10203
-
Zozo0122 #7676 Na kész elég volt ebből a kariból :D LEGYŐZHETETLEN. NG+ - on Ornsteinéknél vagyok, de direkt nem öltem meg őket hanem játszottam velük, egyszerűen nincs esélyük már. Kb. 10x küzdöttem meg velük ebből kb 2-3x győztek ők. (A többi esetben az utolsó ütés előtt hagyom, hogy megöljenek) Az utolsó 2 küzdelemben azzal nehezítettem magamnak, hogy mindkettejük életét le kell vernem és az utolsó ütéssel mindkettőt egyszerre lecsapni. Mind2 esetben sikerült, érdekesség, hogy ilyenkor úgytűnik a játék úgy veszi, hogy Smough hal meg előbb. Asszem itt abbahagyom ezt a karit, de azért néha még belépek küzdeni velük egy jót:) Imádom ezt a harcot
-
Zozo0122 #7675 Köszi ! Gameshopot néztem én is, de sajnos nincs raktáron. Marad a platinumshop, azt mondták hétfőre szereznek, bár ott 8000. -
#7674 Dobozost nem nagyon láttam 6-7k alatt. Gameshop-ban 6500Ft, Amazonon $30, Zavvin 18font -
Zozo0122 #7673 Hol a legolcsóbb most a Prepare to die edition? Dobozos verzió érdekel! -
Zozo0122 #7672 Én arra rájöttem, meg elég sok dologra még :D Viszont epic fail, hogy Great Hollow bejáratát nem találtam meg magamtól, pedig megcsapkodtam ott a falat is...valószínűleg túl távolról ütöttem, vagy a csapás az üreg másik oldalát érte nemtudom:( Amire még nehéz volt rájönni az némelyik boss weapon legyártása...ott belepillantottam a wikibe és itt fórumon is kérdeztem, de DaS 2-nél nem fogok:D -
#7671 DaS 2-öt elsöre én is utána olvasás nélkül akarom végigvinni, viszont utána muszáj lesz, mert DaS-ban is egy csomo mindent kihagytam volna, ha nem olvasgatok/nem lesek néha bele Tinman videojába. Pl. arra hogy vissza lehet menni a tutorial helyre, szerintem sosem jöttem volna rá magamtol. -
Zozo0122 #7670 Igen persze, úgy értettem én is, hogy mondjuk a Dark Souls után lennének könnyűek a bossharcok az ott megszerzett rutin miatt. Egy kezdőnek tényleg nehéz lehet, emlékszem kezdetben a Dark Souls is milyen nehéz volt.
Egyébként ahogy észrevettem, tényleg a Flamelurker tűnt a legkeményebbnek talán az összes közül. Öröm volt nézni a harcotokat, ott megmutatkozott a rutinod ;) Szerintem az tud jól játszani ezzel a két játékkal aki tudja uralni a staminát. Tökéletesen igaz, hogy az endurance a legfontosabb az összes stat közül. Egy ilyen bossnál mint a Flamelurker aki kb pislogni alig hagy nagyon fontos érezni, hogy mennyit szabad beleütni és hagyni staminát a védekezésre. A másik pedig, hogy nem folyamatosan kell védekezni, hanem amíg nem üt addig leengedni a pajzsot és hagyni töltődni:) Nice job !
A tendencyről annyit, hogy a DS2-ben remélem nem lesz, mivel azt tervezem, hogy nem fogok utánaolvasni a dolgoknak hanem megpróbálom DS rutinból megoldani az egészet és remélem nem ilyen marhaság fog bekavarni. Nem azért marhaság mert nehezíti a játékot, hanem amiatt amit pl. Te is csináltál...a rendszeres öngyilkosság a nexusban. Ebbe nem tudnám magam beleélni az tuti, hogy állandóan direkt végezzek magammal :( -
#7669 A DaS kiforrottabb.
A DeS meg egy rohadék genyó, mert még annyira sem fogja a kezed, mint a DaS. A Char Tendency, World Tendency témáról kb. gőze nincs nagyon az embernek, ha nem olvas utána, meg igazából csak a gyakorlatba érti meg. Szerintem picit felesleges kutyulás volt, de ezzel is csak aljasabbá tették a cuccot, mert mit csinál a teljesen amatőr gamer?
Emberi alakba akar lenni, hogy több HP-ja legyen, mert azt hiszi ez egy szabvány h&s vagy kaszab RPG és a HP a minden. Aztán rájön a sokadik emberi alakban történt halál után, hogy egyszer csak gyilkos nehéz lett a játék és WTF-el, sőt könnyen lehet feladja, ha nem olvas utána.
Szóval ja, ez a játék keményen büntet azért, ami más RPG-like játékba alapértelmezett.
A boss-ok kapcsán igazad van, bár azt ne felejtsd el, hogy olyan videót néztél, ahol a készítője tudta nagyon jól a kiskapukat és a lehető legoptimálisabb felszereléssel nézett szembe mindig a dögökkel.
Első végigjátszáskor pl. az Armor Spider, meg a Tower Knight is megszívatott párszor, míg rá nem jöttem a taktikára... a Flamelurker, meg nagyon durva tud lenni alacsonyabb szinten, és ha nem tudod, hogy a Purple Flame shield mennyire fontos oda, akkor ott 200x is megdöglesz az tuti!
Aztán a Penetrator kapcsán is a VERY EASY módot mutattam meg, ergo a segítő NPC-s megoldást... nélküle elég kemény az a harc... sőt.
NG+-on pedig a könnyűnek tűnő bossok mágia alapú sebzései tudnak 2 hitelni, pedig nem egy szál gatyába megy oda az ember.
A DeS-re is igaz, ha betanulod jól fogod tolni, de ha nem ölsz bele rengeteg órát, akkor lehet végig sem tolod soha. -
Zozo0122 #7668 Végignéztem Tinman Demons Souls végigjátszását. Hát sajnálom, hogy nincs PS3-am, de a Dark Soulst sokkal jobbnak tartom. Összességében az is nagyon jó játék, és biztos ugyanúgy megadja a hangulatot mint a Dark Souls, de azért akadnak nem tetsző dolgok. Legjobb példa a world tendency...remélem azt a DS2-be nem tesznek...jah és a másik dolog, hogy a bossok jó része (nem mind!!!) elég könnyűnek tűnik. Oké nem játszottam vele csak néztem, de fel tudom mérni, hogy mit könnyű legyőzni és mit nem. Viszont a harcok nehézségébe nyilván beleszól az, hogy milyen a world tendency meg hogy soul formában vagy e...de akkor is. Aki mindkettővel játszott mit mond melyik a jobb? :) -
#7667 Fog ring-et meg lebizniszelheted a varjúval. -
#7666 elárultad a forest hunter covenantot. Még jó hogy eltűnik, ez volt az egyetlen szabálya a "klánnak" Oswald-nál talán kibékitheted őket. -
Bandita0127 #7665 Sziaztok beléptem a forest hunter covenatba macskával lepacsiztam, ninja flipphez a gyűrűt megszereztem viszont utána a macska teljesen eltűnt pedig jó lenne a láthatatlanná tevő gyűrűt is megszerezni. Ez már régebben történt , mi lehet a baj hova lett a macska ??
-
#7664 Egyébként nagyon szemetek tudnak lenni az invaderek. Egyszer elfelejtettem, hogy human vagyok és alt+taboltam...az a nyomorult meg látta, hogy nem védekezem csak állok a sarokba fordulva és levágott :P
A másik meg, Anor Londoban volt: invadel, röhögve leverem. Utána megint invadel egy másik és abban a tudatban integettem neki, hogy én mekkora király vagyok...aztán 2 ütésből le is rendezett -
#7663 Most tolom egy uj karakterrel coop-ban haverral. Ugye emiatt mindig human form-ban vagyok. Nos hát semmi bajom az invaderekkel, meg izgalmassá teszik a játékot, de az a 3 darab amelyik sen fortress-ben talált meg minket bekaphatja :DDDD -
#7662 Abba fogok hagyni, ne aggódj. Majd jó sok év múlva. Ha nézitek a videókat, ha nem én csak nyerek abból, ha ilyeneket csinálok. -
#7661 Baromi régóta tölt ám fel játékvideókat, de majd ha azt mondod, biztos abbahagyja :D -
steweee #7660 sztem nyugodtan hagyd abba.... -
#7659 2:45-től azoknak, akik szokták nézni a videóimat:
-
#7658 "Vele már megküzdöttem:) De igen, ő is egy rejtett boss. Meg igaziból a black hydra is például. Meg szerintem Priscilla is...kezdő játékosok ezeket maguktól elsőre nemnagyon találják meg:)"
Nem Gwyndolinra gondolt. Amúgy elég ha mellközt lőjűk Gwynevere illózióját :-D -
#7657 Senkinek? Én leöltem párszor:) Felveszed a Darkmoon Seance Ring-et és eltűnik a fal Londo-ban.
A gyűrű a katakombákban van, videó róla:
-
#7656 "Used to trade with Snuggly the Crow for Souvenir of Reprisal."
Sokra nem megyünk a tradeeléssel se. -
Zozo0122 #7655 Na kis off:
Nem találom a cikket, de megtaláltam a játékot. Tehát a Blood Omen: Legacy of Kain című játékban talált az arc egy titkos pályát. Méghozzá nem is 10, hanem 14 évvel a megjelenés után :DDD Akit érdekel keressen rá, hátha talál valamit. Volt 1 magyar cikk, de nem találom. Csak annyit akarok ebből kihozni, hogy előfordulnak ilyenek. Ha valaki találna egy új bosst akkor legalább lenne egy kis kihívás a DS2 megjelenéséig:D Bocsi az offért :)
-
Zozo0122 #7654 A pendantot elvileg ki lehet cserélni a fiókával vmire...nem tudom mire mert nem szoktam nagyon tradelni vele, de wikin megnézhető :D
Ez meg, hogy átbaszás...ki tudja:) Japánoknál sosem lehet tudni...először azt mondják, hogy van titok, utána hogy áhh hagyjátok csak trollkodtunk :DDDDD Nemrég olvastam valami másik játék esetében volt ez ( sajnos nem tudom a címét, de holnapra megpróbálok utána nézni mi is volt), hogy kb 10!!! év után talált vki 1 titkos pályát:O Én pedig egy ilyen Dark Souls kaliberű játékból lazán kinézem ezt...de erre kicsi az esély. Az összes bossal megküzdöttem már, és én is úgy gondolom,hogy nincs rejtett boss.
Fletley9 :
Vele már megküzdöttem:) De igen, ő is egy rejtett boss. Meg igaziból a black hydra is például. Meg szerintem Priscilla is...kezdő játékosok ezeket maguktól elsőre nemnagyon találják meg:) -
Fletley9 #7653 Ő rá gondolsz :) három (öcsémével együtt 6) végigjátszás során egyszer se találkoztunk vele.
-
#7652 szerintem sima NG-ben a divine zwei kicsit op, de izlések és pofonok, barátom;)
A pendant az csak egy átbaszás. Semmi értéke nincs, a készitőt mondták, hogy amikor a pendantot berakták a játékba csak szivatni akarták a játékosokat. A vicces az, hogy amikor rákérdeztek először a pendant-ra, elsőre nem mondták, hogy átverés.
A chaneller-es táncot a Chaneller's Trident valamelyik - azt hiszem 2 kezes R2 - támadásával lehet csinálni. -
Zozo0122 #7651 Más téma: állítólag van valahol a játékban 1 secret boss, amit még nemnagyon sikerült megtalálnia senkinek. Valami interjúban bezséltek róla elvileg a készítők (lehet csak pletyka) és elméletileg azthiszem az archívumban kéne lennie. Van hozzá valami köze a pendantnak is, amit ajándékba lehet kapni. Bár ha lenne ilyesmi, akkor azt tuti megtalálta volna már valami fanatikus japán srác:D
Még egy dolog:D Néha videókban látom, hogy egyes karakterek nekiállnak táncolni a chaneller animációval. Azt hogy lehet megtanulni? vagy az vmi cheat? -
Zozo0122 #7650 Igazad van, főképp strength build. Deprivedet indítottam és 12 faithem van jelenleg:DD
Azért divine Zwei mert nagyon erőset sebez, és nagyon nagy királyság szent lovagként hatalmas kétkezes karddal végigmenni a katakombákon meg tomb of gianston és Niton:) Halál nélkül sikerült ez így...úgyhogy ha divine fegyvert akartok csinálni tökéletes ide a Zweihander:D Gondoltam illik a karimhoz, de fő fegyveremnek túl lassúnak tartottam. Viszont a csontik ellen tökéletes volt...van például az a halálcsapda ahol van kb. 6-7 óriáscsonti meg a nem emlékszem pontosan melyik ember. Na ott kétkézre fogtam, leugrottam és 4et öltem meg 1 csapásból:DDDDDD -
#7649 ahogy elnéztem a karid, az egy str build, és kell vagy 30-as faith hogy castelhesd a darkmoon blade-et ha jól tudom, alapból kb minden classnak van 10 faith-je, szóval igy kijön a plusz 20-30 pont amint a faithbe kell ölni.
Nem vagy semmi, amúgy divine Zwei. miért? nekem NG-ben simán elég volt az Anor Londo-i Occult Club visszanerfelve Divine Clubra. -
Zozo0122 #7648 Miért kellene még 20-30 szint?:O
Egyébként igen a BKGA- nak ez az egyetlen hátránya, hogy nem buffolható. Viszont messzire elér, és az ugrós támadás animáció egyszerűen túl epic... Hogyhogy nem volt Avelyned?:D Nem sikerült megszerezni? (hát igen elég trükkös...) Én imádom:) Nagyon hasznos még bossok ellen is szépeket sebez. Pajzs mellé van beállítva, mikor valamelyik boss épp felkészül valami durvább csapásra akkor arrébb gurulok, belelövök 1 sorozatot majd vissza pajzs és dirrdurr:DDDD Nitonál sima játéknál életet mentett...röhejesen könnyű Avelynnel elintézni:) Bár az is hozzá tartozik, hogy ott előtte elővettem a Divine Zweihanderemet és lecsapkodtam a szolgáit...tehát így könnyű volt alapból is:D Szépen fel vagyok készülve mindenre...van lightning,fire,divine, meg alap fegyverem is felerősítve:) Van még occult meg magic is de azokat nemnagyon használtam sehova sem. Meg van Avelyn, meg ha messzire kell lőni akkor Black Bow of Pharis. Ha meg az ellenfél megköveteli akkor van még Gough Greatbow is:D
Az a baj, hogy kezdem unni a karit mert túl erős már. Mióta elkezdtem NG+ban jó ha meghaltam kb 5-6szor, abból is 2-3 leesés vagy beragadás Great Hollowban. És most nyílt ki Sen erődje. Jó nyilván játékstílus kérdése is, meg hát saját karival 2. végigjátszásra amúgy is könnyű ha megtanultad jól a kombóidat stb. Bár Kalameet majd letörli a vigyort a képemről Ha lesz kedvem elmenni addig. Ha pedig nem akkor indítok 1 könnyűpáncélos, dex buildes karit. Olyanom még nem volt:) -
#7647 hát, a black knight greataxe-al az egyetlen baj, hogy nem lehet buffolni, szerintem Darkmoon Blade-el és egy másik nagyon erős buffolható str fegyverrel nagyobbat tudsz csapni mint a BKGA-al. viszont ugyebár ahhoz kell még vagy plusz 20-30 szint, hogy azt is használhasd, meg rengeteg fül. xD averlyn-em még soha nem volt, tudom szégyen és gyalázat:P -
Zozo0122 #7646 Próbálkozom:) Most NG+ ban nyomulok, de elég könnyű,erős kari nagyon és sajnos ennél erősebb már nemigen leszek. Bár az életem még több mert léptem pár szintet még. Van még egy maxra húzott Avelynem is...hogy az mennyire jó fegyver:) Remélem a 2. részbe is tesznek ilyen 3lövetű nyílpuskát.:D -
#7645 picit sem odabaszós a build;-) :-p -
Zozo0122 #7644 Jó ez a korona :) Kár, hogy csak NG+ ban szerezhető meg...
-
#7643 nekem eddig sohase történt meg. -
#7642 Nálam mindig bugos volt ez a bonfire téma. Sokszor volt, hogy maxra felhúzott tábortűz és mégis elfelejtette NG+-ban. -
#7641 akkor a Northen Undead Asylumban nem húztad fel a bonfireöket. -
Bandita0127 #7640 s
-
#7639 Én majdnem mindent felrántottam 10-re mégse indultam még ng++-ban sem 20 flaskkal... -
Bandita0127 #7638 Jah elírtam trengre kell gyúrnom -
Zozo0122 #7637 Amit felhúzol bonfire-t azok megmaradnak NG+ra. Én direkt körbejártam a főboss előtt és elköltöttem csomó humanityt bonfire felhúzásra. :)