current dps, it ranges from boss to boss somewhere between 800-1300 depending on the fight.

később némileg finomított
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Keep in mind everyone that the Crystal Fragments nerf I mentioned is only something still in testing phase. It might not pass. Don’t blow up your builds quite yet. I still am built heavily for Crystal Fragments just as pretty much every sorcerer should be. I’ll try to most more information this week for everyone. I’ve been pretty busy since my promotion to officer. I won’t lie that keeping this updated has fallen far behind on my list of priorities at the moment. There are many great players out there though that are post some impressive builds. While my current build isn’t the exact same. It is similar and it still uses a similar approach it always has.
  • Munkie
    Varázslatos, köszi!
  • PiszkosFred
    Hey there, everyone. We'd like to provide some additional information on some of the issues associated with this recent patch. The missing achievements are not actually missing, as it's strictly a visual UI error. Rest assured, all your data still exists, so you can still continue to play and gain achievements. We'll be pushing a fix as soon as we can.
  • Munkie
    Ámen!
  • PiszkosFred
    Ott vannak azok, azt mondtak par napja, hogy elvileg csak UI bug miatt nem lathatoak. Talan kedden fixaljak azt is.
  • Munkie
    Én azért annak is örülnék, ha az eltűnt 8-900 acsipontom visszaadnák :<
  • Nephin
    Előzetes: link
  • MaRee

Vasárnap ki is próbálom végre.
  • PiszkosFred
    "Before Wednesday evening, the pre-authorization amount was for the full cost of the subscription. As stated above, we've now lowered the pre-authorization charge to $1."
  • MaRee
    Erre most el eresztettem egy Darth Vaderes NOOOOOOOOOOOOOOOO-t. Pvpben alap nálam a crystal fragments, egyik legjobb spell.
  • PiszkosFred
    Forras?
  • BEAST #16885
    Remélem is, úgy sincs más normális single target sebzése a sorcerernek. :)
  • cain
    1.2-ben állítólag nagy változások lesznek. crystal fragments nerf, stb.
  • Running
    We have an incremental patch coming up next week. We do plan on providing everyone with the highlights of the patch tomorrow.
  • Bandras DaSilva #16882
    A sok negatív dolgot én sem olvasom már. Még az elején elolvastam több cikket, de némelyikben akkora hülyeségek voltak, hogy csak na.

Én nem nagyon aggódom a játék miatt. Sokan vannak mindenütt, Craglorn sztem jó lett...bár hozzáteszem, hogy a dupla hps/dupla sebzős moboki nálam is kiverték a biztosítékot, de aztán azt javították és most már csak öröm és boldogság.

Craglornban inkább az a baj, hogy mindenki ott van és gyakorlatilag hering feeling van esténként. Azzal együtt inkább ez legyen mint full pangás. Trialokat nem próbáltunk még, de questezés megy itt is, a normál területen is (vet 6) per pillanat és nagyon jól elvagyunk.

• Running
    Igen, tényleg nevetséges, hogy kijött egy akkora méretű patch, hogy mire végigolvasod elfelejted az elejét, lett új content, újabb célok és lehetőségek, de ebből annyi derült ki, hogy bezzeg megint van pár bug, meg nem javítottak ezt, meg azt. Tiszta szánalom.
    A híroldalak is azzal vannak elfoglalva, hogy csúszik a konzolos megjelenés, de pozitív dolgokról egy szó sem esik sehol. Én már lassan úgy vagyok vele, hogy nem is olvasom el, csak amit te kiraksz, mert nem vagyok kíváncsi a sok divatfikázó cikkíróra és azok majmolóira.
    Esténként szépen felcsurgok ts-re és a többiekkel daráljuk a content-et, vagy átfáradunk pvp-zni és tökre nem érdekel más.
    A pvp töltőre beakadás is megszűnt, ami azért zavart, mert több fő esetén, azért kellett 10 perc, mire mindenki bejutott, de ez sem számottevő ahhoz képest, hogy a GW2-ben pl 1-3 hónapot azzal töltöttünk, hogy órákat álltunk sorban a kapuknál és imádkoztunk nehogy kidobjon.
    Tényleg nagyon remélem, hogy a játék kitart még előfizetéssel, vagy anélkül legalább 2-3 évig, úgy hogy érkeznek hozzá a contentek meg a javítások rendesen. Habár biztos lesz közben más játék is amit megnézek, de azok is csak 1 év múlva érkeznek legelőbb.

A kommunikációjukon és a marketingjükön viszont javíthatnának, mert ha időnként van is valami az is kevés, sőt a legutóbbi jövőt vizionáló írás inkább csak olaj volt a tűzre, mint segítség. Ott már én is azt mondtam, hogy ez miért kell, bölcsebb lett volna hallgatni, mert az is jobb lett volna. Érdekesnek találom, hogy egy ekkora cégnél nem képesek pár olyan embert felvenni, akinek az a szakmája, hogy nyilatkozzon és ha megteszi, az olyan is legyen.
  • PiszkosFred
    Memoryleak miatti 2-3 CtD-t leszamitva nem volt gondom nekem sem. Na jo, vagy ketszer elrepultem a "semmibe" meg az EA idejen. De ezeket mar le se merem irni, mert azt mondjak "kocsog fanboi, hazudik".

Viszont az ember menne hirekert - szigoruan munkaidoben :) -, menne erdekessegekre vadaszni, hogy legyen valami kis poszt, kis cikk, barmi ami erdekes lehet, de keptelenseg barmit is talalni, mert vagy a faszbukon es a redditen 301-es hiba miatt kocsogozi a CS-t es a Zenimaxot par tucat ember folyamatosan, vagy a devek magyarazkodnak "devtrackeren" valami ujabb bugos class ability miatt, stb. A dragalatos gamer media meg tovabbra is kopkodi a jatekot, most eppen azert, mert fel evet csuszik a konzolos megjelenes.

Megmondom oszinten, rohadtul elegem van mar ebbol :)
  • Running
    Lehet azért nem tudok ráreagálni ezekre, mert nagyjából sose volt máshogy, és nekem már az is elég, hogy nem kapok DC-t percenként, nem lagolok, csak bizonyos területeken, a pvp-ben látom az ellenfelemet, meg az első hónapot sem azzal töltöttem, hogy sorbanállok 3 órát. Vagyis tök igénytelen vagyok, és ezért az elégedettségi faktorom is magas.
  • PiszkosFred
    Mert Craglornnal es az 1.1-es frissitessel erkezett par olyan apro bug, amely orvosolhato lett volna meg a PTS-en, ha nem csak par belsos vakeger teszteli a frissitest es csinal streameket foallasban, hanem olyan is tesztelne, akinek van szeme es agya, es komolyan veszi a tesztet - illetve kepes megirni egy bug reportot. Gondolom en, de mivel nem ertek a lovakhoz, es a QA se az en teruletem, biztos igy van ez jol :)
  • s0n1c
    wildstar
  • Chris
    Az mi?
  • s0n1c
    Teljesen más a két stílus, plusz ez abszolút ízlés kérdése. Én meg az aion típusú mmoktól hányok be (magassarkú heavy armor), más meg arra nyáladzik.

Wildstarnál a megjelenítés csillagos ötös imo, ugyanúgy, mint az eso-nál is, csak a stílus merőben eltérő. Dehát ezért van ennyi féle, hogy mindenki örüljön.
  • Running
    Most a Wildstarért kell remegni, aztán jön az az oroszlános izé, amiben lehet bármit építkezni, majd jövőre a Black Desert-ért lehet remegni, stb... van bőven remegnivaló.
  • gabor696
    Lehet, hogy gameplay be jó de könyörgöm 2014-ben hogy lehet ilyen graf al kiadni valamit? Ránézek elhányom magam, főleg eso után :))
  • Fpocok
    Az igazi wow killer holnapután fog megjelenni trololo...
  • Running
    Miért késtek volna? A csodavárók egy része már remeg az új wow killer játékért, a másik felük meg hamarosan csatlakozik hozzájuk. Nekik mindegy van PTS szerver, vagy nincs.
  • PiszkosFred
    Egy honapot kestek vele, de inkabb kesobb, mint sosem...