Zozo0122#8964
Érdekesen alakult az este...:D Invadeltem egy sráchoz Demon Ruinsban, és először 65000-t (hatvanötezer) sebeztem rá !!!! Mondom ez meg miaszar??? Valószínűleg bug lehetett, mert utána folytattuk a harcot és szép lassan le is tudtam ütögetni az életét (valójában olyan 2000 lehetett neki) de mindig töltött életet és mivel ilyen sok volt neki alig bírtam még így is legyűrni. Semmiféle technikája nem volt amúgy...néha előkapta a tin banishment catalystet és azzal ütött, meg sima soul arrowot varázsolt( ) mégis alig bírtam vele...idiótán összerakott felszerelése is volt, de tuti maxra húzva minden. Aztán mikor végeztem vele, dobott nekem 800000 (nyolcszázezer) lelket ! Szép kis cheaterekbe lehet botlani, valószínűleg felhúzta a karaktert a max szintre...így léptem 91-es szintről 101-esre :D
Ezután széttéptem a Firesage Demont és mentem a Centipede Demonhoz...na most ez a boss engem még sosem ölt meg, mindig elsőre megvolt...mindig rámugrott én meg ledaráltam. De most elsőre megölt :( Második próbálkozásra legyűrtem, de csinált valami érdekes mozdulatot a farkával én meg telibevertem neki és lecsaptam...és rögtön megkaptam a lávajáró gyűrűt :D Gyorsan felkaptam és a lávában elintéztem. Nem is tudtam, hogy harc közben is tudja dobni.