A matematika szerint életet talált a Viking a Marson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyszives ird d-betuvel az imadkozik-ot, mert ez valami kegyetlen t betuvel leirva 😊
Ha már nem szmájlira kell kattintani, hanem szöveget kell írni, az már meghaladja az egyébként is szerény képességedet.
Csak utánad!
Te rosszabb vagy, mint egy erõszakos vallási hittérítõ.
És pl. nyílvános cikkben azt is leközölték, amikor az amerikaiak atombomba vagy rakéta kilövését akarták megindítani, és egyszercsak egy lebegõ fényes tárgyat vettek észre, ami után leblokkolt az egész rendszer és nem tudták kilõni õket, az egész katonai bázison megbénultak a rakétakilövõk, ezt nyilvánosságra is hozták!
Az antigravitációs készülékek másik hatása a hatalmas mennyiségû elektromosság termelése, ami akár több százezer volt is lehet. Ez gyakorlatilag "szabad energia". Ez a fajta elektromosság sugárzás útján terjed, tehát nincs szükség semmilyen vezetékre.
A világot néhány nagyon gazdag ember irányítja, akik hatalmas vagyonnal rendelkeznek. Ennek a vagyonnak a magja az olaj, a "fekete arany". Ha a szabad energiát mindenki használná, ez a gazdag elit hatalmas jövedelemtõl esne el. Egyszerre a sugárhajtás, az autók, vonatok, ipari termelés és ûrrepülés technológiája elavulttá válna. A NASA államilag támogatott programjai véget érnének. A Military Industrial Complex (Katonai Ipari Központ) hatalmas jövedelemveszteségeket szenvedne. A NASA, a védelmi társaságok, az olaj- és gáztársaságok, elektromos társaságok jövedelemhiánya jelentõs veszteséget okozna. Más szavakkal a szabad energia megölné az aranytojást tojó tyúkot.
Képzeljük el, hogy fillérekért bárki elrepülhetne a Holdra repülõ korongokkal. Az adófizetõknek nem kellene fizetnie a NASA és katonaság hatalmas kiadásaiért. Az embereket többé nem fosztanák meg utolsó filléreiktõl, hogy a Katonai Ipari Központ milliárdos nagyságrendû támogatását biztosíthassák. Az ilyen pénzforgalomból jelentõs rész a nemzetközi bankokhoz is jut, amelyek így szintén hatalmas összegeket veszítenének, nem is említve az autógyárakat. Az emberek nagyon olcsón tudnák használni autóikat, fûteni otthonaikat, vagy éppen utazni. Az energiáért való fizetés csak egy emlék lenne a múltból. A villám képes százmillió voltnyi feszültséget elõállítani a levegõbõl, nem lenne szükség duzzasztógátakra, távvezetékekre, elosztóállomásokra, áramszolgáltató vállalatokra, stb. A bökkenõ ebben a nemzetközi összeesküvésben az, hogy minket (az emberiséget - a ford.) abban a hitben ringassanak, hogy az energia a fosszilis üzemanyagból származik. Ezzel a propagandával igyekeznek egy világot kialakítani, amely az olaj "mesterséges függõségétõl" szenved, így biztosítva az elit számára a gazdagságot és a hatalmat. Tehát itt nem lenne a földön tovább ez a rabszolga sors, ha végre úgy mûködne minden
A világot néhány nagyon gazdag ember irányítja, akik hatalmas vagyonnal rendelkeznek. Ennek a vagyonnak a magja az olaj, a "fekete arany". Ha a szabad energiát mindenki használná, ez a gazdag elit hatalmas jövedelemtõl esne el. Egyszerre a sugárhajtás, az autók, vonatok, ipari termelés és ûrrepülés technológiája elavulttá válna. A NASA államilag támogatott programjai véget érnének. A Military Industrial Complex (Katonai Ipari Központ) hatalmas jövedelemveszteségeket szenvedne. A NASA, a védelmi társaságok, az olaj- és gáztársaságok, elektromos társaságok jövedelemhiánya jelentõs veszteséget okozna. Más szavakkal a szabad energia megölné az aranytojást tojó tyúkot.
Képzeljük el, hogy fillérekért bárki elrepülhetne a Holdra repülõ korongokkal. Az adófizetõknek nem kellene fizetnie a NASA és katonaság hatalmas kiadásaiért. Az embereket többé nem fosztanák meg utolsó filléreiktõl, hogy a Katonai Ipari Központ milliárdos nagyságrendû támogatását biztosíthassák. Az ilyen pénzforgalomból jelentõs rész a nemzetközi bankokhoz is jut, amelyek így szintén hatalmas összegeket veszítenének, nem is említve az autógyárakat. Az emberek nagyon olcsón tudnák használni autóikat, fûteni otthonaikat, vagy éppen utazni. Az energiáért való fizetés csak egy emlék lenne a múltból. A villám képes százmillió voltnyi feszültséget elõállítani a levegõbõl, nem lenne szükség duzzasztógátakra, távvezetékekre, elosztóállomásokra, áramszolgáltató vállalatokra, stb. A bökkenõ ebben a nemzetközi összeesküvésben az, hogy minket (az emberiséget - a ford.) abban a hitben ringassanak, hogy az energia a fosszilis üzemanyagból származik. Ezzel a propagandával igyekeznek egy világot kialakítani, amely az olaj "mesterséges függõségétõl" szenved, így biztosítva az elit számára a gazdagságot és a hatalmat. Tehát itt nem lenne a földön tovább ez a rabszolga sors, ha végre úgy mûködne minden
Továbbmenve az a baj az emberekkel, hogy ha az orruk elött állna egy ufonauta azt se hinnék el, rágofnák hogy robot vagy titkos katonai kisérlet..röhej! Ha ufo-t lát egy ember akkor meg a saját eszköztárából amit megtanult amivel tletömték a fejét az embernak, azokhoz próbálja hasonlitani hogy biztos lampion vagy léghajó vagy egy rakás fehér galamb, szánalmas...egyik se lehet mikor hirtelen 90 fokba és ez rögzitve van sok helyen, ellenkezõ irányba 30 ezer km/h-val eltünik gyorsan a semmibe egy egy ufo! Fogjuk már fel hogy nem vagyunk egyedül, nem véletlenül vannak az eltéritések is és a kisérleteik..vannak föld alatti bázisok ahol a katonaság és az idegenek együtt dolgoznak, nem véletlenül tart itt a technológia, ami érdekes módon a rooswelli ufo tragédia után hirtelen felgyorsult! Az elektronika, a lézer stb. mind mind tõlük származik!
Szerintem pont azoknak kell elmeorvos, akik a homokba dugják a fejüket! Akik azt képtelenek elfogadni hogy vannak rajtunk kívül idegen fajok és nem vagyunk egyedül! Isten se elmebajos dolog, már a papok is kijelentették hogy isten egy földönkívüli lehetett és igy is van, azokhoz imátkozik a sok vallásos ember, akik teremtettek minket, de ezek nem földi eredetüek voltak! Mindenkit istennek hittek a törzsek földrészeken, ami fentrõl lejött, errõl több ezer barlang és piramis rajz fent maradt, mind idegen repülõszerkezetekrõl mind idegen fajokról! Csak itt a földön korlátolt ennyire az embrek tudása, de kifog nyilni! Ano mindenki azt hitte lapos a föld és azt nézték õrültnek aki nem ezt álitotta és lám tényleg nem lapos volt! A hold is egy mesterséges hold nem a föld kisérõbolygója ahogy azt nekünk beállitják! Érdekes módon mindig szürkében hozzák le a képeket róla meg a marsról is, pedig vannak kiszivárgott képek is ahol a hold kékes zöldes felszínû és érdekes tárgyakat találtak rajta és mozgó lényeket is..nem véletlenl titkolták el a holdraszállást is, mert érdekes dolgokat láttak ott igy a fldön készitett laboratóriumi felvételeket adták be az embereknek..stb. stb
Sajnos istennek sem akar eltûnni...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elmeorvos látott már?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Koszonom szepen, Frensys, igazan feldobtad a topikot.
A Youtube videok zsenialisak 😄
A Youtube videok zsenialisak 😄
Azért ezekre a tudományos cikkekre ráugranak gyorsan az önjelölt húsvéti okostojások! LOL😄
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
A legtökéletesebb 3 dimenziós forma valóban a gömb, de a 3 dimenzióban a tervezés és összekapcsolhatóság szempontjából a kocka a leginkább alkalmazható alakzat.
Egyébként szerintem ezek túl sokat nézték a Gyilkos számok c. gagyi sorozatot. Abban vannak ilyen elborult "kimatekozom a gyilkos cipõméretét" teóriák.
Egyébként szerintem ezek túl sokat nézték a Gyilkos számok c. gagyi sorozatot. Abban vannak ilyen elborult "kimatekozom a gyilkos cipõméretét" teóriák.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Nem hiszem, hogy olyan nagy mellé lenne, de azt gondolsz, amit akarsz.
Elõbb tanulj meg magyarul. Még ezt az egy ótvar szöveget sem tudod hibátlanul leírni? Mást meg nem nagyon szoktál.
Ne etetsd a trollt, mert ideszokik. Mínusz gom, és senkit sem zavar, aztán ha nem foglalkoznak vele, lassan lekopik.
nezd ez most orbitalis nagy melle lett a reszedrol. tudom mit irok ide, ez a szakmam, biologus vagyok.es igyekszem eloszlatni azt a kodot ami elvalasztja a laikus kozonseget attal hogy lassa, atlassa a tudomanyos eletet, munkassagot, es a szerepet amit jatszik a tarsadalom eleteben.
😊
inkabb te vedd le a napszemcsid, nem meno es sotetben latod tole a vilagot. csak magadnak csinalsz rossz kedved, masok szapulasaval.
asszem kimeritettuk a temat.
😊
inkabb te vedd le a napszemcsid, nem meno es sotetben latod tole a vilagot. csak magadnak csinalsz rossz kedved, masok szapulasaval.
asszem kimeritettuk a temat.
Ha szükségem lesz a tanácsodra, akkor majd szólok. Eddig nem szóltam. És nem is valószínû, hogy valaha szólni fogok.
Ugyan! Ez olyan, mint a hoax. Átveszik egymástól, és osztják tovább a hülyeséget.
Majd ha leveszed a rózsaszín szemüveget, akkor talán tovább is látsz az orrodnál.
Majd ha leveszed a rózsaszín szemüveget, akkor talán tovább is látsz az orrodnál.
Ezt mar olvastad?
http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r
lehet hogy az uj idoszamitasi rendszer alienek eljovetelet hirdeti, de inkabbk egy naptari ciklus valtas, de hidd ami neked jobban fekszik...
te fogsz csalodni
http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r
lehet hogy az uj idoszamitasi rendszer alienek eljovetelet hirdeti, de inkabbk egy naptari ciklus valtas, de hidd ami neked jobban fekszik...
te fogsz csalodni
az impakt faktor ami egy tudomanyos folyoirat preztizset fejezi ki, elegge objektiv.
elosztjak az utolso ket ev alatt lekozolt publikaciok szamaval
azoknak a mas folyoiratokban lekozolt publikacioknak a szamat amiben szerepeltek a folyoirat cikkei mint referenciak
magyaran a Nature mondjuk lekozolt 2 eve alatt 500 cikket, es 10000 cikkben hasznaltak referenciakent ezt az 500 cikket akkor az o impakt faktora 20.
ez nem egy egyetem, vagy barmilyen szemely kenye kedve alapjan megadott ertekeles.
uristen, neked telleg fogalmad sincs a kutatasrol, csak hadobalsz ossze vissza!
elosztjak az utolso ket ev alatt lekozolt publikaciok szamaval
azoknak a mas folyoiratokban lekozolt publikacioknak a szamat amiben szerepeltek a folyoirat cikkei mint referenciak
magyaran a Nature mondjuk lekozolt 2 eve alatt 500 cikket, es 10000 cikkben hasznaltak referenciakent ezt az 500 cikket akkor az o impakt faktora 20.
ez nem egy egyetem, vagy barmilyen szemely kenye kedve alapjan megadott ertekeles.
uristen, neked telleg fogalmad sincs a kutatasrol, csak hadobalsz ossze vissza!
Nem is kell erõltetni, tõlem értsd félre az egész tanulmányt, de lehet ne élj vissza vele mert osztod a hülyeséget.
Nem tévedtem, mert nem állítottam, hogy valaminek azért történnie kell.
A mesében biztos így mûködnek a dolgok, de a valóságban már kétséges.
Egy másik egyetem meg más pontszámokat ad? Mitõl referencia ez a lista?
""nem kamuzhatsz. ha rajta kapnak neked lottek." - kivéve akkor, ha eleve olyan témáról ír valaki, ahol csak az agyalás megy, mert feketén-fehéren nem lehet bebizonyítani."
biznyitek hianyaban nem irhatsz cikket. egy attekinto cikket mas cikkek alajan igen, de az nem sajat munka.
ahhoz hogy cikket kozolj, sajat eredmenyeket kell felmutatni, moge rakni az elmeleti hatteret, valamint alaposan atragni az erdemenyeket, hogy mit is jelentenek stb. igy adod be a cikked a kiadonak aki kikuldi ket harom kritikusnak akik izekre3 fogjak szedni, es ha valami nem teszik nekik akkor vagy kijavitod, ha meg nem tudod akkor azt mondjak hogy ez a munka gyenge... astala vista baby...
biznyitek hianyaban nem irhatsz cikket. egy attekinto cikket mas cikkek alajan igen, de az nem sajat munka.
ahhoz hogy cikket kozolj, sajat eredmenyeket kell felmutatni, moge rakni az elmeleti hatteret, valamint alaposan atragni az erdemenyeket, hogy mit is jelentenek stb. igy adod be a cikked a kiadonak aki kikuldi ket harom kritikusnak akik izekre3 fogjak szedni, es ha valami nem teszik nekik akkor vagy kijavitod, ha meg nem tudod akkor azt mondjak hogy ez a munka gyenge... astala vista baby...
Nem mert a gömb.
"Hol láttál te olyan cikket, ahol az lett volna feltüntetve, hogy ez egy megélhetési újságból lett kiollózva?" mivel az ujsagiro nem tunteti fel a forras (fekete pont) ig nehez eldonteni. de ha megvan a forras es biologia a tema akkor itt http://www.hsl.virginia.edu/collections/eresources/ejournals le tudod ellenorizni az impact factor-t. ha 4 alatt van akkor az ujsag es a cikk is futottak meg kategoria. ha 8 folott akkor mar komoly.
az meg hogy az ujsagitro honnan mit szemzget, az legyen mar o felelossege...
az meg hogy az ujsagitro honnan mit szemzget, az legyen mar o felelossege...
A véleményemet nem szoktam változtatgatni. Talán összekeversz valakivel.
Igazából észre sem vettem hogy elütöttem, de végül is mindegy.
Az viszont tényleg zavaró, amikor valaki akinek a véleményét évek óta olvasom egyszerûen úgy vélekedik mintha nem is õ lenne.
Nekem sokszor az jön le, hogy nem is számít mit írnak, belõled egy határozott elutasítás tör elõ a tudósok és azok eredményei iránt.
Ezért persze, hogy arra gondol az ember, hogy bérlistán szerepel az illetõ.
Én megértem, hogy itt az SG-n sok a kuka hír de ez nem is valami neves tudományos magazin, ez akkor is csak egy bulvár hírportál.
Régen a jópofa beszólások miatt jártam ide de már az sem nagyon van, csak az afrikai, meg terroristás f*szságok.
Az viszont tényleg zavaró, amikor valaki akinek a véleményét évek óta olvasom egyszerûen úgy vélekedik mintha nem is õ lenne.
Nekem sokszor az jön le, hogy nem is számít mit írnak, belõled egy határozott elutasítás tör elõ a tudósok és azok eredményei iránt.
Ezért persze, hogy arra gondol az ember, hogy bérlistán szerepel az illetõ.
Én megértem, hogy itt az SG-n sok a kuka hír de ez nem is valami neves tudományos magazin, ez akkor is csak egy bulvár hírportál.
Régen a jópofa beszólások miatt jártam ide de már az sem nagyon van, csak az afrikai, meg terroristás f*szságok.
Hol láttál te olyan cikket, ahol az lett volna feltüntetve, hogy ez egy megélhetési újságból lett kiollózva?
"nem kamuzhatsz. ha rajta kapnak neked lottek." - kivéve akkor, ha eleve olyan témáról ír valaki, ahol csak az agyalás megy, mert feketén-fehéren nem lehet bebizonyítani.
"nem kamuzhatsz. ha rajta kapnak neked lottek." - kivéve akkor, ha eleve olyan témáról ír valaki, ahol csak az agyalás megy, mert feketén-fehéren nem lehet bebizonyítani.
A kis felkiáltójeleket egy válasz miatt kaptam, ami egy engem sértegetõ hozzászólásra adott reakció volt. Aki engem sértegetett, az csak egy felkiáltójelet kapott, pedig az súlyosabb volt, és õ kezdte. De hát ez inkább a moderátort minõsíti. Engem egyébként nem zavar.
PS: általában értelmesen szoktam fogalmazni.
PS2: nem javítottad ki a hozzászólásodat, tehát nem tudtam elütésként értelmezni, ráadásul minõsítgettél. Mit vártál? Köszönömöt?
PS: általában értelmesen szoktam fogalmazni.
PS2: nem javítottad ki a hozzászólásodat, tehát nem tudtam elütésként értelmezni, ráadásul minõsítgettél. Mit vártál? Köszönömöt?
"publikálási kényszer van" persze. a boltos eladja az arut, meg ha epp nem is tokeletes minosegu, a mezei tudos meg le publikalja ami kijon.
"Ha valaki nem publikál, akkor nem lesz zseton" ha egy munkat elvegzel akkor az eredmenyt publikalod. A zseton az otleted is referencia mnkad alapjan nyert palyazatokbol jon.
"Így aztán nagyon fel van hígulva a dolog..." aki ert hozzza az pontosan tudja hogy melyik folyoirat publikal atuto munkakat es melyik megelhetesi ujsag. focibol is van NB3. va;ahol gyakorolni kell.
"...és értéktelen, semmitmondó publikációk jelennek meg..."rengeteg ilyen van. "nagyon sokszor kamukkal." ezt viszont hulyeseg vol t leirni. nem kamuzhatsz. ha rajta kapnak neked lottek. csalok vannak, de gyorssan kikopnak. Ha gyengek az eredmenyek akkor dolgozol tovabb rajtuk, vagy ellovod oket egy futottak meg ujsagba, aki kikozmetikazza az eredmeneyeket csak azert hogy szebben mutassanak az mar a fonoke elott, vagy a kollegiai elot lebukna hamar, de legkesobb akkor amikor valaki az eredmene alapjank akarna dolgozni es istennek sem jonnek ki a dolgok. persze csalok vannak. 0.1% max. rossz arany?
"Ha valaki nem publikál, akkor nem lesz zseton" ha egy munkat elvegzel akkor az eredmenyt publikalod. A zseton az otleted is referencia mnkad alapjan nyert palyazatokbol jon.
"Így aztán nagyon fel van hígulva a dolog..." aki ert hozzza az pontosan tudja hogy melyik folyoirat publikal atuto munkakat es melyik megelhetesi ujsag. focibol is van NB3. va;ahol gyakorolni kell.
"...és értéktelen, semmitmondó publikációk jelennek meg..."rengeteg ilyen van. "nagyon sokszor kamukkal." ezt viszont hulyeseg vol t leirni. nem kamuzhatsz. ha rajta kapnak neked lottek. csalok vannak, de gyorssan kikopnak. Ha gyengek az eredmenyek akkor dolgozol tovabb rajtuk, vagy ellovod oket egy futottak meg ujsagba, aki kikozmetikazza az eredmeneyeket csak azert hogy szebben mutassanak az mar a fonoke elott, vagy a kollegiai elot lebukna hamar, de legkesobb akkor amikor valaki az eredmene alapjank akarna dolgozni es istennek sem jonnek ki a dolgok. persze csalok vannak. 0.1% max. rossz arany?
Persze nem a sértegetés a célom, úgyhogy, Pace!
A 45. ben értelmesen fogalmaztál, kezdtem úgy érezni, hogy ebbõl a nézõpontból még igazad is lehet.
Erre jössz ezzel a csimpánz dumával, egy elütés miatt, utána meg egy sereg hsz fölöslegesen, szóval érted.
Meg a kis felkiáltójelek sem véletlenek, nem?
Tehát a fõállású sem olyan erõs amilyennek te gondolod.
Erre jössz ezzel a csimpánz dumával, egy elütés miatt, utána meg egy sereg hsz fölöslegesen, szóval érted.
Meg a kis felkiáltójelek sem véletlenek, nem?
Tehát a fõállású sem olyan erõs amilyennek te gondolod.
Te beteg vagy. Tényleg. Vagy csak nagyon fiatal (agyilag mindenképpen gyerek), és még nem sikerült a gyerekkori mesékhez való vonzódásodat kinõnöd, és újabb meséket találtál.
Hogy én mirõl hogyan vélekedek, azt nem te döntöd el.
"ezer szamra jelennek meg ertekes publikaciok, jelentos elorelepesekkel, amik mogott kemeny munka es nagy nevek allank" - valóban, sok jelenik meg, de publikálási kényszer van. Ha valaki nem publikál, akkor nem lesz zseton. Így aztán nagyon fel van hígulva a dolog, és értéktelen, semmitmondó publikációk jelennek meg, nagyon sokszor kamukkal.
Tanuld meg: muszáj, nem pedig muszály. Esetleg használj helyesírás ellenõrzõt.
"Vagyis senki sem tudja mi fog történni" - tévedés. Én tudom, hogy mi fog történni. Semmi különös. Nem lesz világvége, csak azok számára lesz, akik akkor meghalnak. De nekik nagyon világ vége lesz.
"Willox meg fõállású!" - ennyire vagy képes. Még a nevemet sem tudod leírni, csimpánz.
Nem zavarodott meg az agyam, csupán az sg-n egy idõ óta többnyire kamu "hírek" jelennek meg, amire nem tudok más reakciót, mint amit. Félreértés ne essék, eltekintve a félrefordítások miatti káoszt, a "hírek" valahol megjelennek, és az van lefordítva. Tehát nem a fordító agyából pattan ki a kamu, hanem ahol eredetileg megjelent.
Érdekes ez a dolog, amikor olyas valaki mondja mindenkire hogy hiszékeny manipulálható f*sz, aki az összes UFO-s hírt elhiszi.
Willox meg fõállású!
Legalábbis az utobbi idõben mintha megzavarodott volna az agya, pedig ha jól emlékszem régebben tudott értelmes dolgokat is írkálni.
Most meg csak minden tudós hülye, csak találgatnak, semmit sem tudnak, stb.
Csak el sem tudok képzelni olyan tudományt ahol nem találgatnak, vagy ha úgy tetszik hipotéziseket állítanak fel.
Hogy a p*csába készüljenek fel pl kísérletek elvégzésére ha nincs elméleti feltételezés.
Willox meg fõállású!
Legalábbis az utobbi idõben mintha megzavarodott volna az agya, pedig ha jól emlékszem régebben tudott értelmes dolgokat is írkálni.
Most meg csak minden tudós hülye, csak találgatnak, semmit sem tudnak, stb.
Csak el sem tudok képzelni olyan tudományt ahol nem találgatnak, vagy ha úgy tetszik hipotéziseket állítanak fel.
Hogy a p*csába készüljenek fel pl kísérletek elvégzésére ha nincs elméleti feltételezés.
A csészealjjal nagyon elvan maradva az USA. (ha valóban van nekik) <#nevetes1>#nevetes1>
Az ûrben a Borg kockák óta tudjuk, hogy a leghatékonyabb ûrhajó forma a kocka. Minden irányba egyenlõ fegyverzet és manõverezõképesség. A légkörben meg a földi repülõk alkalmasabbak repülésre mint a csészealj.
Persze lehet az idegenek van Tahion impulzus generátoruk, meg lézerkardjuk meg amúgy is velük van az erõ és gondolatilag is képesek haladni 😄 A lényeg az USA benézte a csészealjat. <#eplus2>#eplus2>
Az ûrben a Borg kockák óta tudjuk, hogy a leghatékonyabb ûrhajó forma a kocka. Minden irányba egyenlõ fegyverzet és manõverezõképesség. A légkörben meg a földi repülõk alkalmasabbak repülésre mint a csészealj.
Persze lehet az idegenek van Tahion impulzus generátoruk, meg lézerkardjuk meg amúgy is velük van az erõ és gondolatilag is képesek haladni 😄 A lényeg az USA benézte a csészealjat. <#eplus2>#eplus2>