Dark Souls
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Viszont 10-bõl 9 esetben semmi gond.
Az 1-et 30 fps-el, a 2-t 60-al tolom, az is ugyan mindegy ilyen szempontból.
Már csak azért is bosszantó, mert ha véletlen úgy állnak a csillagok is és rendesen mûködik, akkor baromi izgalmas, az utolsó másodpercig 2 esélyes csaták szoktak lenni, ahol maximum magamat okolhatom, ha mondjuk nem tudtam pontosan átgurulni egy varázslaton, vagy rosszul osztottam be a staminámat és agyonvernek, esetleg egy pró úgy mozog, hogy hozzá se tudtam érni.
Amiket leírtál olyat soha... tényleg soha nem tapasztaltam konzolon.
Figy, az nem lehet, hogy nagyon más a frame és emiatt van ez? Konzolon ugye limitált 30-ra. Na most PC-n lehet 60 is...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy normális multiplayer játékban (pl. cod 2) 20 alatti ping, stb., stb.
Das 1: Megjelenik a fantom, a pálya másik végérõl mögém teleportál, backstab, repeat, fail. 10 esetbõl 9x, Segítõt/ red phantomot a mai napig egy alkalommal nem tudtam behívni.
DaS2: Itt már legalább látom amikor a másik bejön a helyiségbe, majd a shortsworddel 10 m-rõl megsebez, gurulok, és már megy is az animáció ahogyan backstabelnek. 10-bõl kb. 7x.
Sumonnál: Egy red phantomot nem sikerült, majd egy másikat 3. alkalommal végre beidéztem, hogy végignézzem, ahogy megint lehetetlen helyzetben jön 2x egymás után a backstab animáció és porba hull a karim.
Online élmény: 3/10
Offline: 9/10
A technón már nem lovaglom azt elfogadtam, hogy ennyit tudnak a srácok, ez van. Nem kõ grafribanckodni.
Vagy 100 harcom volt már, de eddig 1 cheater volt, me 1 db. lag. PS3.
Min tolod, hogy ennyire negatív a véleményed?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Félreértés ne essék, szvsz alázza a 2-t, de a From sosem a technoról volt híres.
Az pedig megsüvegelendõ, hogy gfwl után is akarnak supportot, kérdés, hogy mi értelme, amikor a pvp még sz@rabb, mint a 2-ben, pedig az is csak legjobb pillanataiban nevezhetõ mûködõ képesnek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az miért lehet, hogy nem fut olyan jól, mint a 2? Próbálom állítgatni a dsfixben, de mintha "akadozna"? Nem tudom.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A Halberd nem tetszett, valamiért nem tudtam szúrni vele. Szerintem valamit bénáztam. Bepróbálom az óriáslepkét, farmolok titanide shardot és felhúzom a fegyvert meg a sisakot. A halberd helyett majd a Spider shieldet húzzam? Persze ahhoz be kell menni Depthsbe ami valamiért nem szimpi.
Favor ring+Havel ring az elején elég ütõs együtt. Jó gyors marad Elite setbe is.
Meg persze ott a kétkezes forgómorgó, így ha körbevesznek sincs minden veszve.
Regular +15-re menj az alapfegyvereddel. Találni fogsz Sen's Fortress-ben Lightning Spear-t azt is fejleszd +4-ig.
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Mármint a kovácsra gondolsz? Igen, nála kell venni és akkor le tudod rövidíteni az utat Sif-hez.
"van egy barlang aminek az elején bonefire van. Az hová vezet, és erõs lenne még?"
Egy sárkányos részre (közel ahhoz a részhez, ahol van két loot meg a hegyoldalban lóg egy sárkány. Azt az irányt ki is lehet hagyni, mert máshonnan is oda tudsz jutni. Plusz amíg nincs leengedve a víz, nem is tudsz arra menni.
A drake sword nem skálázódik, én ajánlom a zweihander-t. Én azzal toltam végig az elsõ végigjátszást.
"Depths-ben folytassam inkább?"
Igen. Capra után kaptál kulcsot, amivel be tudsz menni az alatta lévõ részre. Mindenképp arra menj. Onnan utána blighttownba is eljutsz.
Lenne néhány kérdésem. A Michelin baba páncélos emberkénél kéne 20k soulért kinyitni a kaput Darkroothba? Nálam csak hümmögött tovább..
Darkroothba (Havelnél és kovácsnál belógtam) van egy barlang aminek az elején bonefire van. Az hová vezet, és erõs lenne még? 3x szint Elite knight set Gargoyle Helmet Halberd shield és Drake Sword.
Depths-ben folytassam inkább?
A Drake Swordot mivel tudnám helyettesíteni a környéken? Elõny ha kicsit hosszabb, és valamennyivel lassabb is lehet. A Claymore és Zweihander érzésre nekem lassú, de ha nincs a környéken jó fegyver akkor gyakorlok velük. BK Greatswordom van, de Twinking titanite kel hozzá és max +5 lehet, ami szerintem nem éri meg.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
PSN ID.: Beegabor
Ez a hülye is a temetõ felé megy :-(