Telefon- és internetadót vetne ki az NGM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pretorian
Áh, szerintem inkább a fél ország lépjen le külföldre, a maradék meg dolgozzon feketén. Hátha akkor észbe kap majd ez az ország. Van itt pénz, csak nem oda megy ahova kéne hogy menjen.
Azok az arcoskodók pedig akik azt képzelik hogy azok miatt fizetnek több adót akik nem fizetnek adót, jobb ha elgondolkodnak rajta hogy valójában miért is olyan a helyzet, amilyen.
Pont azért mert ezek a figurák hagyják hogy megfejjék õket.
Akkor az õ együgyûségük miatt most én érezzem magam szarul, vagy inkább õk próbálják meg bojkottálni a rendszert és kimászni abból a helyzetbõl melyet õk maguk tettek lehetõvé?
Aztán majd ha hamuvá és porrá lesz az ország, akkor végre felépíthetjük a saját Európánkat a semmibõl, nyugati mintára, mert úgy néz ki amíg ez be nem következik addig ez nem fog menni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Jó reggelt!
Az elektronikus kifizetés bevezetése a munkahelyeken, leginkább csak arról szólt, hogy tkp. egy újabb adót basztak a melós nyakába, hiszen ki a fenének van szüksége normál esetben bankszámlára (annak költségeivel együtt)?
Amellett, hogy kötelezõen fent kell tartanod, pluszban fizetsz minden kivétnél is. Jó kis rendszer ez.

Én azonban továbbra is azt vallom, hogy ez az egész egy evolúciós alapvetés. Az erõsebb pozícióban lévõ automatikusan alázza a többit. Ahogy a falkában is a vezérnek jut a legjobb falat, míg a többinek csak a konc, a maradék, amitõl éppen csak éhen nem döglik. Az embernél sincs ez másképp. Vagyis, aki hagyja magát és gyenge, az megy a levesbe. A dolog pikantériája, hogy ez általában a többség. Egyfajta szelekcíó a természet részérõl. Aki nem képes kiállni magáért, aki nem elég erõs hogy megvédje magát, megvédje az érdekeit, annak vége van. Senkit nem fog érdekelni az igazság. Kizárólag az erõ! Ezt látjuk ma a társadalomban is.
Maximálisan egyet kell, hogy értsek veled! Pontosan így látom én is.
Looooser
tanulság? a köz nép (azok akik 40-110e Ft-ig keresnek) rombolják le a hatalmat.... kössenek fel minden bent ülõt a lánchídra hagy egyék õket a sirályok, és válogassa meg azokat hogy kik ülhetnek fent, és ha ez sem jó, kezdjük újra, hídra fellógat új választás.... az 5-6. körben már feleszmélnek és csak azok jelentkeznek akik tényleg tenni akarnak valamit.....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
én még mindig a csekkadón vagyok kiakadva...bökdmeg kifizetem a már megadóztatott szolgáltatást(ÁFA - Általános Forgalmi ADÓ) a már megadózott jövedelmembõl (SZJA - Személy Jövedelem ADÓ) egy sárga csekken, amirõl majd kiküldenek egy sárgacsekket hogy "Hé öcsi! Adózd meg az elõzõ sárga csekket!" és én majom kifizetem, mire jön egy következõ "Hé öcsi..." és arra is és arra is és arra is.... tipikus sosem érem utol a teknõst esete. de amit még olvastam hogy be akarják hozni hogy a banki ügyleteket (átutalások, befizetések, felvételek, ATM-es kivételek ) is megadóztatnák.... ácsi hogy is van ez??? a Munkáltatók sok esetben bankszámlára utalnak, szóval megkapom a számlára a megadózott fizetésem, ahonnan a bank lenyúl egy nagyobb mennyiséget, mert kezelési ktg, meg számlavezetési díj "meg ha már van itt pénz akkor kamat"....stb, amit majd én felveszek egy ATMbõl (amit késõbb bevallok hogy megadózzam, azt hogy igen srácok felvettem a megadózott fizetésem), hogy megvegyem a terméket, amibõl adózok..... gyerekek..... miért vagyunk birkák? miért nem gyújtjuk fel a parlamentet mikor mind bent ül? jah persze tudom mert mindenki azt mondja hogy jó gyújtsuk... de ha erre azt hogy holnap fél 3kor parlament elõtt találkozunk mindenki hozzon benzint akkor csak annyi jön hogy "jaaaa.....ömmm... bocs nem tudok menni".... vagy csak nem jön el....

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Tetsuo
Bocsanat. "...dehat ha igy lenne, akkor ezt NEM nyilatkozhatnak."
"...a szlovak nyelvtorveny ELLEN sem."

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Azt elfelejtetted, hogy a masik oldal is ezt teszi, sot.
Javits ki, ha tevedek, de ma Magyarorszagon nincs olyan "liberalis", aki semleges lenne, nincs olyan szabadsagparti jogvedo, akit valaha is erdekeltek a magyarok jogai.
Azt is elfelejtetted emliteni, hogy a media tobbsege ebben a liberalis kezben osszpontosul es igy ok azok, akik leginkabb hergelnek, otthon is, de foleg kulfoldon viszik a rosszhirt.
Szerintuk allitolag nincs sajtoszabadsag es veszelyes irni vagy nyilatkozni Orban (v vki mas) elleneben, dehat ha igy lenne, akkor ezt nyilatkozhatnak.
A 168 Ora es a millionyi hasonszoru magyarellenes lap, mar reg be lenne tiltva, a szerkesztojuk meg bortonben ulne, ha tenyleg ugy lenne, ahogy a Milla hazudja.
Ezzel szemben pedig, eppen Budahazy van hazi-orizetben, alapozatlan vadakkal, ami ellen egy igazi liberalis ki kene, hogy alljon, ugye...
Az "A magyarok genetikailag alavalok" ellen sem emelt szot egyetlen "liberalis" "magyar" sem, meg a temerini fiukert vagy a szlovak nyelvtorvenyert sem.
Wass Albertet nem akarjak tananyagnak, Spirot viszont igen. Valahogy az erdelyi magyarok sem ezen liberalisok kegyeltjei...

DjDano
Szerintem nem a megnevezésen van a lényeg, hanem az ideológián! Márpedig az tagadhatatlanul egyezik.

Chocho
Igazat szólsz, noha ne feledjük a régi mondást a bokorral és a széllel. 😊

Gaming is believing.

Chocho
A nácik a német nemzeti szocializmus hivatalos képviselõi voltak, ma már nem léteznek, maximum neonácit lehet mondani, de szerintem bosco05 csak szimplán buta. A kettõ között van különbség bõven, nem kell lesüllyedni a szintjére és ostobaságokat írni, csak mert felháborodsz.

Gaming is believing.

Chocho
Nagyban téped a szád a szent magyarság érdekében, miközben se helyesen írni, se kulturáltan véleményt nyilvánítani nem tudsz. Az pedig még csak véletlenül sem fordul meg a fejedben, hogy Greg mondott valamit...

Gaming is believing.

Mármint nem köztünk én örülnék, ha kibékülnénk, a fórumra értettem.
Sajna mindegy, úgy érzem pusztába kiáltott szó marad, folytatódik a másik fikázása...... azzal aztán elõrébb leszünk 😊
DjDano
Mond hogy nincs igazam! Egymás után 3 hozzászólásban zsidózik, akkor én joggal nevezhetem nácinak. És egyébként is, hogy jönnek ide a zsidók? Persze aki szélsõjobboldali az mindenhová oda tudja képzelni õket, hiszen Hitler is minden rosszért a világon õket hibáztatta, pedig csak tükörbe kellett volna néznie.

hihetetlen. Nem hittem volna hogy barmiben is egyetertek veled, de +1

killall imagent

adam first
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejû. És még le is nácizod a másikat, azért a szavakkal és azok jelentésével legyünk már tisztában. Nem tisztem politizálni, a vallási meg egyéb témák teljesen hidegen hagynak. De a te stílusod sem volt külömebb az alattad szólónál.

"írta az Origo hírportál"

majd ja a hócsipõ és a népszaga is megerõsíti, akkor elhiszem
Kövezzetek meg - de a "névnélküli minisztériumi forrás" nekem nem forrás.

Amíg valaki nevét vállalva, kormányoldalról hivatalosan be nem jelenti ezt a dolgot addig ezt az egészet én nem tudom többre tartani egy újabb felesleges hisztériakeltésnél.

Az nem úgy volt...

Mitõl szûnnének meg a korlátlan netes csomagok?

Az a gond, hogye ez a politikusok munkája, hogy kinevelnek ilyen köröket. Utáld ezt azért mert zsidó, utáld azt azért mert cigány, utáld azt azért mert amerikai, amazt meg épp azért utáld, mert mondjuk dohányzik. A politikusoknak az a jó, ha a nép széthúz, egymást utálja. Egyszereûen ezzel vannak tele a fórumok, hogy valami kitalált fogáspontot keresve mocskolják egymást az emberek. Addig sem foglalkozik a lényeggel, míg ez így megy. És én úgy látom a politikusinknak ez a jó. Oszd meg és uralkodj.

Mintha számítana bármit is, hogy kinek mi a vallása vagy a nemzetisége vagy bõrszíne. Egy dolog számít, tisztességes ember e vagy nem. Sajnos a rajtunk élõsködõk mindegyike tisztességtelen ember nemzetiségre, vallásra, bõrszínre való tekintet nélkül. És mégsem ezt támadja a köznép, hanem azt hogy zsidó vagy cigány vagy egyéb marhaságok, holott nem ez a lényeg.
Pretorian
Ez már durvább a viccnél, még jó hogy nem fog átmenni ez a szar az eb-szûrõn. Azt ugye mindenki tudja hogy ha adatforgalom alapján adóztatnának meg minden mobilbeszélgetést és internetes forgalmat, akkor megszûnnének a korlátlan netes csomagok, illetve az 1000 perc/2 óra ingyen beszélgetés stb. mobil kedvezmények?
Beszarás, lassan annyira ellehetetlenítik az emberek helyzetét itthon, hogy akinek esze van, az azonnal elhúzza a belét külföldre ahogy lehetõsége nyílik rá.
Monjuk én már régóta nem tolok ezeknek a zsebébe egy kurva fillért sem az élelmiszerekre é s ajövedéki termékekre fizetett adón kívül. Sõt, legszívesebben ennyivel sem járulnék hozzá ahhoz amit csinálnak, de ezt a dolgot nem tudom megkerülni.
Én továbbra is azt mondom, hogy tõlem majd akkor kérhet bárki bármit, ha biztosítják az európai szintû megélhetést itthon mindenkinek. Addig nem, térjünk már észhez.
A legótvarabbul keresünk Európában, mégis itt a legmagasabbak az adókulcsok + a szarást is meg akarják adóztatni lassan? Haha...hát tõlem nem láttok semmit továbbra sem. Kaja/cigi/pia adó a tiétek, osszátok be.
Aztán szóljatok ha helyretettétek a gazdaságot.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DjDano
Mi lenne ha elhúznál mondjuk a Kuruc infóra! Igen ez magyarországi ahol egyre több az antiszemita vagy inkább nevezzük nevén piros-fehér-zöldbe csomagolt náci mint amilyen te is vagy!

Az SG meg jó lenne ha nem adna teret a faji és vallási megbélyegzés bugyutizmusának, vagyis a szélsõséges eszméknek.

Az újabb népnyúzó adóra meg csak ennyit: Orbán takarodj!

bosco05
Greg már ne is haragudj de tudod hogy hol a picsában van innen izrael? Látszik hogy egyáltalán nem fogja az agyad hogy hol itt a probléma... Miért van a zsidóknak az MTK , meg a vidám vasárnap, a baszott imahelyük ésatöbbi? Ez itt nem izrael faszom, hanem a gecis keresztény Magyarország. Kapische? Vágod már hol a gond? Másik agynak üzenem, hogy egy nyíltan keresztény országnak a vezetõjének még is ki a faszommal kéne találkoznia, ha nem a pápával? Majd rájöttök amikor zsidó szart takaríthat csak a gyereketek, hogy igazam volt... Meg a többi "náci"nak szintén... Mert hogy velünk Magyarokkal szemben van a legtöbb elõítélet... Támogassátok az otthon szülést inkább... Zsidók izraelben cigányok indiában....
Tetsuo
Azt hiszed, hogy viccelsz.
Ezek pedig vagy ehhez hasonlo adok ill. ertelmetlen penzbeszedesek, tomegek nyomorbadontese alap lesz hamarosan.

Jo reggelt sg-forumozok!
Emelje fel a kezet az, aki elhiszi, hogy 80%-os allamadossaggal, Unios es/vagy IMF felugyelettel, csokkeno szaporulattal, szinte minden statisztikai elem negativ eredmenyeivel van esely!
Nincs.
0% esely van arra, hogy neked vagy akar az unokadnak jobb vagy csak ilyen eletszinvonala legyen 10, 20, 50 ev mulva...

Horthy ota nem volt magyar erdeku kormany, de ha hamarosan lenne is, mar nem tudna tenni SEMMIT.

További javaslataim:

- Hangszál adó: Aki sokat pofázik, többet fizet
- WC adó: Extra profit. Minden lehúzás x jóforint.
- Járda adó: sokan használják, kopik. Testsúly/lábméret kedvezménnyel.
- Zebra adó: Sokan kelnek át rajta, kopik az is
- Korlát adó: sokan dõlnek neki, fogdossák amikor lépcsõznek. Kopik.
- Szemüveg adó: napidíjas lenne
...

Menjenek a p*csába...éléen a sok IT analfabéta politikus bunkóval.
tudjuk a kormány helyében mindenki lopna... bár azért vannak emberek akiknek ehhez nincs gyomruk.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Palinko
taníts mester! 😄DD hová kell menni? már varrom a kipám 😄
Armagedown
Kövezzetek meg , de a kormány helyében én is ugyanezt tenném

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Huzzon a p*ba ez abandzsa ge*!

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Vedd észre, hogy a nem megvalósult dolgok jórésze vagy felengedett lufi, amikkel valós ötleteket teszteltek, hogy mi rá a reakció, vagy pedig direkt beetetés, hogy utána örülj, hogy csak a fele adóterhelést kaptad meg.

Kicsit komolyabb újságírókkal rendelkezõ médiumok utánajártak már a dolgonak és nem egészen az van mint amit az index meg az origó(Mtelekom) írt. Picit unom már, hogy az index kihoz egy fals cikket átveszi mindenki és megy a nagy a semmirõl a beszélgetés, aztán kis idõ múlva cáfolják és ennyi.
Moyko
Én nem látok semmi mást, mint, hogy a mostani kormány egyszerûen Képes a végletekig elmenni szó szerint a tûréshatárig adóztatni minket. ennyi. Ha majd nem tetszik akkor visszavesznek, addig meg minden forint ajándék.

There is only one Boss!

Csak halkan kérdezem, mit és legfõképpen hogyan kellett volna másképp csinálni?

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Petka
Azért arra kíváncsi lennék, ha most azt mondanám menjünk ki az országház elé tüntetni, jönnél-e. Magyarázni, meg birkanépzeni mindenki tud, csak abba nem gondol bele, hogy õ is birkák között van...

GregSB
Ja, meg megnõtt az orrom is, és a világ kizsákmányolásáért felelõs titkos csoport tagja is lettem, azóta életem célja hogy minél több pénzt csináljak gátlástalan módon, és kihasználjam a becsületes magyar embereket 😄

Mert? Most is monitorozza a szolgáltatód.

De most akkor monitorozni fogják hogy én mennyit töltök le?? Ezt nemigen tehetik meg.

Azért ne túlozzunk, ha lesz is adatforgalom utáni adó, az nem lehet majd több GB-onkénti 1-2 forintnál.

adam first
Mit okozott õ? Nem akarok politizálni nem tisztem, de gyurcsány, orbán, horn, antal mind-mind egy apro csavarjai voltak egy óriási gépezetnek. Mi magyar emberek okoztuk ezt az egészet és hagytuk, hogy odáig süllyedjünk ahol most tartunk.

Armagedown
Gondolom egy kis adag bõr is hiányzik most rólad e miatt 😊

Te meg naív vagy 😊

Armagedown
Szavazz akkor majd Gyurcsányra , mást nem tudok mondani , õ okozta ezt a helyzetet

JethroHUN
Tegnap olvastam Indexen... most nem olvasom végig, csak átfutom. De ide is leírom, hogy egy baszott szar ország ez a magyarország... és nem politikusok miatt, hanem a birka emberek amiatt akik hagyják magukat nyomorba dönteni és kizsákmányolni. Úgy komolyan érdekelni mit gondolnak ezek ott fent a Budai császári orbán palotában, hogy még mennyit lehet elvenni az emberektõl? így is van minden legalább 3 adó, most már internetérit is? adatforgalom után? Eddig vizettem 2800ft 20mb/s netért, most már fogok +10k adóba? Mert letöltök meg multiplayerezek, és youtubeot naponta használom? Elment ezeknek az eszük...

Úgy érdekelne ilyenkor miért nincs tüntetés? amikor a buzik vonulnak fel, akkor persze 100 ezren is kint vannak tüntetni. De ilyenkor? Mindenki csak beletörõdik.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

GregSB
*csoportokat

GregSB
Primitív vagy. Ezekbõl a képekbõl az derül ki, hogy mindketten voltak már zsidó vallásos szertartáson, és ott bizony szokás kipát viselni mindenkinek. Mi ebben a nagy dolog? Egy miniszterelnöknek kötelessége jó kapcsolatokat ápolni és összefogni hazánkban található különbözõ vallási és kultúrális csoportokkal.

Képzeld én is voltam már ilyen szertartáson, egy kedves barátom hívott meg rá, és elmentem pedig nem vagyok zsidó, és vallásos sem, mégis felvettem a kipát, és egyáltalán nem zavart, értékes és jó embereket ismertem meg ott. Képzeld nem mind milliárdos és azon gondoolkodik, hogy juthat még több pénzhez / hatalomhz.

Primitív vagy, hogy ilyen képek alapján sztereotípiákat gyártasz, skatulyázol.

Sajnos a mentalitás az ami nagyon szar MO on.
Én Olaszországban élek és amikor hazajövök azt látom mindenki be akar csapni, mindenki sír hogy nincs pénze de mindenki kocsival jár nem is öreg ladákkal, aztán amikor arról van szó, hogy adok munkát, akkor mindenki húzza a száját meg nem csinál semmit.

Persze kint sem sokkal jobb a helyzet, itt olyan menyiségü bevándorló van amit nehéz elképzelni elõször, Albán, Román , most Afrikaiak, Arabok, legújabban Dél Amerikaiak jönnek úgy, hogy az Olasznak sincs munkálya nemhogy a bevándorlóknak.

Szerintem aki teheti kezdheti gyûjteni a konzervet mert én nem látom hogy tudnák ezt helyre hozni.
Egyre kevesebb ember tart el egyre többet, a krízisnek már nem nagyon lessz vége.

Valaki kérdezte mit csinál a Monti kormány, hát ugyan azt a szart miont a többi adók+adók+adók.
Azt mondták, hogy a kormánynak is áldozatot kell hozni ezért a fizetést ugyan nem csökkentik de az éves emelésrõl lemondanak, viszont más néven fölvesznek egy magasabb összeget tehát enyi amit föláldoznak.

Szóval mondjuk lesz ilyen adó, lesz mondjuk belõle 40 milliárd plusz bevétel. Megfeleltünk az IMF-nek, ad hitelt? És akkor mi van? A hitel kamatai a többszörösét el fogják vinni ennek a "befektetett" 40 milliárdnak. Lényegében azért kell most ez akkor, hogy felvegyük a hitelt, aminek a kamatai miatt majd mégtöbb adót fognak kivetni, ha vissza kell törleszteni? 20 vagy mégtöbb éve folyamatosan ezt csináljuk és egyre szarabb. Nem kéne a fejükhöz kapni ezeknek a nyomorékoknak?
(ezek az emberek egyébként ha 56 vagy 48 példáját hozod fel, kitérõválaszt adnak, a pofátlanabbik azokat is hasonló "csõcseléknek" mondja). És sajnos ezeknek sok követõjük van, mert ha az ertéelen és a tévé2-n ezt bemondják, akkor az úgy is van, hiszen "a tévébe mondták!!"

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Szarja ki a szemeit ez a budos kocsog.
Bar nagy valtozas lehet nem lenne.