• Zozo0122 #7648
    Miért kellene még 20-30 szint?:O

Egyébként igen a BKGA- nak ez az egyetlen hátránya, hogy nem buffolható. Viszont messzire elér, és az ugrós támadás animáció egyszerűen túl epic... Hogyhogy nem volt Avelyned?:D Nem sikerült megszerezni? (hát igen elég trükkös...) Én imádom:) Nagyon hasznos még bossok ellen is szépeket sebez. Pajzs mellé van beállítva, mikor valamelyik boss épp felkészül valami durvább csapásra akkor arrébb gurulok, belelövök 1 sorozatot majd vissza pajzs és dirrdurr:DDDD Nitonál sima játéknál életet mentett...röhejesen könnyű Avelynnel elintézni:) Bár az is hozzá tartozik, hogy ott előtte elővettem a Divine Zweihanderemet és lecsapkodtam a szolgáit...tehát így könnyű volt alapból is:D Szépen fel vagyok készülve mindenre...van lightning,fire,divine, meg alap fegyverem is felerősítve:) Van még occult meg magic is de azokat nemnagyon használtam sehova sem. Meg van Avelyn, meg ha messzire kell lőni akkor Black Bow of Pharis. Ha meg az ellenfél megköveteli akkor van még Gough Greatbow is:D

Az a baj, hogy kezdem unni a karit mert túl erős már. Mióta elkezdtem NG+ban jó ha meghaltam kb 5-6szor, abból is 2-3 leesés vagy beragadás Great Hollowban. És most nyílt ki Sen erődje. Jó nyilván játékstílus kérdése is, meg hát saját karival 2. végigjátszásra amúgy is könnyű ha megtanultad jól a kombóidat stb. Bár Kalameet majd letörli a vigyort a képemről Ha lesz kedvem elmenni addig. Ha pedig nem akkor indítok 1 könnyűpáncélos, dex buildes karit. Olyanom még nem volt:)