Zozo0122#8258
Nyugodtan nézd meg a videómat, mert az NG+ ban készült, a karakterem gyakorlatilag teljesen kész volt eddigre :) Az egész harcot poénra vettem és szórakoztam velük azért 8 perc, te is láthatod, hogy arra mentem, hogy egyszerre csapjam le mindkettőt :D A taktika pedig játékosfüggő...mint láthatod én itt nehézpáncélt és bazinagy és lassú fejszét használtam...de csak azért mertem feladni a gyorsaságot mert tudtam, hogy gyakorlatilag kész a kari és menni fog. Azért hagyom magam megölni a végén, mert ezt a karaktert itt befejeztem és rendszeresen visszajártam harcolni velük, majd az utolsó ütés előtt hagytam, hogy végezzenek velem. Hát igen ennyire szeretem ezt a csatát:DD Sajnos nemrég elrontottam ezt...hosszú idő után beléptem a DS-be kb. 1 hete és lecsaptam Ornsteint, és Smough életéből is egyetlen vékony csík maradt...majd véletlenül kattintottam egyet és kinyírtam...:(
Jarlaxxe : különös módon nekem Kalameet az aki nagyon durván szét szokott verni. Ő az akinél gyakorlatilag esélyem sincs elsőre nyerni...legutóbbi végigjátszáskor legtöbb bosst elsőre öltem, néhányat 2-3madjára viszont Kalameet 9! próbálkozásra sikerült. Valahogy nem érzem a sárkány ritmusát...