10203
  • Rony94
    Ugye hogy szomorú? Akkor nem csak én vagyok ezzel így. :D

A Catarina szál se semmi.
  • Myselor
    gondolom a sírjánál várt rá hogy visszatérjen csak nem ő tévedt oda gondolom ezért támad meg minket még ha meg is ismer,hát ez így elég szomorú történet :| de hát sajnos megkell védeni magunkat
  • Rony94
    Persze, amivel Sif harcolt, az Artorias kardja volt. Bár ha ez így van, akkor lehet hogy pont Artorias sírjánál volt, akkor tényleg nem tudom mire várt. :(
  • Myselor
    hmmm nem tudom igazad lehet most hogy így mondod akkor az az ő kardja volt :O hmmm oké köszi ezt nem is tudtam:)
  • Rony94
    Hát Artorias meg Sif jó barátok voltak. Valami olyasmit tudok elképzelni hogy azért áll le harcolni velünk hogy majd a halála után "együtt" lehessen Artorias-al. Mert szerintem annál a temetőnél ő rá várt. De lehet full baromságokat mondok most.
  • Myselor
    hát igen és ugye manus vagy ki tett arról hogy a karja így használhatatlanná vált nem?kemény artorias így is de úgy milyen kemény lenne :) manus meg egy rohadék.sifet is láttam bár nem értem a dolgot nagyon ugye ha talizunk vele aztán megismer de mégis megkell ölni ennek sok értelmét nem látom így mondjuk.
  • Rony94
    Úgy tudtam hogy elírok valamit.

*Artorias
  • Rony94
    Nagyon érdekes a DLC. Meg teli van érzelemmel, hisz küzdenünk kell a sötétségbe borult Artotias-al aki ráadásul meg is van sérülve, így rohadtul nem fair az egész harc. (ez csak spekuláció, de egyesek szerint Artorias balkezes volt, tehát még ilyen szempontból is hátrányban van szegény, a bal karja ugye megsérült) Meg ha elég ügyes vagy (én nem voltam az), találkozhatsz a fiatalabbik Sif-el is.
  • Myselor
    jaja azt én is remélem :) bár érdekesnek igérkezik remélem sok jó boss lesz :D
  • Zozo0122 #8989
    Nagyon jó a DLC :) Remélem a 2. rész DLC-k is megütik majd ezt a szintet.
  • Myselor
    hát már végeztem de őszinte leszel a dlc más hangulat megint :D jobb mint az alap,de a 2 rész még mindig jobb azóta végigvittem a játékot tudod :D egyszer elég volt
  • Zozo0122 #8987
    Hamarosan megkísérlem levágni Kalameet farkát egyedül...:( Előre félek mi lesz itt.
  • Zozo0122 #8986
    Na hogy áll a DLC? :D
  • Myselor
    nagyon gáz hely volt de lement a köcsög nito is :D
  • Myselor
    jójó :D
  • benőmenő
    Tomb of Giants + Nito nálam is a játék mélypontja volt. Lost Izalithban legalább ott voltak a Caprák meg a Taurusok, akiken többszörösen bosszút lehetett állni. :D
  • Rony94
    Nana! És a DLC? Mielőtt elmész Gwyn-hez, csináld meg a DLC-t, mert Gwyn megölése után újrakezdődik a játék.
  • Myselor
    na már csak nito van hátra és aztán a végjáték.most pihi nagyon nem várom azt a sötér szaros helyet -.- xd
  • Myselor
    ja amúgy levertem csak kurva anyját xd
  • Myselor
    seath egy mocsok volt ezzel a curse faszsággal hát mit mondjak ez se lesz a kedvenc bossom.többi ugye nem tud ilyet?
  • Zozo0122 #8978
    Igen :) Gold Pine Resin fel rá, Power Within be, kétkézre és dara :D Maradj mozgékony és körözz körülötte miközben agyonvered...nem baj, ha bekapsz pár sebzést, ahogy meghal gyógyíts fullra és jöhet a következő :D A Zweihander +15 nagyon erős... :D
  • Dreadshade
    Zweihander + 15-öm van a sima, bár vannak ilyenjeim, hogy gold pine resin meg a másik ami tűz effectet ad, asszem az a power within is megvan, ha jól rémlik az egy pyromancy ugye? :D Blighttownban vettem fel valahol, majd meglesem holnap, mert úgyérzem ennek nyugodt fejjel kell neki menni. köszi a választ!
  • Zozo0122 #8976
    Jah és üsd őket akko is, amikor már kezdenek szétfoszlani, még kapni fogják a sebzést!
  • Zozo0122 #8975
    Próbálj valami brutális fegyvert tűz vagy villám sebzéssel erősíteni, fogd két kézre, esetleg nyomj be egy Power Within varázslatot és verd őket agyon :D Próbáld mindenáron tartani azt, hogy max kettő legyen egyszerre...nem árthat az se, ha te magad is gyors vagy, ha úgyis nagyot sebeznek, akkor nem feltétlenül segít a Havel cucc. Sima NG-n nagyon sokat segít, de ez már nehezebb...
  • Dreadshade
    Hali! New Game+-ban vagyok és ez a Four Kings egyszerűen sz@rrá szivat :D Ornstein és Smough is lement egyedül ng+ban második próbára, de ezek a királyok amilyen könnyűek voltak az első végigjátszásban itt most annyival keményebbek, próbáltam Havel settel alig bírtam megkarcolni őket, védekeztem, dodgeoltam , próbáltam könnyebb settel, de semmi nem jött be :D Mi a titkuk itt ng+ban? Muszáj megkérdezem amíg marad egy szál hajam is, mert egész délután nem bírtam velük pedig türelmes vagyok :D Köszi előre is!
  • Myselor
    jah értem oks köszi :D
  • Zozo0122 #8972
    Ha elmondod a kígyónak, hogy voltál Anal Rodeóban és megszerezted a Lordvesselt, akkor elvisz a Firelink Altarhoz, ott szépen lerakod a tálat és kezdheted bele gyűjteni a Lord lelkeket.
  • Myselor
    jah értem oké :) és azokhoz mikor tudok menni majd?
  • Zozo0122 #8970
    Menj végig New London és megtudod :) De fontosak, mivel azok mögött vannak a Lordok :) Seath, Nito és Bed of Chaos. A Four Kingset a vízzel zárták el a vörös ruhás mágusok, akik közül az egyik még életben van, majd vele találkozol is ott.
  • Myselor
    és hogyan engedem le a vizet ?:) a sárga ködökkel meg mit kell azok nem fontosak?
  • Zozo0122 #8968
    Menj arra, ami szimpatikus.

- New Londo
    - Demon Ruins
    - Duke's Archives
    - Catacombs

New Londoban először le kell engedni a vizet és utána tudod majd használni a kart. :)
  • Myselor
    amúgy most anor londo után hova menjek?:)vissza demon ruinsba?akkor már át tudok menni a sárga ajtókon?meg volt new londo-ba egy kar amit nem engedett lehúzni pedig arra van a very large ember az miért nem lehetett?
  • Myselor
    az szép jó kis cheater lehetett :D akkor te is jó fejlett vagy ám :D
  • Zozo0122 #8965
    Mármint az általa dobott 800 000 lélekből léptem 91-ről 101-re :)
  • Zozo0122 #8964
    Érdekesen alakult az este...:D Invadeltem egy sráchoz Demon Ruinsban, és először 65000-t (hatvanötezer) sebeztem rá !!!! Mondom ez meg miaszar??? Valószínűleg bug lehetett, mert utána folytattuk a harcot és szép lassan le is tudtam ütögetni az életét (valójában olyan 2000 lehetett neki) de mindig töltött életet és mivel ilyen sok volt neki alig bírtam még így is legyűrni. Semmiféle technikája nem volt amúgy...néha előkapta a tin banishment catalystet és azzal ütött, meg sima soul arrowot varázsolt( ) mégis alig bírtam vele...idiótán összerakott felszerelése is volt, de tuti maxra húzva minden. Aztán mikor végeztem vele, dobott nekem 800000 (nyolcszázezer) lelket ! Szép kis cheaterekbe lehet botlani, valószínűleg felhúzta a karaktert a max szintre...így léptem 91-es szintről 101-esre :D

Ezután széttéptem a Firesage Demont és mentem a Centipede Demonhoz...na most ez a boss engem még sosem ölt meg, mindig elsőre megvolt...mindig rámugrott én meg ledaráltam. De most elsőre megölt :( Második próbálkozásra legyűrtem, de csinált valami érdekes mozdulatot a farkával én meg telibevertem neki és lecsaptam...és rögtön megkaptam a lávajáró gyűrűt :D Gyorsan felkaptam és a lávában elintéztem. Nem is tudtam, hogy harc közben is tudja dobni.
  • Myselor
    dehogy ,tudtam én hogy kit kell előbb amúgyis utálom orsteint a második részben sokat szívatott először :D
  • Myselor
    basszus jól megszívtad akkor velük:) nekem iron gólem buggolt be kicsit feleharc úgy volt hogy billegett előre hátra aztán kijött a bugból nemmintha amúgy nehéz lett volna eltalálni nem bírt xd
  • benőmenő
    Ez így csalás, töltsd vissza! :D

#8960: és még azt hittem én voltam peches Seath-el :S
  • Rony94
    Én félig meg is őrültem. Főleg akkor mikor már azt hittem hogy győzök, csak aztán közbejött egy bug. Pontosabban az történt, hogy mialatt küzdöttem Super Ornstein-el, valahogy sikerült átmennie a falon, de vissza már nem tudott jönni.

Itt is egy kép róla. Pont kilátszik a lándzsája hegye. :'D
  • Myselor
    orsteint először :D