Ez már durvább a viccnél, még jó hogy nem fog átmenni ez a szar az eb-szűrőn. Azt ugye mindenki tudja hogy ha adatforgalom alapján adóztatnának meg minden mobilbeszélgetést és internetes forgalmat, akkor megszűnnének a korlátlan netes csomagok, illetve az 1000 perc/2 óra ingyen beszélgetés stb. mobil kedvezmények?
Beszarás, lassan annyira ellehetetlenítik az emberek helyzetét itthon, hogy akinek esze van, az azonnal elhúzza a belét külföldre ahogy lehetősége nyílik rá.
Monjuk én már régóta nem tolok ezeknek a zsebébe egy kurva fillért sem az élelmiszerekre é s ajövedéki termékekre fizetett adón kívül. Sőt, legszívesebben ennyivel sem járulnék hozzá ahhoz amit csinálnak, de ezt a dolgot nem tudom megkerülni.
Én továbbra is azt mondom, hogy tőlem majd akkor kérhet bárki bármit, ha biztosítják az európai szintű megélhetést itthon mindenkinek. Addig nem, térjünk már észhez.
A legótvarabbul keresünk Európában, mégis itt a legmagasabbak az adókulcsok + a szarást is meg akarják adóztatni lassan? Haha...hát tőlem nem láttok semmit továbbra sem. Kaja/cigi/pia adó a tiétek, osszátok be.
Aztán szóljatok ha helyretettétek a gazdaságot.