én még mindig a csekkadón vagyok kiakadva...bökdmeg kifizetem a már megadóztatott szolgáltatást(ÁFA - Általános Forgalmi ADÓ) a már megadózott jövedelmemből (SZJA - Személy Jövedelem ADÓ) egy sárga csekken, amiről majd kiküldenek egy sárgacsekket hogy "Hé öcsi! Adózd meg az előző sárga csekket!" és én majom kifizetem, mire jön egy következő "Hé öcsi..." és arra is és arra is és arra is.... tipikus sosem érem utol a teknőst esete. de amit még olvastam hogy be akarják hozni hogy a banki ügyleteket (átutalások, befizetések, felvételek, ATM-es kivételek ) is megadóztatnák.... ácsi hogy is van ez??? a Munkáltatók sok esetben bankszámlára utalnak, szóval megkapom a számlára a megadózott fizetésem, ahonnan a bank lenyúl egy nagyobb mennyiséget, mert kezelési ktg, meg számlavezetési díj "meg ha már van itt pénz akkor kamat"....stb, amit majd én felveszek egy ATMből (amit később bevallok hogy megadózzam, azt hogy igen srácok felvettem a megadózott fizetésem), hogy megvegyem a terméket, amiből adózok..... gyerekek..... miért vagyunk birkák? miért nem gyújtjuk fel a parlamentet mikor mind bent ül? jah persze tudom mert mindenki azt mondja hogy jó gyújtsuk... de ha erre azt hogy holnap fél 3kor parlament előtt találkozunk mindenki hozzon benzint akkor csak annyi jön hogy "jaaaa.....ömmm... bocs nem tudok menni".... vagy csak nem jön el....