Dark Souls

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jajj, ez k is ment a fejembõl. Bocsi... 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Nem kell. Menj tovább le Ash Lakeig és farmold a kagylókat, õk is szoktak Purging Stonet dobálni 😊
Sajnos de....hacsak nincsen Purging Stone-od. Oswald-tól vehetsz 3000 lélekért. Vagy elmész a nõi Undead merchant-hez, de nála már 6000 lélek az ára.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Blighttown/The great Hollow közti átjáró közelében hol lehet leszedni a Cursed státuszt? Ugye nem kell visszamenni az elsõ harangtoronyig..
Mind2 megállapítás igaz lehet 😊 Szegények nem tudják mi várja õket 😄
Lunki88
A sok új játékos most valószínûleg a steam akció miatt van. A lvl1-es darkwraith-ek kedvenc célpontjai õk szoktak lenni általában.
Épp ma raktam újra én is az elsõ részt, és küldtem fel hozzá DSfixet, DSmouse fixet és Sweetfx-et. Mentem is egybõl pvp-ben állatkodni a sok újjal 😊 Sok béna van, nagyon szemétnek éreztem magam...4 pvp csatából 3mat megnyertem. Az elsõ varázsolni meg számszeríjászkodni akart...esélye nem volt. A 2. srác egy thief volt, ügyes volt de gyenge. A harmadikkal egész élvezetes bunyó volt, de könnyedén legyõztem, majd a végén kapott egy parryt búcsúzásul. A 4. egy tróger volt...üdvözölni se volt hajlandó, aztán elszaladt estust inni...pár ütésváltás és futott...béna harc volt, meg is ölt, mivel én direkt nem gyógyítottam magam. Aztán kifogytam a Cracked Red Eye Orbokból 😄 Na csak azért írtam ezt le, mert szemmel láthatólag mind a 4 tapasztalatlan volt és béna, ezzel pedig semmi gond nincs, mert azt jelenti, hogy még mindig népszerû az elsõ rész 😊 Jön a sok új kalandor, valószínûleg sokan közülük kipróbálták az új részt és gondolták, elõször lenyomják az elsõt.
jaja pont most olvasgattam vissza 😄 sorry nem figyeltem elõször a kommenteket.
MerlinW
Ha 8 hozzászólást visszaolvasol, megtudsz mindent amit mi is tudunk.

[merlinw.org]

Hali! Csak azt szeretném elmondani, hogy most a leárazáskor megvettem a játékot, sajnos anno nemtudtam kipróbálni mivel konzolom nincs és hát a pc port finom fogalmazva nem lett a legjobb, na de most hallottam, hogy vannak hozzá modok Dsfix és a Dsmfix, hát aki ezek a modokat csinálta szenté kéne avatni szerintem 😄 Teljesen játszható lett, szerintem a keyboard és egérel sincs gond (persze nem tökéletese, de szerintem teljesen irányítható) egyedül a targetolás zavar de lehet a dsmfix miatt van, hogy összevissza ugrál néha nemtudom, egyedül ez a zavaró. Az FPS igaz így is leesik néha, de ezerszer jobb, mint a dsfix nélkül. Ja és még annyi, hogy én a második résszel kezdtem így ami jó lett, de most, hogy kipróbáltam az elsõ részt, hát nemtudom én sokkal jobbnak érzem ezt és sokkal jobban élvezem is 😄 A helyszínek meg az ellenfelek/bossok is változatosabbnak tûnnek, kinézetre is. Itt több a nem humanoid ellenfél és ez nagyon tetszik 😄 Még egy kérdés a végére, úgy hallottam a GFWL elmélteileg lefog állni, na de a játék ezt használja, na és azt szeretném kérdezni, hogy azután mi lesz? egyáltalán nem lesz multiplayer lehetõség benne? mondjuk nem az élvezem én ezt egyedül is, de azért mégis csak néha jó a haverokat beidézgetni,pvp-zgetni. Bocsi a hosszú postért csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat 😄
wantonly
Az elsõ részben nem nagyon dueleztem, de a 2-ben én is tapasztaltam nem egyszer brutális lagot.

Viszont 10-bõl 9 esetben semmi gond.
benőmenő
Torrent vagy anélkül próbáltam, de semmi különbség.
Az 1-et 30 fps-el, a 2-t 60-al tolom, az is ugyan mindegy ilyen szempontból.
Már csak azért is bosszantó, mert ha véletlen úgy állnak a csillagok is és rendesen mûködik, akkor baromi izgalmas, az utolsó másodpercig 2 esélyes csaták szoktak lenni, ahol maximum magamat okolhatom, ha mondjuk nem tudtam pontosan átgurulni egy varázslaton, vagy rosszul osztottam be a staminámat és agyonvernek, esetleg egy pró úgy mozog, hogy hozzá se tudtam érni.
Tinman
PS3, Mikronet ~15/7 Mbit, + közben nincs ám torrentezés, vagy ha van, akkor mocsokul leszabályozva.

Amiket leírtál olyat soha... tényleg soha nem tapasztaltam konzolon.

Figy, az nem lehet, hogy nagyon más a frame és emiatt van ez? Konzolon ugye limitált 30-ra. Na most PC-n lehet 60 is...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
PC, Diginet 20/10 Mbit.
Egy normális multiplayer játékban (pl. cod 2) 20 alatti ping, stb., stb.
Das 1: Megjelenik a fantom, a pálya másik végérõl mögém teleportál, backstab, repeat, fail. 10 esetbõl 9x, Segítõt/ red phantomot a mai napig egy alkalommal nem tudtam behívni.
DaS2: Itt már legalább látom amikor a másik bejön a helyiségbe, majd a shortsworddel 10 m-rõl megsebez, gurulok, és már megy is az animáció ahogyan backstabelnek. 10-bõl kb. 7x.
Sumonnál: Egy red phantomot nem sikerült, majd egy másikat 3. alkalommal végre beidéztem, hogy végignézzem, ahogy megint lehetetlen helyzetben jön 2x egymás után a backstab animáció és porba hull a karim.
Online élmény: 3/10
Offline: 9/10
A technón már nem lovaglom azt elfogadtam, hogy ennyit tudnak a srácok, ez van. Nem kõ grafribanckodni.
Tinman
Te Benõ... én ezt most már meg kell kérdezzem: Mi bajod a PvP-vel?

Vagy 100 harcom volt már, de eddig 1 cheater volt, me 1 db. lag. PS3.

Min tolod, hogy ennyire negatív a véleményed?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Mert fosportja egy konzolon is ratyi engines játéknak.
Félreértés ne essék, szvsz alázza a 2-t, de a From sosem a technoról volt híres.
Az pedig megsüvegelendõ, hogy gfwl után is akarnak supportot, kérdés, hogy mi értelme, amikor a pvp még sz@rabb, mint a 2-ben, pedig az is csak legjobb pillanataiban nevezhetõ mûködõ képesnek.
Fpocok
Mert akik csinálták, nem értenek hozzá 😊 Azért ebbõl a szempontból a második sokkal jobb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gerey
Valamit kitalálnak

Az miért lehet, hogy nem fut olyan jól, mint a 2? Próbálom állítgatni a dsfixben, de mintha "akadozna"? Nem tudom.

Fpocok
Nem jár ban, ne aggódj. Használd egészséggel az fps unlockot.

Hogyhogy megszûnik? És akkor hogy lesz a pvp?
MerlinW
Ban nem jár érte, viszont töknkrevágja a játékmenetet. Nehezebb/bugosabb lesz minden, a kitérés, a parry, stb. 60fps-t PvP-hez használják a népek. Végigjátszáshoz nem ajánlott.

[merlinw.org]

gerey
Oké köszi.

Szerintem se aggódj érte. Emberek százai használják.

benőmenő
82 óra játék után a mai napig nem bannoltak.
gerey
Tegnap megvettem a játékot, olyan kérdésem van, hogy a Dsfix-ben láttam, hogy van lehetõség a 30fps határt unlockolni, de csak saját felelõsségre. Jár ezért ban a GfWL-ról (ami amúgy is megszûnik egy ~hónap múlva), van valakinek errõl tapasztalata?

utálom ezt a macskajancsit

benőmenő
Bannerfrissítés? 😄
Itt a lehetõség, a Dark Souls 1 most csak 2000 ezer forint.

Dark Souls - Prepare to Die - 6.79 euro

Ser Davos? A hagymalovag? Érti aki érti 😄 Azt hiszem megyek aludni <#idiota>
MerlinW
Nem, bármilyen nyilat használhatsz. Minden lövésed kap lightning bónuszt, legyen az sima vagy flame. Nyilat majd késõbb fogsz tudni venni.

[merlinw.org]

Köszi, akkor mindenképp kipróbálom.😊
Nekem is gyenge gépem van és alapból szinte mindenütt be-beakadt egy kicsit. Felraktam a dsfix-et és Blighttown-on kívül mindenhol szépen futott. Úgyhogy csak ajánlani tudom.

Üdv emberek! Mikor legutóbb letöltöttem ezt az amúgy remekmûnek kikiálltott játékot, nagyon laggolt. Ugyan a gépem nem mai csoda, de a játék sem és lowon borzalom volt. Ez a DsFix ez pl segítene ezen problémán? Vagy valami más?
Sziasztok nekem Lightning bownom van gondolom a vesszõnek is ligtingnak kell lenni nem ? Mert hiába lövök vele ki sima vesszõt semmi extra. illetve hol lehet lighting vesszõt venni ?
A Balder shieldre gondoltam, nem a nem létezõ Halberd shieldre.
Megvan hol a hiba. Én csak a 20k soulra emlékeztem..
A Halberd nem tetszett, valamiért nem tudtam szúrni vele. Szerintem valamit bénáztam. Bepróbálom az óriáslepkét, farmolok titanide shardot és felhúzom a fegyvert meg a sisakot. A halberd helyett majd a Spider shieldet húzzam? Persze ahhoz be kell menni Depthsbe ami valamiért nem szimpi.
Favor ring+Havel ring az elején elég ütõs együtt. Jó gyors marad Elite setbe is.
benőmenő
Nekem a halberd tetszett nagyon. Kicsit kisebbet üt, mint a zwei, de gyakorlatilag str és dex build is használhatja és az alap támadása ilyen szúrás szerûség, így ritkán ütöd a falat.
Meg persze ott a kétkezes forgómorgó, így ha körbevesznek sincs minden veszve.
MerlinW
Zweihander a játék OP fegyvere +15-ös fejlesztéssel 600 körüli sebzéseket ütsz normál támadással. Bastard Sword gyorsabb, mint a Claymore és valamivel gyorsabb, a Battle axe is nagyon cucc, erõs és gyors fejlesztve.

Regular +15-re menj az alapfegyvereddel. Találni fogsz Sen's Fortress-ben Lightning Spear-t azt is fejleszd +4-ig.

[merlinw.org]

MerlinW
Úgy is hívhatjuk😊 Egyébként Catarina és az apja😊

[merlinw.org]

davidka003
Michelin páncélos az nem az onion knight? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Fpocok
"A Michelin baba páncélos emberkénél kéne 20k soulért kinyitni a kaput Darkroothba?"
Mármint a kovácsra gondolsz? Igen, nála kell venni és akkor le tudod rövidíteni az utat Sif-hez.

"van egy barlang aminek az elején bonefire van. Az hová vezet, és erõs lenne még?"
Egy sárkányos részre (közel ahhoz a részhez, ahol van két loot meg a hegyoldalban lóg egy sárkány. Azt az irányt ki is lehet hagyni, mert máshonnan is oda tudsz jutni. Plusz amíg nincs leengedve a víz, nem is tudsz arra menni.

A drake sword nem skálázódik, én ajánlom a zweihander-t. Én azzal toltam végig az elsõ végigjátszást.

"Depths-ben folytassam inkább?"
Igen. Capra után kaptál kulcsot, amivel be tudsz menni az alatta lévõ részre. Mindenképp arra menj. Onnan utána blighttownba is eljutsz.

Sziasztok. Elsõ végigjátszás, Asylum Dragon Taurus, Havel, Capra (7. alkalom😄) elintézve. A Butterfly elõtt állok.
Lenne néhány kérdésem. A Michelin baba páncélos emberkénél kéne 20k soulért kinyitni a kaput Darkroothba? Nálam csak hümmögött tovább..
Darkroothba (Havelnél és kovácsnál belógtam) van egy barlang aminek az elején bonefire van. Az hová vezet, és erõs lenne még? 3x szint Elite knight set Gargoyle Helmet Halberd shield és Drake Sword.
Depths-ben folytassam inkább?
A Drake Swordot mivel tudnám helyettesíteni a környéken? Elõny ha kicsit hosszabb, és valamennyivel lassabb is lehet. A Claymore és Zweihander érzésre nekem lassú, de ha nincs a környéken jó fegyver akkor gyakorlok velük. BK Greatswordom van, de Twinking titanite kel hozzá és max +5 lehet, ami szerintem nem éri meg.
Fpocok
Sejtettem, de a smily miatt nem voltam benne biztos 😄

Tinman
Nyilván komolyan írtam, amikor az egész komolytalan :-D

Seth
Nice catch. Nem is figyeltem 😊

PSN ID.: Beegabor

Fpocok
Sajnos nem tudom, hogy ezt komolyan írtad-e... azér megy arra, mert ott van a csontik, amiknek mellesleg piros a koponyájuk.

davidka003
Nem mintha sokkal messzebb lenne ha Undead Burg felé indul.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Seth
A mod bemutatása a lényeg, legközelebbi ellenfelek pedig a csontik a temetõben.

PSN ID.: Beegabor

Tinman
/sóhajt

Ez a hülye is a temetõ felé megy :-(

Fpocok
PC MASTER RACE!