• Zozo0122 #8696
    Hát a lore az nagyon bonyolult ám :) Olvasgassátok a fegyverek, páncélok stb leírását azokból rengeteg dolog kiderül. Rég játszottam vele komolyan mert már vagy 4x végigvittem így sok dolog kiesik, de a lényeg az, hogy van ez az átok, ami mindenkit érint a világban , ez az üresedés vagy nemtudom hogy írjam le, mindenki megőrül, és amikor meghal elhagyja a lelke, de később visszatér élőholt formában(mint pl. a lovag az elején). Ez egy ilyen végtelen ciklus, évezredek óta így van, azthiszem mióta Gwynék összeálltak, hogy szétcsapják a sárkányokat. Na most az a lényeg, hogy megöljük Gwynt, és ezáltal átvegyük a helyét, mert nekünk ez van megírva. Ez a sorsunk. Vannak rá ködös utalások, hogy ezzel véget vethetünk az átoknak, de kétféle végződés van itt is. Teljesen mindegy, mert bármit is válasszunk a végén minden újraindul NG+ban :D Tehát újra a cellából kezdünk az elején, csak megmaradnak a cuccaink és minden erősebb mint addig :D Néhány dolgot biztos pontatlanul írtam, mondom alig emlékszem. Biztos lesz valaki, aki pontosabb.

Másik válasz arra, hogy miről szól a játék fejezetekre bontva egy átlagos játékosnál :D

1. Karaktercsinálás
    2. Most tényleg ez a nagy baromállat az első ellenség?
    3. Ne, ezek rewpawnolnak!
    4. Drake sword
    5. Anyázás Capránál
    6. Anyázás Blighttownban
    7. Anyázás az erőd csapdái miatt és hol van az a rohadt bonfire?
    8. Azta de szép ez a hely! (Anor Londo)
    9. Anyázás és billentyűzetek és egerek szétverése Ornstein és Smough harcnál.
    10. Mostmár semmi sem állíthat meg.
    11. Four Kings
    12. Hogy kell megcsinálni a DLC-t?
    13. DLC
    14. Végső Boss
    15. NG+