sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• BEAST #16315
    De erre nem a cap a megoldás. 5-6 targetnél is félelmetesen gyorsan töltené a hpt és ami a lényeg az ultimatet is, tehát kb azonnal nyomhatja az újat.

Például most olvastam, hogy a destruction staff egyik skillje is talán "bugos", mert a pulsar 10 százalékkal csökkenti az ellenfél max hpját, de ha ezt többen használják akkor ez többször érvényesül. Erre sem az aoe cap a megoldás. Egyszerűen csak felül kellene írnia az előtte lévő hasonló debuffot.

Szerintem a vámpír témára a megoldás az lenne, ha az ultimate használata közben egyszerűen nem generálódna több ultimate pont, kivétel ez alól az olyan ultimate, ami önmaga ad valamennyit (mint a mage guild ultimate egy morpja). Így max csak 5 másodpercig denevérkedik az illető és nem az egész csata alatt.

Általában a pbaoe-ra megoldás lehet, hogy számítson a caster-target távolság, így ha valaki megpróbál elszaladni az aoe elől rögtön nem teljes sebzést kapna... vagy akár azt is lehetne, hogy 5-6 target felett már csak töredéksebzést oszt a caster, de ne rögtön nullát.

Annyi más megoldás létezik még, amire valószínűleg én sem gondoltam, nem értem miért kell rögtön megkötni az emberek kezét és az agyatlan zerg felé lökni.