• Zozo0122 #9135
    Na most lett elegem. Egyszerűen NEM tudok elég jó minőségű videót csinálni. Bandicammel felveszem a videókat és gyönyörűek, de később mikor lerenderelem és felrakom youtubera már ocsmányak...mások videói sokkal szebbek. A feltöltött minőségtől egyszerűen elhányom magam, de egyáltalán nem értek ehhez kb...csak az esetleges új játékosok kedvéért fogtam bele a végigjátszásba. Korábban csak Frapssel csináltam néhány videót, azok egészen jó minőségűek lettek, de Frapset nem fogok többé használni, túl nagy a fájlméret, nincs annyi helyem sem időm, így marad a Bandicam. Van itt bárki aki tud nekem segíteni olyan renderelési beállítások kitalálásában, hogy a youtubeos végeredménytől ne hányjam össze magam? A mai egész napom ezzel a szerencsétlenkedéssel ment el, de nem tudok már mit kitalálni. A nyers fájlokat feltölteni is túl sok idő lenne, tehát az sem jó.

Kész vannak már a felvételek Depths-ig, szóval van videóanyagom bőven, abban kéne segítség, hogy milyen formátumba és milyen renderelési beállítások mellett a legérdemesebb dolgoznom. Ha tudna valaki prvátban segíteni, annak nagyon megköszönném. Hányok ettől az egész művelettől amúgy, 50millió formátum meg mittudomén, de akkor is akarok csinálni egy minőségi végigjátszást azoknak, akik azt sem tudják még, hogy mi az a Dark Souls.