Telefon- és internetadót vetne ki az NGM
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azok az arcoskodók pedig akik azt képzelik hogy azok miatt fizetnek több adót akik nem fizetnek adót, jobb ha elgondolkodnak rajta hogy valójában miért is olyan a helyzet, amilyen.
Pont azért mert ezek a figurák hagyják hogy megfejjék õket.
Akkor az õ együgyûségük miatt most én érezzem magam szarul, vagy inkább õk próbálják meg bojkottálni a rendszert és kimászni abból a helyzetbõl melyet õk maguk tettek lehetõvé?
Aztán majd ha hamuvá és porrá lesz az ország, akkor végre felépíthetjük a saját Európánkat a semmibõl, nyugati mintára, mert úgy néz ki amíg ez be nem következik addig ez nem fog menni.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az elektronikus kifizetés bevezetése a munkahelyeken, leginkább csak arról szólt, hogy tkp. egy újabb adót basztak a melós nyakába, hiszen ki a fenének van szüksége normál esetben bankszámlára (annak költségeivel együtt)?
Amellett, hogy kötelezõen fent kell tartanod, pluszban fizetsz minden kivétnél is. Jó kis rendszer ez.
Én azonban továbbra is azt vallom, hogy ez az egész egy evolúciós alapvetés. Az erõsebb pozícióban lévõ automatikusan alázza a többit. Ahogy a falkában is a vezérnek jut a legjobb falat, míg a többinek csak a konc, a maradék, amitõl éppen csak éhen nem döglik. Az embernél sincs ez másképp. Vagyis, aki hagyja magát és gyenge, az megy a levesbe. A dolog pikantériája, hogy ez általában a többség. Egyfajta szelekcíó a természet részérõl. Aki nem képes kiállni magáért, aki nem elég erõs hogy megvédje magát, megvédje az érdekeit, annak vége van. Senkit nem fog érdekelni az igazság. Kizárólag az erõ! Ezt látjuk ma a társadalomban is.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"...a szlovak nyelvtorveny ELLEN sem."
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Javits ki, ha tevedek, de ma Magyarorszagon nincs olyan "liberalis", aki semleges lenne, nincs olyan szabadsagparti jogvedo, akit valaha is erdekeltek a magyarok jogai.
Azt is elfelejtetted emliteni, hogy a media tobbsege ebben a liberalis kezben osszpontosul es igy ok azok, akik leginkabb hergelnek, otthon is, de foleg kulfoldon viszik a rosszhirt.
Szerintuk allitolag nincs sajtoszabadsag es veszelyes irni vagy nyilatkozni Orban (v vki mas) elleneben, dehat ha igy lenne, akkor ezt nyilatkozhatnak.
A 168 Ora es a millionyi hasonszoru magyarellenes lap, mar reg be lenne tiltva, a szerkesztojuk meg bortonben ulne, ha tenyleg ugy lenne, ahogy a Milla hazudja.
Ezzel szemben pedig, eppen Budahazy van hazi-orizetben, alapozatlan vadakkal, ami ellen egy igazi liberalis ki kene, hogy alljon, ugye...
Az "A magyarok genetikailag alavalok" ellen sem emelt szot egyetlen "liberalis" "magyar" sem, meg a temerini fiukert vagy a szlovak nyelvtorvenyert sem.
Wass Albertet nem akarjak tananyagnak, Spirot viszont igen. Valahogy az erdelyi magyarok sem ezen liberalisok kegyeltjei...
Gaming is believing.
Gaming is believing.

killall imagent
majd ja a hócsipõ és a népszaga is megerõsíti, akkor elhiszem
Amíg valaki nevét vállalva, kormányoldalról hivatalosan be nem jelenti ezt a dolgot addig ezt az egészet én nem tudom többre tartani egy újabb felesleges hisztériakeltésnél.
Az nem úgy volt...
Mintha számítana bármit is, hogy kinek mi a vallása vagy a nemzetisége vagy bõrszíne. Egy dolog számít, tisztességes ember e vagy nem. Sajnos a rajtunk élõsködõk mindegyike tisztességtelen ember nemzetiségre, vallásra, bõrszínre való tekintet nélkül. És mégsem ezt támadja a köznép, hanem azt hogy zsidó vagy cigány vagy egyéb marhaságok, holott nem ez a lényeg.
Beszarás, lassan annyira ellehetetlenítik az emberek helyzetét itthon, hogy akinek esze van, az azonnal elhúzza a belét külföldre ahogy lehetõsége nyílik rá.
Monjuk én már régóta nem tolok ezeknek a zsebébe egy kurva fillért sem az élelmiszerekre é s ajövedéki termékekre fizetett adón kívül. Sõt, legszívesebben ennyivel sem járulnék hozzá ahhoz amit csinálnak, de ezt a dolgot nem tudom megkerülni.
Én továbbra is azt mondom, hogy tõlem majd akkor kérhet bárki bármit, ha biztosítják az európai szintû megélhetést itthon mindenkinek. Addig nem, térjünk már észhez.
A legótvarabbul keresünk Európában, mégis itt a legmagasabbak az adókulcsok + a szarást is meg akarják adóztatni lassan? Haha...hát tõlem nem láttok semmit továbbra sem. Kaja/cigi/pia adó a tiétek, osszátok be.
Aztán szóljatok ha helyretettétek a gazdaságot.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Az SG meg jó lenne ha nem adna teret a faji és vallási megbélyegzés bugyutizmusának, vagyis a szélsõséges eszméknek.
Az újabb népnyúzó adóra meg csak ennyit: Orbán takarodj!
Ezek pedig vagy ehhez hasonlo adok ill. ertelmetlen penzbeszedesek, tomegek nyomorbadontese alap lesz hamarosan.
Jo reggelt sg-forumozok!
Emelje fel a kezet az, aki elhiszi, hogy 80%-os allamadossaggal, Unios es/vagy IMF felugyelettel, csokkeno szaporulattal, szinte minden statisztikai elem negativ eredmenyeivel van esely!
Nincs.
0% esely van arra, hogy neked vagy akar az unokadnak jobb vagy csak ilyen eletszinvonala legyen 10, 20, 50 ev mulva...
Horthy ota nem volt magyar erdeku kormany, de ha hamarosan lenne is, mar nem tudna tenni SEMMIT.
- Hangszál adó: Aki sokat pofázik, többet fizet
- WC adó: Extra profit. Minden lehúzás x jóforint.
- Járda adó: sokan használják, kopik. Testsúly/lábméret kedvezménnyel.
- Zebra adó: Sokan kelnek át rajta, kopik az is
- Korlát adó: sokan dõlnek neki, fogdossák amikor lépcsõznek. Kopik.
- Szemüveg adó: napidíjas lenne
...
Menjenek a p*csába...éléen a sok IT analfabéta politikus bunkóval.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
There is only one Boss!
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Úgy érdekelne ilyenkor miért nincs tüntetés? amikor a buzik vonulnak fel, akkor persze 100 ezren is kint vannak tüntetni. De ilyenkor? Mindenki csak beletörõdik.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Képzeld én is voltam már ilyen szertartáson, egy kedves barátom hívott meg rá, és elmentem pedig nem vagyok zsidó, és vallásos sem, mégis felvettem a kipát, és egyáltalán nem zavart, értékes és jó embereket ismertem meg ott. Képzeld nem mind milliárdos és azon gondoolkodik, hogy juthat még több pénzhez / hatalomhz.
Primitív vagy, hogy ilyen képek alapján sztereotípiákat gyártasz, skatulyázol.
Én Olaszországban élek és amikor hazajövök azt látom mindenki be akar csapni, mindenki sír hogy nincs pénze de mindenki kocsival jár nem is öreg ladákkal, aztán amikor arról van szó, hogy adok munkát, akkor mindenki húzza a száját meg nem csinál semmit.
Persze kint sem sokkal jobb a helyzet, itt olyan menyiségü bevándorló van amit nehéz elképzelni elõször, Albán, Román , most Afrikaiak, Arabok, legújabban Dél Amerikaiak jönnek úgy, hogy az Olasznak sincs munkálya nemhogy a bevándorlóknak.
Szerintem aki teheti kezdheti gyûjteni a konzervet mert én nem látom hogy tudnák ezt helyre hozni.
Egyre kevesebb ember tart el egyre többet, a krízisnek már nem nagyon lessz vége.
Valaki kérdezte mit csinál a Monti kormány, hát ugyan azt a szart miont a többi adók+adók+adók.
Azt mondták, hogy a kormánynak is áldozatot kell hozni ezért a fizetést ugyan nem csökkentik de az éves emelésrõl lemondanak, viszont más néven fölvesznek egy magasabb összeget tehát enyi amit föláldoznak.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Bar nagy valtozas lehet nem lenne.