• gforce9
    Hát azt, hgy 50 milliárd eltapsolását hogyan fogadnák egy vadászrepülő, vagy meghiúsult földgázlelőhely ügyében azt nem tudom. De ezek mindenképpen értelmes célok és ezt nem hiszem, hogy megkérdőjeleznék, feltétlenül, legalábbis nem széles körökben. Semmiképp sem annyira mint most, hogy költünk az "országimázsra" milliárdokat és véletlenül sincs látszata. Ez jobban cseszi az emberek csőrét, hogy bizonyos dolgokra szórjuk a pénzt, de semmi látszatja. Egy meghiúsult földgázlelőhely feltárás, hát istenem, van ilyen. Ilyet el tudok fogadni. Abba a természet is beleszól. Nem lehet 100%-ra kiszámítani. De olyat nem igazán tudok elfogadni, hogy milliárdok úsznak arra el, hogy azon adósságok kamatát fizessem, amiknek felvételéhez én nem járultam hozzá. Tudom én hogy ilyen a világ, így műkodödik, ezzel kapcsolatban nincsenek illúzióim. De én úgy vélem, volna mód ésszerűbb működésre is. Csak azt megsínylenék azok, akik jelenleg lényegében a semmiből zsírosan élnek.

"Az EU-s közlekedésfejlesztésre adott támogatáson nem gondolkoztál el? Nálunk azt jelenti, hogy külföldi cégek építik nagyrészt pl. a metrót és külföldi metró és villamos fut magyar síneken. Tehát az EU lényegében állami pénzen támogatja az adott ország iparát. Mi kapjuk a pénzt, de nem itt csapódik le az a része, ami "munka oldalról" megfogható lenne."

Hogy a fenébe ne tűnt volna fel. Ez mindenki agyát felcseszi, aki kicsit is képben van a dologról.