• MacropusRufus
    #125
    IGazságot? És tudod is bizonyítani? :o MErt ebben erősen kételkedek. És innentől kezdve ez nem más mint fikció.
    51-es körzet: tudod miért tíltott az a terület? Javaslom használt az EarthGoogle-t és nézd meg mi van tőle keletre kb. 20km-re és akkor rájösz: az USa nukleális kísérleti terepe. Tudod, ha tényleg el akarnak dugni valamit akkor azt nem az isten háta mögé egy katonai(!) bázisra teszik ami potenciális célpont egy esetleges ellenséges támadás esetén. Sokkal inkább kerűl NewYork közepére egy könyves bolt alá...
    Az amcsik legyártották a saját azonosítatlan repülő obijektumukat :) és akkor ők, hogy azonosítják? :o

    ez a sprektum dolog: ezon már gondolkoztál, hogy mi lesz akkor ha a látható fényből csak a mi számunkra látható fénysugarakat szorja szét/nyeli el az a bizonyos "ufo" akkor mi lesz? MErt ez jól hangzik, hogy számunkra nem látható sprektum, de picit bővebben kifejtenéd? Mert sokkal hihetőbb az, hogy ha a fény kikerűli mint az, hogy számunkra nem látható mert olyan nincs, megfelelő technológiával minden fénytartmányban lát az ember.

    Tudod ha már ilyen infókat akarok szedni akkor megnézem pl. az Ancient Alien 11 részét és abban ott legalább valamenynire hihető sztorit adnak elő. De a High Jump-ra ott sem tértek ki... meg az 51-re sem... Viszont hallottál már a Csendes zónáról?