10203
  • Rony94
    Nem érdekel hogy régi, ezt a King's Field-et ki kell próbálnom. Egy ideje szemezek vele. Játszott már vele valaki?
  • Zozo0122 #9157
    Na figyi szerintem töltsd le a legfrissebb DSfixet Nexusról, majd a legfrissebb DSMfixet. hagyj mindent alapbeállításon ezekben és úgy indítsd el a játékot, annyit tegyél meg esetleg, hogy belövöd a felbontást és kész. Egészen jók az alapbeállítások is :) Dobj fel rá egy SweetFx-et és bőven jó. Mint a végigjátszásomban, ott megnézheted a végterméket.
  • mans
    Nem,mindegy hogy 30 vagy 60 ra teszem a limitet,nem indúl ha unlock fps 1-en van,ha 0 akkor indul,menübe 30 fps,játékba 15,pedig volt 60 a menübe,de újraraktam a gamet mert intronál kifagyott,most meg ez van.Régebben volt fent DS durante edition,az van meg,abba 4 helyen lehet matatni.link
  • Zozo0122 #9155
    Megoldódott azóta?
  • gerey
    Próbáld úgy, hogy feloldod az FPS lock-ot, és utána állítsd be, hogy a max FPS 30 legyen. Nekem ez oldotta meg.
  • mans
    Jóest

Valaki átbírja küldeni a saját dsfixét?mert órák óta vergődök a beállítással és felkötöm magam.Low grafikára akarom tenni, minden 0 érték ds fixbe,de 15 fps van,dark szósz 2-be 30 fps van,beállítom hogy ne korlátozza 30 ra,de úgy nem indúl a játék.kurzor meg ha menübe lépek ugyan úgy mozog a világ,billkiosztás megöl.
  • Zozo0122 #9152
    Megoldódtak a technikai gondok, innentől minden nap lesznek új videók :)

Jónak tűnik ez a Shadowplay, de nem elég hozzá a videókarim, úgyhogy ránézek az Actionre :)
  • Rony94
    GTX 600-as széria alatt már nincsen ShadowPlay, csak afölött. Ha jól vettem ki a rendszerigényt.
  • MerlinW
    Értem csak azt mondom, hogy az NVidia-nak van egy Shadowplay nevű ingyenes játékrögzítő szoftvere, ami állítólag nagyon jó de elvileg csak GTX-ekkel hajlandó működni. Ki kell próbálni, nem tudom.
  • Zozo0122 #9149
    Nem, sajnos csak egy GTS250 van most. De az első részhez ez is tökéletes 720-ben :) 30 fps fölött vagyok általában felvétel közben.
  • MerlinW
    Shadowplay csak NVidia GTX kártyákkal megy, AMD-vel nem. Viszont ha GTX-ed van akkor állítólag nagyon jó.
  • Zozo0122 #9147
    Még nem :) Nem ismerem sajnos, mondom nagyon nem voltam eddig képben az ilyesmivel :( De igyekszem mostantól nagyon jó minőségben tálalni a videókat. Jó ez a Shadowplay?
  • benőmenő
    Shadowplay-t próbáltad?
  • Zozo0122 #9145
    Na jó...hihetetlen. Letöltöttem a Format Factoryt és pár perc alatt gyönyörű avit csinál, ami a nyers fájl méretének csak egyharmada. ENNYI. Nagyon szép képpel, kipróbáltam yt-n. Én meg tökölök itt vegassal meg mindennel...na jó akkor így megcsinálom a nyers videókat, kár hogy a már feltöltött videók nagy részét kitöröltem már :( Ezután pedig kipróbálom amit írtatok, ezt az Action!-t.

Nagyon köszönöm mindkettőtöknek :) Köszi MerlinW külön a teszteket is!
  • MerlinW
    Nagyon jól tolja, simán felvette 30fps-el azt amit az ezvid előbb 20 alatt (igaz mintha annak jobb lenne kicsit a képminősége) ugyanolyan körülmények között. A lenti videó majd látható lesz, ha a YT befejezte a szöszölést vele:)
  • Fpocok
    Bár én nem youtube segélyből élek, de az én kis házi tesztemen is az ACTION lett a legjobb. Meg is vettem ezért.
  • MerlinW
    Utánaolvastam a dolognak, és találtam még jobbat:

A youtuberek az Action!-re esküsznek:
    (telepíted, majd futtatod az ENG.cmd-t - bocs a warezért, teljesértékű demo:) Ha teszik megveszed vagy bánom is én xD)

Ilyen videót készít (720p, 3 perc nyers 240MB mp4, ez is egy kattintással konvertál, feltölt YT-ra - igaz mintha kicsit lassabban tenné, mint az ezvid):

• Zozo0122 #9141
    Köszi, akkor megvan a programom holnapra is :) Akkor végülis melyik a legjobb felvételre? Nvidia kártyám van.
  • MerlinW
    Próbáld ki a D3DGear, Dxtory és Action! felvevőket is, azok is jók.

A nyers fájlokat én VirtualDub-al szoktam kódolni. Érdemes kitanulni, mert teljes szabad kezet ad mindenhez.
    Itt egy egyszerű tutorial , illetve sok másik:)
  • Zozo0122 #9139
    Nagyon köszi, erre mindenképp rá fogok nézni ! :) Abban tudsz tanácsot adni, hogy a már meglévő nyers bandicam fájlokat milyen beállítással rendereljem? Mert már kb. 15. részig kész vannak a nyers felvételek.:)
  • MerlinW
    Csináltam egy bemutató videót ezvid-el (a játékmenetre nem kell figyelni, csak berohantam meghalni). A program automatikusan renderel, feltölt YT-re. Semmi dolgod. Ha akarod free licensz zenét pakol alá, stb.
    A framerate azért alacsony, mert a háttérben a Maya is renderelt:)

• MerlinW
    EZvid egyetlen hátránya, hogy sok játékot windowed módban kell játszani a felvételhez. Ez kiderül abból, ha a felvétel képe fekete.
  • MerlinW
    Bandicam inkább livestream-re való, mintsem videókészítésre.

Viedót EZvid-el, fraps-al készíts. Ha Nvidia kártyád van, akkor meg ott a Shadowplay. EZvid-el szerkeszteni is tudsz, meg minden egyéb mást. Ja és ingyenes :)

• Zozo0122 #9135
    Na most lett elegem. Egyszerűen NEM tudok elég jó minőségű videót csinálni. Bandicammel felveszem a videókat és gyönyörűek, de később mikor lerenderelem és felrakom youtubera már ocsmányak...mások videói sokkal szebbek. A feltöltött minőségtől egyszerűen elhányom magam, de egyáltalán nem értek ehhez kb...csak az esetleges új játékosok kedvéért fogtam bele a végigjátszásba. Korábban csak Frapssel csináltam néhány videót, azok egészen jó minőségűek lettek, de Frapset nem fogok többé használni, túl nagy a fájlméret, nincs annyi helyem sem időm, így marad a Bandicam. Van itt bárki aki tud nekem segíteni olyan renderelési beállítások kitalálásában, hogy a youtubeos végeredménytől ne hányjam össze magam? A mai egész napom ezzel a szerencsétlenkedéssel ment el, de nem tudok már mit kitalálni. A nyers fájlokat feltölteni is túl sok idő lenne, tehát az sem jó.

Kész vannak már a felvételek Depths-ig, szóval van videóanyagom bőven, abban kéne segítség, hogy milyen formátumba és milyen renderelési beállítások mellett a legérdemesebb dolgoznom. Ha tudna valaki prvátban segíteni, annak nagyon megköszönném. Hányok ettől az egész művelettől amúgy, 50millió formátum meg mittudomén, de akkor is akarok csinálni egy minőségi végigjátszást azoknak, akik azt sem tudják még, hogy mi az a Dark Souls.
  • Zozo0122 #9134
    Értem, köszi bár én Bandicamet használok, utána Sony Vegassal renderelek. Renderelésnél milyen beállításokat kéne szerinted megadnom, hogy minél kevesebbet veszítsek a minőségből?
  • benőmenő
    Szóval nekem az jött be, hogy állandó bitrátát állítottam be, és viszonylag magasat, így a nyers 40+GB-os fraps videóból lett másfél GB körül, de még néha így is produkál furcsaságokat.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Konvertált szörnyszülöttem:
    http://youtu.be/La51JDoTUpo
    vs
    nyers videó tubera feltöltve
    http://youtu.be/jk5PItP8jcQ
  • benőmenő
    Én sem nagyon értek hozzá, eddig kemény egy videóm volt akkora, hogy nekiestem szotyi vegassal.
    Próbálgatni kell egy rövidebb részleten, hogy milyen értékkel marad jó a minőség, mert a youtube még rontani fog rajta.
  • Myselor
    azt lehet megszereztem akkor csak nem jöttem rá :)
  • Zozo0122 #9130
    Be kell lépni a Forest Hunter covenantba, akkor megjelenik Shiva, neki van egy árnyékban rejtőzködő társa, nála van a gyűrű ami megváltoztatja az animációt :) Fontos még a 25% alatti terheltség hozzá.
  • Myselor
    ez most komoly? :D kit a faszt kell?
  • Zozo0122 #9128
    Az is lesz, meg kell érte ölni egy NPC-t :) Ninja flip, ide-oda pattogunk majd :D
  • Myselor
    akkor jó,nagyon tetszik ahogy játszol jó ez a dexes kari :) amúgy láttam már olyat hogy nem is gurul a srác hanem ilyen akrobatikus mozgások az wtf?
  • Zozo0122 #9126
    Igen megpróbálok, csak előbb próbálom jobb minőségben renderelni a videókat :)
  • Myselor
    ma is raksz fel részeket?:)
  • Zozo0122 #9124
    Köszönöm mindenkinek :) Jelenleg Depthsnél járok, idáig van felvéve az anyag, de a mikrofonon már korábban javítottam, annyira már nem torzít.

benőmenő: tudnál még tanácsot adni mivel növelhetném a képminőséget? Én sem vagyok teljesen elégedett azzal, ahogy yt-n kinéz.
  • Solid Snake
    Jó lesz ez Aztán jöhet a második rész is.
  • Vladislav
    Tetszik a végigjátszás. Különösen az, hogy elmeséled a sztorit mert az nekem a mostani rlső végigjátszásom alatt sajnos még homályos. A mikrofon is elviselhető szerintem.
  • Tinman #9121
  • Tinman #9120
  • benőmenő
    Amit láttam a végigjátszásból, az teljesen rendben van, de a videókat ha lehet próbáld meg magasabb bitrátával rögzíteni/kevésbé betömöríteni, mert olyan artifact-ok vannak, hogy öröm nézni. :)