Zozo0122#7670
Igen persze, úgy értettem én is, hogy mondjuk a Dark Souls után lennének könnyűek a bossharcok az ott megszerzett rutin miatt. Egy kezdőnek tényleg nehéz lehet, emlékszem kezdetben a Dark Souls is milyen nehéz volt.
Egyébként ahogy észrevettem, tényleg a Flamelurker tűnt a legkeményebbnek talán az összes közül. Öröm volt nézni a harcotokat, ott megmutatkozott a rutinod ;) Szerintem az tud jól játszani ezzel a két játékkal aki tudja uralni a staminát. Tökéletesen igaz, hogy az endurance a legfontosabb az összes stat közül. Egy ilyen bossnál mint a Flamelurker aki kb pislogni alig hagy nagyon fontos érezni, hogy mennyit szabad beleütni és hagyni staminát a védekezésre. A másik pedig, hogy nem folyamatosan kell védekezni, hanem amíg nem üt addig leengedni a pajzsot és hagyni töltődni:) Nice job !
A tendencyről annyit, hogy a DS2-ben remélem nem lesz, mivel azt tervezem, hogy nem fogok utánaolvasni a dolgoknak hanem megpróbálom DS rutinból megoldani az egészet és remélem nem ilyen marhaság fog bekavarni. Nem azért marhaság mert nehezíti a játékot, hanem amiatt amit pl. Te is csináltál...a rendszeres öngyilkosság a nexusban. Ebbe nem tudnám magam beleélni az tuti, hogy állandóan direkt végezzek magammal :(