Telefon- és internetadót vetne ki az NGM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nálunk lényegesen jobb gazdaságú országoknak sincs saját légitársaságuk.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az ugyanúgy az internetedet terheli ami után már fizeted az adót. Tökmindegy mit használsz.
"Túl nagy a felhajtás az EU ezt nem fogja engedni. Pontosabban kibaszott nagy büntetést fogunk kapni és vissza fogják vonni a törvényt mivel dupla adózás sincs"
Hogyne lenne, csak megnevezés kérdése. Regisztrációs adó mondd neked valamit?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ez most csak egy példa, cikkeket is linkelhettem volna. A lényeg hogy egy saját, nemzeti légitársaság igenis hasznos dolog, és fontos is...
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Nagyon tévedsz, hozzánk jár 3 malév-es dolgozni (beugrónak)és mondták, hogy megkapják 6 havi fizetésüket végkielégítésként azt mehetnek isten hírével.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Amúgy csak én érzem úgy, hogy majd a 4. mobilszolgáltató kivétel lesz?
\"A vallást, mint a nép illuzórikus boldogságát megszüntetni annyi, mint a nép valóságos boldogságát követelni.\" Karl Marx
Ebben mi olyan nehezen érthetõ??
Ahány ház, annyi baj legyen.
Az hogy mennyire dupla adózás másik kérdés, majd a részletek ismeretében kiderül.
Asperot: És ha én a telefonról wifi hálózatra megyek, akkor mégis mivan? Triplán adózok? 😄 Túl nagy a felhajtás az EU ezt nem fogja engedni. Pontosabban kibaszott nagy büntetést fogunk kapni és vissza fogják vonni a törvényt mivel dupla adózás sincs, nemhogy tripla
Miért jönne kevesebb turista? Szerinted õk azért jöttek, mert piros fehér zöld zászló volt a repcsi oldalán? Jézusom... Pontosan ugyan annyi turista fog jönni mit eddig mivel 3 másik társaság vette át eme remek cég helyét..
Most így 2012-ben azt mondanám, hogy nem biztos hogy jó irányba ment el a dolog. Lehet, - hogy a társadalom nagy részének egyszerûen ez nem való.
Egy értelmes országban már rég halálra verték volna hazafelé ezeket a csodás embereket.
Tehát itt már olyan mindegy! Én pl biztos nem fogom a hátralevõ éveimet erre szánni.... 500-600 évere vissza tudom vezetni a családfám és elhagyom az országot ennyi....
A gój (גוי😉 egy héber szó, eredeti jelentése nép vagy nemzet. Mai jelentése „nem zsidó”.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

A tranzakciós dij miatt az összes pénzforgalom el fogja kerülni magyarországot ami csak teheti, az internet és telefon adó miatt meg az innovativ IT cégek fognak kivonulni külföldre...
Lassan majd nem szlovák rendszámos autó lesz, hanem szlovák telefon...
Szakértõi kormány kellene, de nagyon. Gyorsan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
helyett:
"évi másfél milliárdért"
Csõdbe vitték a malévot, majd hamarosan az összes meglévõ értékét eladják fillérekért a haveroknak, aztán majd állami pénzbõl a haverok légitársasáságát visszabérli az állam.
A tévé székház sztorija megvan (a pontos számokra nem emlékszem, de a nagyságrend stimmel)? Eladták valami "kanadai" cégnek valami 3 milliárd forintért, aztán rögtön utánna vissza is bérelték tõlük évi másfél milliárdot. Azt hiszem immáron vagy 8 éve bérlik vissza... Ki lehet számolni ki járt jól. Már csak a kanadai cég tulajdonosi szerkezetére lennék kiváncsi...