Keyborg#169
Kis hozzá fűzni való anno amikor igen csak sok szabadidőm volt,én is belemélyedtem ezekbe a témákba,érdekesek, nem mondhatni h nem,van e alapja amit frensys elgyagyogot...Ahogy ő tálalta nem ,de ha jobban belemélyedsz a témában,megtud fogni,nem nem mondom h el kell hinni,de megvan az esély rá,hogy igaz,ettől függetlenül mindenkinek megvan a saját véleménye,oszt' vagy teccik' vagy nem!Elhinni nem kell,viszont ha lenne eszed,használd ki adaptáld valami filmbe vagy könyvbe dobd piacra oszt' gazdagodj meg,vagy higgyél benne amíg élsz legalább lesz valami célod...az se rossz dolog.Amúgy frensys az élő példája annak milyen az ha egy tudatlan naív ember sok szabadidővel rászabadul az internetre,AMIT A NETET OLVASOL NE VEGYÉL SEMMIT KP-NAK!Kutass utána, van 100 féle szoc.hely ahol azt aki publikálta feltudod keresni(pl fécebuk)Kérdezd meg az ő véleményét is(mellesleg ha még a nevét se adta a nép aki publikálta a témát az ügyhöz,miről beszélünk?)mondjon,ajánljon könyveket folyóiratokat,(titkos :) ) dokumentumokat,ahonnan ő előhalászta,vagy legalább támassza alá valamivel a leírt dolgokat, és akkor na de csakis akkor megfontolható az állítása!Ez az én szerény véleményem by egy szkeptikus netfüggő! :D